vallaha az önce anneme dedim bu gün yeme işini arttırıcam diye
söz seni dinliycem arttırıcam yemeği
Ben bugun anndeyim kosu bandinda degil acik havada yuruyus yapicaz kardesimle sen spir isini bitirmissin canim30 dk bisiklet sürüldü
Yok canim ben 28 subatta 109.7 ile basladim bugun 101.5 cikti ..nerdeyse 1 ayda 8 kilo civarinda kilo kaybi olmus belki bu aralar duraklama donemi olabilir ama haftaya hedefim iki haneler insallah
Ben bugun anndeyim kosu bandinda degil acik havada yuruyus yapicaz kardesimle sen spir isini bitirmissin canim
Insallah canim benimYanlis hatırladım ben canim belkide ekim ablamla karıştırdım tabi hep ayni hizla gitmez gitmemeli:) benimde hedefim 99 hadi beraber inşallah
Evet canim bugun annemde fark etti zayiflamissin kizim nazar degmesin boyle devam et dedi cok mutlu oldum gaza geldim resmenIyi sonuclari görünce insan daha bi asılıyor spora canim sikilasma simdiden başladı
Ekim bende cok uzuldum arkadasina anne baba kaybi cok zor allah rahmet etsin..miladım hani şu emekli öğretmen o da çok kilolu çok iyi biri dediğim komşum vardı ya annesi vefat etmiş telde konuştum ağlıyor çok üzgünüm onun için
Evet canim bugun annemde fark etti zayiflamissin kizim nazar degmesin boyle devam et dedi cok mutlu oldum gaza geldim resmenbir an once kucugumu uyutup yuruyuse cikicam
Gunaydin kizlar once kilo bildirim
Sali gunu 101.7
Guncel 101,5
Fark 200 gr
süpersinnnnnn inşallah bu hızla devam edersin yaza hiç kilo sorunun kalmaz
ben salı günü 99.7
bu gün 99. 4
fark -300 gr
nursehulya canim boyun kacti canim? Ilk sayfaya yazacagim da
amin gülüm aminAllah rahmet eylesin canım evet anne baba kardes kaybi çok zor Rabbim evlatlarina sabirlar versin.. ama Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi inan bu daha zor Rabbim gittiği yerde utandirmasin inşallah..
sağol gülüm allah razı olsun yaşı 50 yi geçkin emekli öğretmen ama hayatımda bu kadar iyi niyetli başkaları kırılmasın diye kendi kırılıp giden sürekli insanlara yedireyim hediye alayım diye çırpınan birini görmemiştim çok seviyorum bu hatunu rabbim ona sağlık uzun ömür versinEkim bende cok uzuldum arkadasina anne baba kaybi cok zor allah rahmet etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?