ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Murat topoglunun telafi listesi kizlar dönem dönem herkesin ihtiyacı olacaktır bu listeye ertesi gun artidan tamamen kurtulmak uzere hazırlanmış..

Kizlar ben yatiyorum sporumu yaptim dusumu aldim namazimi da kildim daha ne olsun demi yarin guzel eksiler gormek uzere iyi geceler diliyorum herkese siz de gec yatmayin fazla sonra sabah şişlik olup tartiya yansiyor öpüldünüz

Kizlar ben yatiyorum sporumu yaptim dusumu aldim namazimi da kildim daha ne olsun demi yarin guzel eksiler gormek uzere iyi geceler diliyorum herkese siz de gec yatmayin fazla sonra sabah şişlik olup tartiya yansiyor öpüldünüz
allah rahatlık versin aysunum
yoğurt limon pul biber karışımı yedim azcık daha durup ilacımı içip bende yatıcam çok uykum geldi sabaha bol eksileri görürüz inşallah :)

günaydın kızlarrr benim oğlan acıkmış 6 da kaldırdı beni :)

Benim oglanlarda beni kaldırsaymis keşke 8 15 de kalktım kabus gibi nasil koştura koştura gönderdim anlatamam :))

Gunaydin kizlar ilk bildirim benden gelsin
Sali gunu 85.9
Bugun 83.5
Fark 2.4 kg
Eki Görüntüle 1806688
Hedef haftaya -2kg

Aysun supersinnn onceki kilonun da altina düştün dimi hadi bakalım yolun gittikçe kısalıyor durmak yok

Evet canim -300g eksiyim artik kacamaksiz yoluma devam etmek istiyorum kacamak olmasaydi coktan 79 kiloyu gormustum

Gunaydin arladaslar bende kilo bildirimimi yapayim.
Gecen hafta: 72.4
Bu hafta72.1 giden 300 gr hedefim 60 olmak ama hedefimi dahada dusurecegim sanirim...

Tebrikler canim eksi olsun da kac olursa olsun. Senin kilon az oldugu için gidenin az olmasi da normal ama biraz daha dikkat edersen en az 500 gider bu hafta