ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Öğle Yemeğim bugune ozel serbest öğünüm

2 dilim havuclu kek
Yarim lahmacundan biraz fazla
Yarim pors sade döner
1 b ayran

Aksama telafi var

Yok canim ben 28 subatta 109.7 ile basladim bugun 101.5 cikti ..nerdeyse 1 ayda 8 kilo civarinda kilo kaybi olmus belki bu aralar duraklama donemi olabilir ama haftaya hedefim iki haneler insallah

Yok canim ben 28 subatta 109.7 ile basladim bugun 101.5 cikti ..nerdeyse 1 ayda 8 kilo civarinda kilo kaybi olmus belki bu aralar duraklama donemi olabilir ama haftaya hedefim iki haneler insallah

Yanlis hatırladım ben canim belkide ekim ablamla karıştırdım tabi hep ayni hizla gitmez gitmemeli:) benimde hedefim 99 hadi beraber inşallah

Ben bugun anndeyim kosu bandinda degil acik havada yuruyus yapicaz kardesimle sen spir isini bitirmissin canim

Iyi sonuclari görünce insan daha bi asılıyor spora canim sikilasma simdiden başladı

miladım hani şu emekli öğretmen o da çok kilolu çok iyi biri dediğim komşum vardı ya annesi vefat etmiş telde konuştum ağlıyor çok üzgünüm onun için

Allah rahmet eylesin canım evet anne baba kardes kaybi çok zor Rabbim evlatlarina sabirlar versin.. ama Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi inan bu daha zor Rabbim gittiği yerde utandirmasin inşallah..

miladım hani şu emekli öğretmen o da çok kilolu çok iyi biri dediğim komşum vardı ya annesi vefat etmiş telde konuştum ağlıyor çok üzgünüm onun için
Ekim bende cok uzuldum arkadasina anne baba kaybi cok zor allah rahmet etsin..

Evet canim bugun annemde fark etti zayiflamissin kizim nazar degmesin boyle devam et dedi cok mutlu oldum gaza geldim resmen bir an once kucugumu uyutup yuruyuse cikicam

8 kilo azmi canım iyi yol katettin darisi geri kalan kiloların basina

Gunaydin kizlar once kilo bildirim
Sali gunu 101.7
Guncel 101,5
Fark 200 gr

Eksi olsun bizim olsun canim tebrikler

süpersinnnnnn inşallah bu hızla devam edersin yaza hiç kilo sorunun kalmaz

Hadi insallah yazin turkiyeye gidicem butun akrabalarimin beni bu halde gormesini istemiyorum dogrusu

ben salı günü 99.7
bu gün 99. 4
fark -300 gr

Yine eksilerdesin tebrik ederim guzelim

Allah rahmet eylesin canım evet anne baba kardes kaybi çok zor Rabbim evlatlarina sabirlar versin.. ama Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi inan bu daha zor Rabbim gittiği yerde utandirmasin inşallah..
amin gülüm amin
benim şimdi üzülmem arkadaşın yanına gidemiyorum annesine ablası bakıyordu evi nerde bilmiyorum akşam eşimi beklemem adresi öğrenip ya akşam yada yarına yanına gitmem lazım

Ekim bende cok uzuldum arkadasina anne baba kaybi cok zor allah rahmet etsin..
sağol gülüm allah razı olsun yaşı 50 yi geçkin emekli öğretmen ama hayatımda bu kadar iyi niyetli başkaları kırılmasın diye kendi kırılıp giden sürekli insanlara yedireyim hediye alayım diye çırpınan birini görmemiştim çok seviyorum bu hatunu rabbim ona sağlık uzun ömür versin