amin gülüm amin
benim şimdi üzülmem arkadaşın yanına gidemiyorum annesine ablası bakıyordu evi nerde bilmiyorum akşam eşimi beklemem adresi öğrenip ya akşam yada yarına yanına gitmem lazım
sağol gülüm allah razı olsun yaşı 50 yi geçkin emekli öğretmen ama hayatımda bu kadar iyi niyetli başkaları kırılmasın diye kendi kırılıp giden sürekli insanlara yedireyim hediye alayım diye çırpınan birini görmemiştim çok seviyorum bu hatunu rabbim ona sağlık uzun ömür versin
Boyum 161 canimBen de sana dicektim ilk sayfayada yazalim diye unutuyoruz sonra
Yazdim canim bugun herkes icin başlangıç Tarihi olacak herkes fazlaligini atti artık gercek kilolar gidecekBen de sana dicektim ilk sayfayada yazalim diye unutuyoruz sonra
Aynen ablam bugun başlangıç ilk sayfaya bakabilirsiniz fikrinizi alayimbu gün ki kilolar başlangıç yazılacak değil mi miladım sonra ki cuma dan itibaren de eksileri giricez listeye hayırlısıyla :)
baktım bile gülüm eline sağlık :))Aynen ablam bugun başlangıç ilk sayfaya bakabilirsiniz fikrinizi alayim
amin gülüm hepimize ve sevdiklerimize rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallahekim2009 Canim basiniz sagolsun anne kaybi zordur rabbim geride kalanlara uzun omur versin
Yazdim canim bugun herkes icin başlangıç Tarihi olacak herkes fazlaligini atti artık gercek kilolar gidecek
T tatlitambak gülüm nerdesin bu gün hiç uğramadın
Misafirim vardi ablam iki gun üstüste dunde yorgunlugu cikti haliyle. Bugun buradayim. Ve yarin aksama annem babam geliyor
çok yorulmuşsundur allahtan annenle baban geliyor insanın kendi ailesi geldi mi hiç panik olmuyorMisafirim vardi ablam iki gun üstüste dunde yorgunlugu cikti haliyle. Bugun buradayim. Ve yarin aksama annem babam geliyor
Hosgeldin tambağım dün protein gunu yapabildin mi
çok yorulmuşsundur allahtan annenle baban geliyor insanın kendi ailesi geldi mi hiç panik olmuyor
sağ selamet gelirler inşallah hadi şimdiden gözün aydın :)
afiyet olsun :)Yok canim yapamadim ama bugun yapiyorum saf protein olmasa da pazartesi gunune kadar full sıkı bir diyet yapacam. Oglum uyaninca yürüyüşe de cikacam
sabah kahvalti yapmak istemedim.
nescafe ictim sekersiz
saat 1.30 da da
Eki Görüntüle 1806955
Bunlari yedim
bende de öyle oluyor bizimkiler geleceği zaman çok rahatım hiç panik stres yapmıyorum eşim tarafı olunca canım çıkıyor yorgunluktanAmin. Aynen oyle cok rahatim vallahi. Kaynana olsaydi simdiden mahvolmustum. Hem psikolojik hem fiziksel
afiyet olsun :)
tuz kullanmak yerine peynir zaten tuzlu oluyor peynirle beraber yiyebilirsin senin nasıl hoşuna giderse
bu gün tartı günümüzdü tambağım sabah tartıldın mı
maşallah sabredip tartılmadan durabiliyorsunTartilmadim pazartesi ye kadar da tartilmama karari aldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?