ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

kızlar benim iştah açılmış galiba sabah 10 buçukta kahvaltı yaptım şimdi içim kazınıyor bildiğiniz açım saat daha 2 normalde akşama kadar acıkmazdım ben

kızlar benim iştah açılmış galiba sabah 10 buçukta kahvaltı yaptım şimdi içim kazınıyor bildiğiniz açım saat daha 2 normalde akşama kadar acıkmazdım ben
Normalde gec kahvalti yapiyodun ya canim bence metabolizman calismaya erken basladi takiti bitirdi ara ogun yapabilirsin yogurtlu sutlu biseyler uzun sure tok tutuyo o tur biseyler yiyebilirsin

Normalde gec kahvalti yapiyodun ya canim bence metabolizman calismaya erken basladi takiti bitirdi ara ogun yapabilirsin yogurtlu sutlu biseyler uzun sure tok tutuyo o tur biseyler yiyebilirsin
komşum mayalı cevizli hamur işi verdi ondan yedim bir parça bir bardak tuzlu ayran içtim tansiyonum yine düşmüş :))

Bugun bi gunaydin dedim bidaha gelemedim isleri yetistirmek icin acele ettim tabi bitmeden koştur koştur sohbete gittim.. oradan yakınlarda olan esimin bir akrabasını ziyarete gittim eve biraz once geldim

Sabah
Yok

Öğle
6 kaşık tavuklu mantar yemeği
1 dilim kadar lavas
Yoğurt

Ziyarette ikindi
Bir kucuk dilim Tavuklu bulgurlu patatesli tepsi köfte (ilgincti)
Yarim dilim Sütlü irmik tatlısı ben götürdüm :))

Akşam
5 kasik mantar yemeği
4 kasik makarna

geldimmmm
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane

14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı

akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata

dışarı çıktık odun pazarı evlerine gittik orda yemek yedik sonra markete uğradık anca geldim hemen kk yi açtım diğer sayfada resim koyarız demişlerdi butterfly şimdiki halinin fotosunu koymuş ona baktım ve acayip gaza geldim bende öyle zayıflıycammmmmm inşallah :)

Selam kizlar bugunku menu
Sabah 10:00
2 bardak ilik su1 avuc kuruyemis

Kahvalti 14:00
Yarim simit
5 dilim sucuk
3 kasik lor peynir
Domates salatalik

Ara 16:30
2 kavala kurabiyesi
3 rulokat
Cay

Aksam 19:00
Iki avuc ici kadar tavuk sinitzel
Salata

Ara 21:00 gibi acikirsam
Sari leblebi 1 bardak sut

Aksam yemegimi daha yemedim ama yaptim belli oldugu icin yazdim
Bugun cok fazla yurudum esimle cocuklarla carsiya gittik parkta cocuklari oynattik ama hizli tempolu degil o yuzden aksam firsat bulabilirsem kosu bandinda yuruyus yaparim suyuda herzaman ki gibi icemedim malesef

Bende bende bende istiyorum ablaciiiim:))

ziyaretteki ilginç dediğin tepsi köfte valla bana da ilginç geldi beğenmedin demi kızz:))
çok ölçülü yemişsin bu gün hatta bana az bile geldi

hafta sonu olmasına rağmen menün de hiç aşırı bişey yok gülüm afiyet şifa olsun

ekim2009 begenmedim kadin nurselin mutfagindan görmüş kalkmış hemen yapmış benim gidecegimi bilmeden yapmış yani ben patatesli kek falan sandım 1 catal aldim tuhaf oldum fırında pişmiş kısır düşün içinde tavuk Göğsü olsun kadın beğenmedinmi dedi ben yoo güzel olmuş deyince küçük dilimi bitirmek zorunda kaldım :))

Kiz senin meto calismaya baslamis iste az ve sık yersen daha iyi sonuc alacaksın

Afiyet olsun ablamm guzel olculu olmus

Su sıralar aksam yemegini yemissindir artık :)) güzel bitmiş canım
canommm hepimiz inşallah öyle incelir güzel oluruz fotolarımızı koruz buraya da ay senin totoşun küçücükmüş bunun bacakları çok incelmiş ne o çırpı gibi der derr eğleniriz inşallahh

Allah iyiligini versin cok güldüm birbirimize çırpı bacak deyip hadi böyle hic iyi olmamış iyisi mi yine kilo alalim dermisiz