ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

amin gülüm amin
benim şimdi üzülmem arkadaşın yanına gidemiyorum annesine ablası bakıyordu evi nerde bilmiyorum akşam eşimi beklemem adresi öğrenip ya akşam yada yarına yanına gitmem lazım

Ne mutlu o arkadasina arkasindan bu kadar iyi bahseden ve onun icin uzulen arkadaslar kazanmış..

bu gün ki kilolar başlangıç yazılacak değil mi miladım sonra ki cuma dan itibaren de eksileri giricez listeye hayırlısıyla :)
Aynen ablam bugun başlangıç ilk sayfaya bakabilirsiniz fikrinizi alayim

Misafirim vardi ablam iki gun üstüste dunde yorgunlugu cikti haliyle. Bugun buradayim. Ve yarin aksama annem babam geliyor
çok yorulmuşsundur allahtan annenle baban geliyor insanın kendi ailesi geldi mi hiç panik olmuyor
sağ selamet gelirler inşallah hadi şimdiden gözün aydın :)

Hosgeldin tambağım dün protein gunu yapabildin mi

Yok canim yapamadim ama bugun yapiyorum saf protein olmasa da pazartesi gunune kadar full sıkı bir diyet yapacam. Oglum uyaninca yürüyüşe de cikacam

sabah kahvalti yapmak istemedim.
nescafe ictim sekersiz
saat 1.30 da da

Bunlari yedim

çok yorulmuşsundur allahtan annenle baban geliyor insanın kendi ailesi geldi mi hiç panik olmuyor
sağ selamet gelirler inşallah hadi şimdiden gözün aydın :)

Amin. Aynen oyle cok rahatim vallahi. Kaynana olsaydi simdiden mahvolmustum. Hem psikolojik hem fiziksel

afiyet olsun :)
tuz kullanmak yerine peynir zaten tuzlu oluyor peynirle beraber yiyebilirsin senin nasıl hoşuna giderse

afiyet olsun :)
tuz kullanmak yerine peynir zaten tuzlu oluyor peynirle beraber yiyebilirsin senin nasıl hoşuna giderse

Ah ah o tuzu nasil birakacm hic bilmiyorum ekmek tatli dan vazgecebiliyorum ama bazi seyleri tuzsuz yiyemiyorum.
normalde salatalik ve domatese tuz kullanmam ama bugun canim istedi galiba ben de attim