Gunaydin canim mutlu hafta sonlari diliyorum bende herkeseGünaydın mutlu bir hafta sonu diliyorum hepimize
Normalde gec kahvalti yapiyodun ya canim bence metabolizman calismaya erken basladi takiti bitirdi ara ogun yapabilirsin yogurtlu sutlu biseyler uzun sure tok tutuyo o tur biseyler yiyebilirsinkızlar benim iştah açılmış galiba sabah 10 buçukta kahvaltı yaptım şimdi içim kazınıyor bildiğiniz açım saat daha 2 normalde akşama kadar acıkmazdım ben
komşum mayalı cevizli hamur işi verdi ondan yedim bir parça bir bardak tuzlu ayran içtim tansiyonum yine düşmüş :))Normalde gec kahvalti yapiyodun ya canim bence metabolizman calismaya erken basladi takiti bitirdi ara ogun yapabilirsin yogurtlu sutlu biseyler uzun sure tok tutuyo o tur biseyler yiyebilirsin
Bende bende bende istiyorum ablaciiiim:))dışarı çıktık odun pazarı evlerine gittik orda yemek yedik sonra markete uğradık anca geldim hemen kk yi açtım diğer sayfada resim koyarız demişlerdi butterfly şimdiki halinin fotosunu koymuş ona baktım ve acayip gaza geldim bende öyle zayıflıycammmmmm inşallah :)
ziyaretteki ilginç dediğin tepsi köfte valla bana da ilginç geldi beğenmedin demi kızz:))Sabah
Yok
Öğle
6 kaşık tavuklu mantar yemeği
1 dilim kadar lavas
Yoğurt
Ziyarette ikindi
Bir kucuk dilim Tavuklu bulgurlu patatesli tepsi köfte (ilgincti)
Yarim dilim Sütlü irmik tatlısı ben götürdüm :))
Akşam
5 kasik mantar yemeği
4 kasik makarna
hafta sonu olmasına rağmen menün de hiç aşırı bişey yok gülüm afiyet şifa olsunSelam kizlar bugunku menu
Sabah 10:00
2 bardak ilik su1 avuc kuruyemis
Kahvalti 14:00
Yarim simit
5 dilim sucuk
3 kasik lor peynir
Domates salatalik
Ara 16:30
2 kavala kurabiyesi
3 rulokat
Cay
Aksam 19:00
Iki avuc ici kadar tavuk sinitzel
Salata
Ara 21:00 gibi acikirsam
Sari leblebi 1 bardak sut
Aksam yemegimi daha yemedim ama yaptim belli oldugu icin yazdim
Bugun cok fazla yurudum esimle cocuklarla carsiya gittik parkta cocuklari oynattik ama hizli tempolu degil o yuzden aksam firsat bulabilirsem kosu bandinda yuruyus yaparim suyuda herzaman ki gibi icemedim malesef
canommm hepimiz inşallah öyle incelir güzel oluruz fotolarımızı koruz buraya da ay senin totoşun küçücükmüş bunun bacakları çok incelmiş ne o çırpı gibi der derr eğleniriz inşallahhBende bende bende istiyorum ablaciiiim:))
Kiz senin meto calismaya baslamis iste az ve sık yersen daha iyi sonuc alacaksınkızlar benim iştah açılmış galiba sabah 10 buçukta kahvaltı yaptım şimdi içim kazınıyor bildiğiniz açım saat daha 2 normalde akşama kadar acıkmazdım ben
geldimmmm
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane
14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı
akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata
Selam kizlar bugunku menu
Sabah 10:00
2 bardak ilik su1 avuc kuruyemis
Kahvalti 14:00
Yarim simit
5 dilim sucuk
3 kasik lor peynir
Domates salatalik
Ara 16:30
2 kavala kurabiyesi
3 rulokat
Cay
Aksam 19:00
Iki avuc ici kadar tavuk sinitzel
Salata
Ara 21:00 gibi acikirsam
Sari leblebi 1 bardak sut
Aksam yemegimi daha yemedim ama yaptim belli oldugu icin yazdim
Bugun cok fazla yurudum esimle cocuklarla carsiya gittik parkta cocuklari oynattik ama hizli tempolu degil o yuzden aksam firsat bulabilirsem kosu bandinda yuruyus yaparim suyuda herzaman ki gibi icemedim malesef
canommm hepimiz inşallah öyle incelir güzel oluruz fotolarımızı koruz buraya da ay senin totoşun küçücükmüş bunun bacakları çok incelmiş ne o çırpı gibi der derr eğleniriz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?