ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Takimda baya elestiri aldım yarin Full dikkatli gececek

Bende enson size yazdim sonra icim gecmis uyudum 1 saat kadar ne iyi geldi ne iyi:))
iyi yapmışsın ohh dinlenmişsin bi güzel
bizim sitenin içten çevresi 900 metre kadarmış 3 tur attık ama ben çıkar çıkmaz soğukmuş dedim üşüdüm baya son tur üşümem azaldı esinti hafifledi annem olmasa 2 tur da bırakır eve girerdim herhalde :)

Seni tebrik ederim ama annene saygi duyarim 41 kere maşallah iyi ki geldi ya sanada yarenlik yapiyor sağolsun Allah basindan eksik etmesin
amin cümlemizinkini başımızdan eksik etmesin
annem her gün çıkıp yürüyelim diyor o benim gibi tembel değil maşallahı var cidden :))

Annene söyle seni bir sure sana birakmasin götür beni gittigin yere canim anam de:))

Annene söyle seni bir sure sana birakmasin götür beni gittigin yere canim anam de:))
hehehe yürüyüşe gitmeden önce de yürürken de dedim zaten :))
çocukların arasında adil ol dedim diğerlerinde çok kaldın bende de o kadar kalacan bana ne dedim :)
30 nisanda erkek kardeşimle hatunu gelecek bizle antalyaya gelirsin demişler ben yollamıycam ama :)

Maşallah sevilen bi anne demekki cok ragbet görüyor ne mutlu ona bizde öyle oluruz inşallah

Maşallah sevilen bi anne demekki cok ragbet görüyor ne mutlu ona bizde öyle oluruz inşallah
inşallah :)
bazen kendimi mi klonlayayım hanginize yetişeyim diyor gülerek hehehehe kadını bi kendi haline bırakmadan herkes yapışıyor bir oda senin olsun illa bize gel kal diye :))

Iyi aksamlar kizlar kayinvalidemden geldim benim oglanlar tras oldular bugun onlari banyo yaptirdim uyuttum simdide yuruyus yapicam allahin izniyle cok yoruldum aslinda telefondaki adim olcere baktim bugun 11 bin civarinda yurumusum ama mayista feracemi giyebilmem icin bu ay cok siki tutmak istiyorum o yuzden yurucem

Ayy kizlar ben aksam yemeginde 1 bardak kola ictim (zero).. esim benim icin almis kiramadim...
Siz ne dusunuyosunuz sekersiz kolalar gazozlar diyeti sekteye ugratir mi
Bugun icin soylemiyorum da icmek zorunda olursak tercih edelim mi

A aysun163 Canim menunu cok begendim benimde uzun zamandir canm kofte patates istiyo afiyet olsun
ekim2009 Canim bu yuruyusleri siklastir hayatim daha hizli cslisir meto hem vucut fitlesir azar azar cogaltirsin turlari

Ayy kizlar ben aksam yemeginde 1 bardak kola ictim (zero).. esim benim icin almis kiramadim...
zararından dolayı kola türünü bence hiç içme çok canın çekerse gazoz iç daha iyi şeker oranlarına ve diyet açısından bakarsan en iyisi hiç içmemek deniliyor meyveli soda onlara nazaran daha masum

A aysun163 Canim menunu cok begendim benimde uzun zamandir canm kofte patates istiyo afiyet olsun
ekim2009 Canim bu yuruyusleri siklastir hayatim daha hizli cslisir meto hem vucut fitlesir azar azar cogaltirsin turlari
hava güzel olduğu sürece sık sık yürüyüş yapmaya karar verdik inşallah devamı gelecek

Gercekten siki tutuyorsum canim gezme, haftasonu, duzen değişimi seni etkilemiyor boyle devam eďer inşallah maşallah arkadaşıma nazar degmesin

Canim doya doya yedim valla sende ye de benim gibi aksam degil de ogle yemeginde yiyebilirsin

Ben de uygun bulmuyorum sadece diyet icin degil cikardim Artik hayatimdan aslinda ben degil itiraf edeyim buyuk oğlum cikardi hayatimizdan ogretmeni kola haram cocuklar bunu müslümanlar kabul edemesede ispatlandi deyip yapilan arastirmalari göstermiş icinde alkol eser miktarda olsa var diye yok oglum öyle degildir yoktur falan derken kendisi bıraktı bizede 6 icinde biraktirdi kucuk oglum cok direndi ama abisinin konuşmasına oda ikna oldu sonunda artik baba haric kimse içmiyor babada evde içmiyor :))