hah aynen böyle miladım nefsini körletip telafisini yapmak en iyisi
çokta kolay yapılabilecek bir liste eline sağlık miladımMurat topoglunun telafi listesi kizlar dönem dönem herkesin ihtiyacı olacaktır bu listeye ertesi gun artidan tamamen kurtulmak uzere hazırlanmış..
allah rahatlık versin aysunumKizlar ben yatiyorum sporumu yaptim dusumu aldim namazimi da kildim daha ne olsun demi yarin guzel eksiler gormek uzere iyi geceler diliyorum herkese siz de gec yatmayin fazla sonra sabah şişlik olup tartiya yansiyor öpüldünüz
allah rahatlık versin aysunum
yoğurt limon pul biber karışımı yedim azcık daha durup ilacımı içip bende yatıcam çok uykum geldi sabaha bol eksileri görürüz inşallah :)
iyi geceler gülüm allah rahatlık versinBende yattım herkese iyi geceler
günaydın kızlarrr benim oğlan acıkmış 6 da kaldırdı beni :)
Gunaydin kizlar ilk bildirim benden gelsin
Sali gunu 85.9
Bugun 83.5
Fark 2.4 kg
Eki Görüntüle 1806688
Hedef haftaya -2kg
Benim oglanlarda beni kaldırsaymis keşke 8 15 de kalktım kabus gibi nasil koştura koştura gönderdim anlatamam :))
Aysun supersinnn onceki kilonun da altina düştün dimi hadi bakalım yolun gittikçe kısalıyor durmak yok
Tebrik ederim...azmin zaferi Masaallah...Gunaydin kizlar ilk bildirim benden gelsin
Sali gunu 85.9
Bugun 83.5
Fark 2.4 kg
Eki Görüntüle 1806688
Hedef haftaya -2kg
Tebrik ederim arkadasim giden rakamlar cok guzel sanada kocaman bir MAsaallahGecen hafta 104.6
Güncel 100.6
Fark 4.6
Haftaya hedef 99
Tebrik ederim arkadasim giden rakamlar cok guzel sanada kocaman bir MAsaallah
Gunaydin arladaslar bende kilo bildirimimi yapayim.
Gecen hafta: 72.4
Bu hafta72.1 giden 300 gr hedefim 60 olmak ama hedefimi dahada dusurecegim sanirim...
Gecen hafta 104.6
Güncel 100.6
Fark 4.6
Haftaya hedef 99
Gunaydin arladaslar bende kilo bildirimimi yapayim.
Gecen hafta: 72.4
Bu hafta72.1 giden 300 gr hedefim 60 olmak ama hedefimi dahada dusurecegim sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?