40 dk tempolu yürüdük geldik annemle :))
iyi yapmışsın ohh dinlenmişsin bi güzelBende enson size yazdim sonra icim gecmis uyudum 1 saat kadar ne iyi geldi ne iyi:))
amin cümlemizinkini başımızdan eksik etmesinSeni tebrik ederim ama annene saygi duyarim 41 kere maşallahiyi ki geldi ya sanada yarenlik yapiyor sağolsun Allah basindan eksik etmesin
iyi yapmışsın ohh dinlenmişsin bi güzel
bizim sitenin içten çevresi 900 metre kadarmış 3 tur attık ama ben çıkar çıkmaz soğukmuş dedim üşüdüm baya son tur üşümem azaldı esinti hafifledi annem olmasa 2 tur da bırakır eve girerdim herhalde :)
hehehe yürüyüşe gitmeden önce de yürürken de dedim zaten :))Annene söyle seni bir sure sana birakmasin götür beni gittigin yere canim anam de:))
hehehe yürüyüşe gitmeden önce de yürürken de dedim zaten :))
çocukların arasında adil ol dedim diğerlerinde çok kaldın bende de o kadar kalacan bana ne dedim :)
30 nisanda erkek kardeşimle hatunu gelecek bizle antalyaya gelirsin demişler ben yollamıycam ama :)
inşallah :)Maşallah sevilen bi anne demekki cok ragbet görüyor ne mutlu ona bizde öyle oluruz inşallah
zararından dolayı kola türünü bence hiç içme çok canın çekerse gazoz iç daha iyi şeker oranlarına ve diyet açısından bakarsan en iyisi hiç içmemek deniliyor meyveli soda onlara nazaran daha masumAyy kizlar ben aksam yemeginde 1 bardak kola ictim (zero).. esim benim icin almis kiramadim...
Siz ne dusunuyosunuz sekersiz kolalar gazozlar diyeti sekteye ugratir mi
Bugun icin soylemiyorum da icmek zorunda olursak tercih edelim mi
hava güzel olduğu sürece sık sık yürüyüş yapmaya karar verdik inşallah devamı gelecek
Iyi aksamlar kizlar kayinvalidemden geldim benim oglanlar tras oldular bugun onlari banyo yaptirdim uyuttum simdide yuruyus yapicam allahin izniyle cok yoruldum aslinda telefondaki adim olcere baktim bugun 11 bin civarinda yurumusum ama mayista feracemi giyebilmem icin bu ay cok siki tutmak istiyorum o yuzden yurucem
A aysun163 napiyosun canimcim yoğunluk devam mi beğeniyor yazmiyorsun:))metra kv de nursehulya nobet magduru
Ayy kizlar ben aksam yemeginde 1 bardak kola ictim (zero).. esim benim icin almis kiramadim...
Siz ne dusunuyosunuz sekersiz kolalar gazozlar diyeti sekteye ugratir mi
Bugun icin soylemiyorum da icmek zorunda olursak tercih edelim mi
Canim malum patatesleri yakmak icin bisiklet surdum anca oturdum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?