Tabi canim girgir yapmak bizim isimiz zaten zayiflayalimda resim koymak da sohbet etmek de kolay ama olacak bu sefer ben inaniyorum canim hepimizecanommm hepimiz inşallah öyle incelir güzel oluruz fotolarımızı koruz buraya da ay senin totoşun küçücükmüş bunun bacakları çok incelmiş ne o çırpı gibi der derr eğleniriz inşallahh
Kiz senin meto calismaya baslamis iste az ve sık yersen daha iyi sonuc alacaksınkızlar benim iştah açılmış galiba sabah 10 buçukta kahvaltı yaptım şimdi içim kazınıyor bildiğiniz açım saat daha 2 normalde akşama kadar acıkmazdım ben
geldimmmm
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane
14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı
akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata
Selam kizlar bugunku menu
Sabah 10:00
2 bardak ilik su1 avuc kuruyemis
Kahvalti 14:00
Yarim simit
5 dilim sucuk
3 kasik lor peynir
Domates salatalik
Ara 16:30
2 kavala kurabiyesi
3 rulokat
Cay
Aksam 19:00
Iki avuc ici kadar tavuk sinitzel
Salata
Ara 21:00 gibi acikirsam
Sari leblebi 1 bardak sut
Aksam yemegimi daha yemedim ama yaptim belli oldugu icin yazdim
Bugun cok fazla yurudum esimle cocuklarla carsiya gittik parkta cocuklari oynattik ama hizli tempolu degil o yuzden aksam firsat bulabilirsem kosu bandinda yuruyus yaparim suyuda herzaman ki gibi icemedim malesef
canommm hepimiz inşallah öyle incelir güzel oluruz fotolarımızı koruz buraya da ay senin totoşun küçücükmüş bunun bacakları çok incelmiş ne o çırpı gibi der derr eğleniriz inşallahh
Yemegi hazirladim sofranin basindayim canim milletin toplanmasini bekliyorum kayinvalimdeyiz biri orda biri burda bskalim bugun yeriz yemegi insallahKiz senin meto calismaya baslamis iste az ve sık yersen daha iyi sonuc alacaksın
Afiyet olsun ablamm guzel olculu olmus
Su sıralar aksam yemegini yemissindir artık :)) güzel bitmiş canım
Allah iyiligini versin cok güldüm birbirimize çırpı bacak deyip hadi böyle hic iyi olmamış iyisi mi yine kilo alalim dermisiz
Selam arkadaslar bugun ugrayamadim uyumusum...kahvalti ogle aksam birbirine karisti resmen..
Yemegi hazirladim sofranin basindayim canim milletin toplanmasini bekliyorum kayinvalimdeyiz biri orda biri burda bskalim bugun yeriz yemegi insallah
sesli sesli çok güldümmm allah hayrını versin :))ekim2009 begenmedim kadin nurselin mutfagindan görmüş kalkmış hemen yapmış benim gidecegimi bilmeden yapmış yani ben patatesli kek falan sandım 1 catal aldim tuhaf oldum fırında pişmiş kısır düşün içinde tavuk Göğsü olsun kadın beğenmedinmi dedi ben yoo güzel olmuş deyince küçük dilimi bitirmek zorunda kaldım :))
aa olur mu hatta diycez ki totoşun bile çok erimiş o ne öyle nanoş herifler gibi az totoş hareketi çalış biçimli güzel olsun o kadar eriycez daaaaKiz senin meto calismaya baslamis iste az ve sık yersen daha iyi sonuc alacaksın
Afiyet olsun ablamm guzel olculu olmus
Su sıralar aksam yemegini yemissindir artık :)) güzel bitmiş canım
Allah iyiligini versin cok güldüm birbirimize çırpı bacak deyip hadi böyle hic iyi olmamış iyisi mi yine kilo alalim dermisiz
cidden bu defa beyin olarakta kalbende bende inanıyorum başarıcaz ve yine hep beraber gırgır şamata yapıcazTabi canim girgir yapmak bizim isimiz zaten zayiflayalimda resim koymak da sohbet etmek de kolay ama olacak bu sefer ben inaniyorum canim hepimize
normal gülüm nöbetten de çıktın uyuyacaksın tabiiSelam arkadaslar bugun ugrayamadim uyumusum...kahvalti ogle aksam birbirine karisti resmen..
