Supersin canim cabuk gelen cabuk gider asil zayiflama bundan sonra
GGuzel canim
Dikkat etmek ve mens olmak bu haftaki planlarim arasinda ilk sirada yer alacak insaaallah..Tebrikler canim eksi olsun da kac olursa olsun. Senin kilon az oldugu için gidenin az olmasi da normal ama biraz daha dikkat edersen en az 500 gider bu hafta
Gunaydin kizlar once kilo bildirim
Sali gunu 101.7
Guncel 101,5
Fark 200 gr
@milad_tb A aysun163 masallah kizlar supersiniz
nursehulya canim sen adet olmadigin icin vucut odem tutmus olabilir haftaya daha guzel sonuclar alirsin
ekim2009 canim senin bildirimini goremedim yazmadinmi daha cok merak ediyorum
Gunaydin kizlar ilk bildirim benden gelsin
Sali gunu 85.9
Bugun 83.5
Fark 2.4 kg
Eki Görüntüle 1806688
Hedef haftaya -2kg
süpersinnnnnn inşallah bu hızla devam edersin yaza hiç kilo sorunun kalmaz
kız miladım 41 maşallah ağzım açık kaldı vallaha sırıtıp duruyorum resmen harikasın gülümmmmGecen hafta 104.6
Güncel 100.6
Fark 4.6
Haftaya hedef 99
kız miladım 41 maşallah ağzım açık kaldı vallaha sırıtıp duruyorum resmen harikasın gülümmmm
tebrikler canım sen 60 bi ol sonra bakarsın ona göre istersen 2-3 kilo daha verirsinGunaydin arladaslar bende kilo bildirimimi yapayim.
Gecen hafta: 72.4
Bu hafta72.1 giden 300 gr hedefim 60 olmak ama hedefimi dahada dusurecegim sanirim...
tebrikler eksi bildirim olsun ne olursa olsun gülüm yeter ki hep gitsin şu fazlalıklarGunaydin kizlar once kilo bildirim
Sali gunu 101.7
Guncel 101,5
Fark 200 gr
3 gunde 300 gr vermissin ablacim cok iyi 1 hafta olmasına bugunle birlikte 4 gun var sen 1 kiloyu garanti verirsin sadece azıcık daha ye ne olur vücudun kitlik sinyali veriyor biraz daha ara yap ve ekmek ekle emeklerin boşuna gitmesin biraz küçük sözü dinle saliya kadar en az 1kg gitmis olsun ne olurrrrrben salı günü 99.7
bu gün 99. 4
fark -300 gr
gülüm ben geri yattım uyudum geç kalkınca da anca geldimHeh Sana bakmaya geldim bende nerdesin kuzucum ?
vallaha az önce anneme dedim bu gün yeme işini arttırıcam diye3 gunde 300 gr vermissin ablacim cok iyi 1 hafta olmasına bugunle birlikte 4 gun var sen 1 kiloyu garanti verirsin sadece azıcık daha ye ne olur vücudun kitlik sinyali veriyor biraz daha ara yap ve ekmek ekle emeklerin boşuna gitmesin biraz küçük sözü dinle saliya kadar en az 1kg gitmis olsun ne olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?