hayırlısıyla inşallahh sağol gülüm güzel temennilerin içinHayirlisiyla tasinir insallah annecigin sende rahat rahat gidersin annenin evine sana gelip kalmasini beklemeye gerek kalmaz canim kolay gelsin simdiden:))
Oooy oooy aksam benide dag gibi bir utu bekler miladcim cocuklari uyutunca yapmayi dusunuyorumBana cay içmek için arkadas lazım
bugün utuyu bitirsem bana yeter. Bide evi toparlayayim tamam
Gunaydin kizlar lutfen artik suraya birileri biseyler yazsin birlikte olmamizin amacini unutmayalim kizlar yavas yavas ta olsa hedefimize ulasacaz.... bu donemde herkeste olan moral bozuklugu mod dusuklugune yenilmeyelim.kazanan biz olalim haydi kizlar lutfen
yarın oğlumun okulunda kahvaltı varmış öğretmeni yapın yollayın çocuklarla dedi ertesi günü annem gidiyor oğlan tüm gün okulda kitap fuarı için görevli olacakmış hangisine hazırlık yapıcam şaştım :))
3 gündür hiç tadım yok ağrılarım arttı dün gece farkettim ki annem gidiyor diye oluyor tüm bunlar ne çabuk 1.5 ay oldu da gitme zamanı geldi hiç anlamadım
kızlar yarın tartı günüydü değil mi ölçü de yazacakmıydık bu defa valla unuttum
Okulda anneler gunu kutlamasi vardi oraya gittim komsumla cay ictik bugunu boyle gecirdim...
Yarindan itibaren yeni bi grup olusturalim mi ne dersiniz yola devam etmek isteyener yarin bildirim yapsin yapayan mazeretini bildirsin listeyi yenileyelim
Okulun kapali spor salonu yok surekli yagisli gidiyordu havalar ertelene ertelene bugun kutlama yapildi cnmNiye bu kadar gec yaparlar bu okullar kutlamalari ya önce olsa tamamda sonra olduğunda ben moddan çıkıyorum
Grup derken yazan kimse yok zaten ben sen ve ekimim var sadecenursehulya sanki benim lafıma darilmista o yuzden cekildi gibi bir izlenim olusturdu ama ben daha yazmadan yeni gurup arayisina girmiş.. anlıyorum bizim sayfa tenhaydi gitmektede hakli olabilir ama bana kendimi kötü hissettirmesinin anlami yoktu 
Okulun kapali spor salonu yok surekli yagisli gidiyordu havalar ertelene ertelene bugun kutlama yapildi cnm
Ben tam bu konudan bahsediyorum biz kesin olanlarla devam edelim listeden cikaralim sonucta devamlilik olmazsa olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?