ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

canommm hepimiz inşallah öyle incelir güzel oluruz fotolarımızı koruz buraya da ay senin totoşun küçücükmüş bunun bacakları çok incelmiş ne o çırpı gibi der derr eğleniriz inşallahh
Tabi canim girgir yapmak bizim isimiz zaten zayiflayalimda resim koymak da sohbet etmek de kolay ama olacak bu sefer ben inaniyorum canim hepimize

kızlar benim iştah açılmış galiba sabah 10 buçukta kahvaltı yaptım şimdi içim kazınıyor bildiğiniz açım saat daha 2 normalde akşama kadar acıkmazdım ben
Kiz senin meto calismaya baslamis iste az ve sık yersen daha iyi sonuc alacaksın

Afiyet olsun ablamm guzel olculu olmus

Su sıralar aksam yemegini yemissindir artık :)) güzel bitmiş canım
canommm hepimiz inşallah öyle incelir güzel oluruz fotolarımızı koruz buraya da ay senin totoşun küçücükmüş bunun bacakları çok incelmiş ne o çırpı gibi der derr eğleniriz inşallahh

Allah iyiligini versin cok güldüm birbirimize çırpı bacak deyip hadi böyle hic iyi olmamış iyisi mi yine kilo alalim dermisiz

Yemegi hazirladim sofranin basindayim canim milletin toplanmasini bekliyorum kayinvalimdeyiz biri orda biri burda bskalim bugun yeriz yemegi insallah

Yemegi hazirladim sofranin basindayim canim milletin toplanmasini bekliyorum kayinvalimdeyiz biri orda biri burda bskalim bugun yeriz yemegi insallah

Yemekler soguyor gelen gelsin gelmeyenin keyfi bilir ben başlıyorum de :) yada deme duruma göre yani

sesli sesli çok güldümmm allah hayrını versin :))
ben olsam çok değişik geldi alışık olmayınca derdim yiyemezdim herhalde:)

aa olur mu hatta diycez ki totoşun bile çok erimiş o ne öyle nanoş herifler gibi az totoş hareketi çalış biçimli güzel olsun o kadar eriycez daaaa

Tabi canim girgir yapmak bizim isimiz zaten zayiflayalimda resim koymak da sohbet etmek de kolay ama olacak bu sefer ben inaniyorum canim hepimize
cidden bu defa beyin olarakta kalbende bende inanıyorum başarıcaz ve yine hep beraber gırgır şamata yapıcaz
seviyorum yaa ben sizi

İyi aksamlar kizlar bizde disardaydik bugun ailecek gezdik dolastik geldik haliyle gec oldu yemek de en kolayindan kofte patates oldu
Zaten ben bugunu saf karbonhidrat gunu ilan ettim kendime hani saf protein gunu olur ya ondan

Sabah
İki ceviz ve suyu

Saat 10( klasik kahvalti yapmak istemedi canim)
İki tane pogaca
Biraz peynir
Bir tane muz

Aksam 18
Kofte
Patates
Salata

Aksama mecburen 45 dakika bisikler surerim

gülüm bunda ne var sabah 2 poğaça zaten başka bişey yok ki o da olsun artık köfte desen protein zaten bence menün gayet güzel hatta az bile

Guzel olmus menun

Guzel olmus aksamki makarna da az oldugu icin bisey olmaz

Guzel menun canim su işini bende bi turlu oturtamiyorum ya

Yeme icmede karisti kacamaklar oldu ...

Bugunluk olsun canimcim dunun yorgunluğunun uzerine diyet moduna girememissindir yarina dikkat edersen birseycik kalmaz .. bir dahaki sefere menunu belki aksamdan kafanda tasarlarsin deneyim olmus oldu tatlim sikma kendini deneye deneye buluyoruz dogruyu
aa olur mu hatta diycez ki totoşun bile çok erimiş o ne öyle nanoş herifler gibi az totoş hareketi çalış biçimli güzel olsun o kadar eriycez daaaa

Nanoş herif

cidden bu defa beyin olarakta kalbende bende inanıyorum başarıcaz ve yine hep beraber gırgır şamata yapıcaz
seviyorum yaa ben sizi

Bende inanıyorum basit geliyor kacamak yapsamda Modum hemen düşmedi ya bundan alasi yok nasil olsa toparlarim demek iyi geliyor inancimiz olursa hersey halloluyor elhamdulillah.. bizde seni seviyoruzz ablammm

Haftasonuna gezmeye ragmen guzel bence aysunum