o ne biçim iş yeri saat kaç olmuş hala çalıştırıyorlar inşallah fazla mesai ödüyorlardır yoksa kızları toplarEvde degilim isteyim sartlarim el vermedigi icin bugun boyle oldu canim
yaradanına kurban olsun ablasıııı gurur kaynağımmmm tebrikler gülüm inşallah her hafta sen birinci olursun
Ne cozutmasi canim menun gayet iyi maklube pirincli oldugu icin aksam ustunede helva olmayabilirdi ama ara sira olur oyle ustelik 1 kasik yiyecekmissin yerken yanina cay kaşığı al da ufak ufak ye cayin yaninda ne kadar uzun surede yersen o kadar tadina varirsinsabah +öğle 11:40
sucuklu yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
15:00
2 fincan süt
2 ceviz
2 kayısı
akşam 18:30
2 servis kaşığı kadar maklube
1 kase pırasa çorbası
rokalı salata
vee cozutmanın son noktası menü yazmamı geciktiren sebep helva kavurdum eşim istedi kolumdan dolayı normalde yapmazdım ama komşumun annesinin hayrına niyetine yapayım dedim başka komşularada azcık dağıttım
çayla helva yeme ihtimalim var 1 yemek kaşığı kadar yerim fazla yemem
lafta mı seviyoruz diyoruz kızzz tabi sevinince sevinip üzülünce içim acıyacak sevdirdin alıştırdın kendine kuzummm benimmmmİnşallah ablammm daha listeye girmedim aslinda haftaya gireceğim bu takim geneli için gecerli.. benimle üzülüp benimle sevinen ablamm iyiki varsın kiz sen
Evde degilim isteyim sartlarim el vermedigi icin bugun boyle oldu canim
azcık yedim bile içim yandı hemen ne zamandır böyle şekerli şeyler yemiyordumNe cozutmasi canim menun gayet iyi maklube pirincli oldugu icin aksam ustunede helva olmayabilirdi ama ara sira olur oyle ustelik 1 kasik yiyecekmissin yerken yanina cay kaşığı al da ufak ufak ye cayin yaninda ne kadar uzun surede yersen o kadar tadina varirsin
Yok o 2. Takimin kaptani 7. Takim kaptani perigunlugu ama oda kolundan rahatsiz oldugu icin gelemiyor.. nananais yürütüyor oda sıkıldığı icin izne ayrılmak istiyor mullakta biraz buda benim şansımalafta mı seviyoruz diyoruz kızzz tabi sevinince sevinip üzülünce içim acıyacak sevdirdin alıştırdın kendine kuzummm benimmmm
7 takımın lideri akrepti değil mi
azcık yedim bile içim yandı hemen ne zamandır böyle şekerli şeyler yemiyordum
çayı eşimi bekliyorum yürüyüşe gitti de:)
Tamam canim anladim
sabah +öğle 11:40
sucuklu yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
3 zeytin
2 d. ekmek
15:00
2 fincan süt
2 ceviz
2 kayısı
akşam 18:30
2 servis kaşığı kadar maklube
1 kase pırasa çorbası
rokalı salata
vee cozutmanın son noktası menü yazmamı geciktiren sebep helva kavurdum eşim istedi kolumdan dolayı normalde yapmazdım ama komşumun annesinin hayrına niyetine yapayım dedim başka komşularada azcık dağıttım
çayla helva yeme ihtimalim var 1 yemek kaşığı kadar yerim fazla yemem
Nobetteyim gülüm ama gelin siz cay kahve icerizo ne biçim iş yeri saat kaç olmuş hala çalıştırıyorlar inşallah fazla mesai ödüyorlardır yoksa kızları toplarçivili sopalarla gelirim senin iş yeri sahiplerini sevmeye
site kafayı yedi alıntı için de beğenme içinde uzun süre bekledikten sonra başka sayfa açıyor sadece alıntının olduğu bir sayfa cevap yazıyorum onu yollamıyor bekletiyor
Kızz aysunum keyfin Nasıl? Sessizliginden durgun gibi geliyorsun bana
Geldim canim parka yuruyuse indik kiz kardesimle bir saat yuruduk spor aletlerinde 30dk spor yaptik eve cikacagimiz zaman benim cocuklari parka indirdi annrm onlarlada bir saat oyun oynadik 2,5 saat parkta gecirince perte ciktim resmenmetra nerelerdesin canim
Elhamdulillah iyiyim canim biraz yogunum ve koşuşturuyorum biraz haliyle yoruluyorum ondan olsa gerek
Bol aktiviteli bir gun olmuş eksi olarak döner umarim:)Geldim canim parka yuruyuse indik kiz kardesimle bir saat yuruduk spor aletlerinde 30dk spor yaptik eve cikacagimiz zaman benim cocuklari parka indirdi annrm onlarlada bir saat oyun oynadik 2,5 saat parkta gecirince perte ciktim resmen
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 10:00 2 bardak ilik su
Kahvalti 11:30 ev sucuguyla yapilmis yumurtasiz melemen 1 sesrvis kasigi
1 dilim ekmek
3 zeytin
Maydonoz
1 dilim tb ekmek
Ara 14:00 2 kucuk elma
Ara 16:30 1 fincan sutlu kahve
10 tane siyah kuru uzum
Aksam 19:30
Yarim karniyarik
1 kase corba
Salata
2 kasik yogurtlu makarna
Spor 1,5 saat parkta yuruyus ve spor aletleriyle yaptim
Suyu ne kadar ictigimi bilmiyorum ama hergunkinden az oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?