zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

heyooo kızlar nerdesiniz?
Canım geçen perşembe diyetisyen e gittiğimde 79.7 çıkmıştım şu anda da spor yaptığım halde 78.5 ile 79.7 arası çıkıyorum 1 kilo vermiş imdi anca.afedersin anam aglio kilo vercem diye anca h afta da 1 kilo. Çok sinir bozucu aslında

katılıyorum sana arkadaşim. 4 gün yapmama rağmen pek etki görmedim. Zayıflamak bir yana sanki tatlı daha da şisirdi beni

katılıyorum sana arkadaşim. 4 gün yapmama rağmen pek etki görmedim. Zayıflamak bir yana sanki tatlı daha da şisirdi beni

Küçücük bişey ama içinde çok fazla şeker barındırıyor. Günde en fazla 3 tane yenebilir. Bende diyetimde çok acıkınca tüketeyim dedim hani kan şekeri fln düşmesin yığılıp kalmayayım die ama kilo vermeyi durdurduğunu duyunca bıraktım kayısı kurusu yedim onun yerine. Kuru kayısı türk kahvesiyle güzel gidiyor tavsiye ederim.
Önümüzde ki hafta bende başlıcam spor ve diyete.

Birde arkadaşlar beyaz ekmeği hamur işini tatlıyı hayatınızdan çıkartın. Çok tahıllı yada tam tahıllı gibi ekmek yiyin ekmeksiz olmaz diyorsanız ben mesela çok tahıllı ekmek yiyorum sindirim sistemime çok iyi geliyor. Ve günlük büyük adestte muhakkak çıkmaya çalışın. Düzenli yemek yiyin.
Geçen sene ben günde iki öğün yemek yiyerek 5 kilo verdim. Normal kahvaltı yaptım acıkınca şekersiz türk kahvesi içtim Çok çok acıkınca bi kaç tane kuru kayısı yedim. L Carnitine liquid içip terleme eşofmanlarımı giyip sporumu yaptım en az 45 dakika olmak şartıyla eve geldim iki tane havuç rendeleyip bol limon sıkıp iki dilim çok tahıllı ekmeğimle onu yedim. Gece acıkırsam meyve yada sadece yoğurt yedim. Hepimiz başarabiliriz yeterki yediklerimize dikkat edelim.

Oooo harika nasıl başardın canım çok merak ettim hakikaten. Anlatsana biraz

Ben 3 hafta da 3 kilo anca verebildim o da gem spor hem diyet yaparak

Ben 3 hafta da 3 kilo anca verebildim o da gem spor hem diyet yaparak
neler yapmiyorum ki
Once vucudum sikilassin dedim pilates yaptim yutubtan izleyip 1 saat kadar baktim beden olculerim küçülüyor 4 beden birden kuculdum karin egzersizleride yapim bari dedim :)
Baktim iyi gidiyor yemegime dikkat ettim
Hamur asitli icecekler seker tuz makarna pirinc cikardim hayatimdan
Sabah 7 'de 1 saat kosu
Ve karin egzersizleri 40 dk
Maydonozlu limon su ( vucud yag yakmak metebolizma hizlandirmak icin ) bende cok ise yaradi bazende yogurt kurunu deniyorum oda gobek eritmek icin birebir bende cok ise yaradi
1 dilim kepek ekmek ( gunde sadece 1 dilimden fazlasini yemiyorum bazen hic yemiyorum)
Normal seyirde kahvaltimi ediyorum tuz vs kullanmiyorum herseyi tuzsuz yiyorum damak tadim oyle alisti artik

Oglen elma veya 3.4 salatalik ile gecistiriyorum bazen hic acikmiyorum
1 saat yuruyus ve kosu + egzersizler
( canim cok tatli isterse ki oluyor incir veya kayisi kalorisi cok cok dusuk 3.4 tane yiyorum veya çikolata ama bir dilim sadece bitter veya 1 adet lokum)

Aksam 5. Gibi her ne yersem yiyim ekmek tuketmiyorum ve tuz

Daha sonra pilates calisiyorum 1 saat
Ve en önemliside su 1.5 lt su icmek

Pilates her gun yapiyorum inanilmaz terletiyor kalori yakıyor 25 gunde 4 kg verdim daha 1.5 ay dolmadi ki 7 kg verdim simdi 59 kg yim
Hedefim 50 bakalim ins
Ben biraz hirsli bi insanimdir irademe sahip çıkarım kafaya koydum mu o is bendedir

Son düzenleme:
Cevremde zayiflayip kahve ile bana da soyleyen oldu ama iyi degilmis o kadar icmek ben oyuzden pek tercih etmedim
Su harici hic birsey icmiyorum

Cevremde zayiflayip kahve ile bana da soyleyen oldu ama iyi degilmis o kadar icmek ben oyuzden pek tercih etmedim
Su harici hic birsey icmiyorum
Canım bende çok fazla kahve içen biri deilim. Günde bir fincan türk kahvesi şekersiz olarak içiyorum. Ayrıca şekersiz kahve metabolizmayı hızlandırır. Acıktığım zaman türk kahvesi tokluk hissi veriyor telveli olduğu için. En azından yemek yeme süremi geciktiriyorum. Aşırıya kaçmamak şartıyla bir fincan içilebilir

Kızlar selam
Bugün itibariyle spor ve diyete başlıom.
Aç karnıma tartıldım ve kilo kas yağ oranlarımı paylaşıom sizinle;

Tarih:16.03.2016
Boy:1.63
Yağ:24,6
Kas:36,7
Su:51,8
Kilo:57,5

Haftaya tekrar oranları paylaşacağım.

kızlarrrr ben 60 inmişim...
ama devam 2 kğ daha vereyim belki alırsam istediğim kiloda kalayım bariiii..
Harika canm tebrik ederim. Bende 4 haftayı 4 kilo ole tamamladım çok şükür. Durmak yok devam yaza kadar. Ayda 4 4 gider tüm fazlaliklar inş

Çok iyi değilmi canım sonuçlar. Bence süpersin
Hayalini bile kurmuyorum ben bu sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…