ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Aksam
52 gr ton balik marulla karistirdim salata yapmaya usendim
Haliyle doymadim 2kepce çorba ictim

Ara
Cayla birlikte
6 tane leblebi seker
1 parca çikolata

Menun cok az olmus kaçta yedin enson ogunun kactaydi bilmiyorum ama bu kadarcik olmaz be kuzum sen erkende uyumuyorsun ki cok acikirsin
7 buçukta yedim miladım şimdi çay demledim içicem sonrada iç hazırlıyıp yaprak sarıcam sonrada vurur kafayı uyurum zaten bu gün yoruldum

Aksam
52 gr ton balik marulla karistirdim salata yapmaya usendim
Haliyle doymadim 2kepce çorba ictim

Ara
Cayla birlikte
6 tane leblebi seker
1 parca çikolata
çok güzel olmuş çorcayı yemeğin üstüne içmek az yesen bile tok tutuyor ben erindim tek kendim için çorba yapmaya :))

Bende dunkulerle yetindim aksam yemek yapmadim cunku esim ve çocuklar disarda yediler. Ne guzelmis yemek yapamamak yoruldum bugun ama yemek yapmaktan degil:))

sabah
8 dilim sucuk çeyrek yumurta
1 kk peynir
1 poğaça (3 lokmalık)

ara
1 fincan süte sade nescafe

ara
1 amut

akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı baklaya sarımsaklı yoğurt

ama doymadım

Sen boyle devam ettigin icin cok guzel kilolar verdin. Acliga dayan ve bastir biseylerle acligini ama doyma bak cok guzel kilolar gidecek

Eklemeyi unuttum sabah 40 aksam 40 mekik cekiyorum birde sabah 100 tane göğüs icin kol hareketi var onlari 5 gündür istisnasiz yapıyorum..

Sen boyle devam ettigin icin cok guzel kilolar verdin. Acliga dayan ve bastir biseylerle acligini ama doyma bak cok guzel kilolar gidecek
inşallah gülüm hep beraber vericez bu fazlalıkları allahın izniyle
dayanamadım şekerli isteğine tambağım
arım muz 1 ceviz yarım kuru kayısı yedim
sonrada oturdum yaprak sardım biber doldurdum market alışverişini yerleştirdim bu saat oldu
uykum nasıl geliyor yoğurt mayalamıştım soğumadı ki dolaba atıp yatayım

Eklemeyi unuttum sabah 40 aksam 40 mekik cekiyorum birde sabah 100 tane göğüs icin kol hareketi var onlari 5 gündür istisnasiz yapıyorum..
maşallah miladım başlamadan önce keşke ölçü alsaydın arada yine ölçer ne kadar işe yaradığını görünce motiven artardı :)

Ohh beceriklim benim

maşallah miladım başlamadan önce keşke ölçü alsaydın arada yine ölçer ne kadar işe yaradığını görünce motiven artardı :)

Ölçü almaya hic cesaretim yok ablam yaa ama doğru diyorsun ben yarın bi ölçü alayım.. yogurdu mayaladiginda sogumasini mi bekliyorsun ben gece mayaladiysam sarmaliyorum eski usul ertesi gün dolaba atıyorum

Ölçü almaya hic cesaretim yok ablam yaa ama doğru diyorsun ben yarın bi ölçü alayım.. yogurdu mayaladiginda sogumasini mi bekliyorsun ben gece mayaladiysam sarmaliyorum eski usul ertesi gün dolaba atıyorum
gündüz mayalamıştım olmuştur nerdeyse 9 saat olmuş
bende ölçü almaya başladım ayda 1 kere ölçüyorum artık kendimi :))

Yok uymadim aplam :)) çamaşır falan bu saate kaldi makinadakileri bekliyorum çıksın sarip yaticam inşallah
bizim bu hafta sonları neden canımız çıkıyor hep
ben bu gün 3 posta yıkadım serdim 2 çamaşır kurutmalığım var sığmadı peteklerin üstüne doldurdum ne yapayım bitmiyor

gündüz mayalamıştım olmuştur nerdeyse 9 saat olmuş
bende ölçü almaya başladım ayda 1 kere ölçüyorum artık kendimi :))

4 saat sonra atilabiliyor ki cok bile olmus dolaba at hemen yat bari:)) sonuclar nasıl incelme oluyor mu

4 saat sonra atilabiliyor ki cok bile olmus dolaba at hemen yat bari:)) sonuclar nasıl incelme oluyor mu
22 şubatta ölçü almıştım 22 martta ölçtüm yarım santim 1 santim arası değişiklik var buna şükür hiç yoktan iyidir :)
ben tam ılınıncaya kadar dışarda tutuyorum hiç kıpırdatmıyorum yoğurdu kaşıkla alınca kalıp gibi çıkıyor sonra hiç cıvık olmaz benim yoğurt allaha şükür

bizim bu hafta sonları neden canımız çıkıyor hep
ben bu gün 3 posta yıkadım serdim 2 çamaşır kurutmalığım var sığmadı peteklerin üstüne doldurdum ne yapayım bitmiyor

Evet hafta sonu gelsin dinleyim diyorum ama hafta sonu daha cok yorumluyorum:)) arasi yok kadinsin.. kadinim.. kadiniz.. bu böyle devam edecek yaşadığımız sürece:)

Evet hafta sonu gelsin dinleyim diyorum ama hafta sonu daha cok yorumluyorum:)) arasi yok kadinsin.. kadinim.. kadiniz.. bu böyle devam edecek yaşadığımız sürece:)
ben de hep derim çalışan kadın bile olsa kadın ancak ölünce emekli olur iş ev yemek koca çocuk herşey kadına bakıyor
o yüzden analar evin direğidir :)

Bende genelde gece mayalayip sabah alıyorum cok mu bekledim acaba diye düşünüyorum ama iyi olmus oluyor demek doğru olan bu masallah diyelim nazar degmesin