gülüm bunda ne var sabah 2 poğaça zaten başka bişey yok ki o da olsun artık köfte desen protein zaten bence menün gayet güzel hatta az bileİyi aksamlar kizlar bizde disardaydik bugun ailecek gezdik dolastik geldik haliyle gec oldu yemek de en kolayindan kofte patates oldu
Zaten ben bugunu saf karbonhidrat gunu ilan ettim kendime hani saf protein gunu olur ya ondan
Sabah
İki ceviz ve suyu
Saat 10( klasik kahvalti yapmak istemedi canim)
İki tane pogaca
Biraz peynir
Bir tane muz
Aksam 18
Kofte
Patates
Salata
Aksama mecburen 45 dakika bisikler surerim
gülüm bunda ne var sabah 2 poğaça zaten başka bişey yok ki o da olsun artık köfte desen protein zaten bence menün gayet güzel hatta az bile
haa kaçsın gülüm zararlı değil nasıl olsa faydalı şeyler:)Canim o aclikla kofte patates cok kacti biraz
geldimmmm
sabah 10:30
yarım simit
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul nane
14:10
1 bardak tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü de:))
komşumun getirdiği mayalı cevizli hamur işinden bir yumurta büyüklüğünde tırtıkladı
akşam 5 den az önce dışarıda
1 porsiyon balaban köfte(dibine pide üstüne yoğurt salça sos ve 6 ince köfte koyuyorlar)
acılı şalgam
2 çatal salata
haa kaçsın gülüm zararlı değil nasıl olsa faydalı şeyler:)
Sabah
Yok
Öğle
6 kaşık tavuklu mantar yemeği
1 dilim kadar lavas
Yoğurt
Ziyarette ikindi
Bir kucuk dilim Tavuklu bulgurlu patatesli tepsi köfte (ilgincti)
Yarim dilim Sütlü irmik tatlısı ben götürdüm :))
Akşam
5 kasik mantar yemeği
4 kasik makarna
Selam kizlar bugunku menu
Sabah 10:00
2 bardak ilik su1 avuc kuruyemis
Kahvalti 14:00
Yarim simit
5 dilim sucuk
3 kasik lor peynir
Domates salatalik
Ara 16:30
2 kavala kurabiyesi
3 rulokat
Cay
Aksam 19:00
Iki avuc ici kadar tavuk sinitzel
Salata
Ara 21:00 gibi acikirsam
Sari leblebi 1 bardak sut
Aksam yemegimi daha yemedim ama yaptim belli oldugu icin yazdim
Bugun cok fazla yurudum esimle cocuklarla carsiya gittik parkta cocuklari oynattik ama hizli tempolu degil o yuzden aksam firsat bulabilirsem kosu bandinda yuruyus yaparim suyuda herzaman ki gibi icemedim malesef
Yeme icmede karisti kacamaklar oldu ...Dun gece nöbetçi olunca gunun gecen birbirine karışmıştır tabi normal canım yaa
Yeme icmede karisti kacamaklar oldu ...
aa olur mu hatta diycez ki totoşun bile çok erimiş o ne öyle nanoş herifler gibi az totoş hareketi çalış biçimli güzel olsun o kadar eriycez daaaa
cidden bu defa beyin olarakta kalbende bende inanıyorum başarıcaz ve yine hep beraber gırgır şamata yapıcaz
seviyorum yaa ben sizi
İyi aksamlar kizlar bizde disardaydik bugun ailecek gezdik dolastik geldik haliyle gec oldu yemek de en kolayindan kofte patates oldu
Zaten ben bugunu saf karbonhidrat gunu ilan ettim kendime hani saf protein gunu olur ya ondan
Sabah
İki ceviz ve suyu
Saat 10( klasik kahvalti yapmak istemedi canim)
İki tane pogaca
Biraz peynir
Bir tane muz
Aksam 18
Kofte
Patates
Salata
Aksama mecburen 45 dakika bisikler surerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?