- 4 Haziran 2015
- 266
- 277
- 18
Canım geçen perşembe diyetisyen e gittiğimde 79.7 çıkmıştım şu anda da spor yaptığım halde 78.5 ile 79.7 arası çıkıyorum 1 kilo vermiş imdi anca.afedersin anam aglio kilo vercem diye anca h afta da 1 kilo. Çok sinir bozucu aslındaheyooo kızlar nerdesiniz?
katılıyorum sana arkadaşim. 4 gün yapmama rağmen pek etki görmedim. Zayıflamak bir yana sanki tatlı daha da şisirdi beniSelam arkadaşlar kimseye karşı saygısızlık etmek istemem, hurma diyetinden bahsediyorsunuz ama araştırdım hurma diyetini günde 21 tane hurma yenilecek. Peki bu ne kdr sağlıklı olabilir ki?! Herşeyin fazlası zarar değil mi? Bence hurmanın faydalarını ve fazla tüketildiğinde zararlarını bi inceleyin. Hurmayı neden iftarla yiyoruz bi bakın. Fazla tüketipte şeker hastası olmayın sonra.
""Hurmanın yararları arasında ilk anda sayabileceklerimiz kabızlık, bağırsak bozuklukları, kalp problemleri, cinsel güçsüzlük ve ishale iyi gelmesidir. Ayrıca sağlıklı kilo almak için yüksek kalorili doğal bir ürün arıyorsanız hurma tam size göre. Tatlı bir yemiş olan hurmanın en büyük dezavantajı kalorisinin büyük çoğunluğunun şekerden gelmesidir. Bu nedenle diyet listelerinde pek tavsiye edilmez ve kan şekeri yüksek olanların dikkatli tüketmesi gerekir.
(Alıntıdır) ""
İyi araştırın arkadaşlar zayıflamak uğruna hastalık kazanmayın.
katılıyorum sana arkadaşim. 4 gün yapmama rağmen pek etki görmedim. Zayıflamak bir yana sanki tatlı daha da şisirdi beni
Ben 3 hafta da 3 kilo anca verebildim o da gem spor hem diyet yaparak
Cevremde zayiflayip kahve ile bana da soyleyen oldu ama iyi degilmis o kadar icmek ben oyuzden pek tercih etmedimBirde arkadaşlar beyaz ekmeği hamur işini tatlıyı hayatınızdan çıkartın. Çok tahıllı yada tam tahıllı gibi ekmek yiyin ekmeksiz olmaz diyorsanız ben mesela çok tahıllı ekmek yiyorum sindirim sistemime çok iyi geliyor. Ve günlük büyük adestte muhakkak çıkmaya çalışın. Düzenli yemek yiyin.
Geçen sene ben günde iki öğün yemek yiyerek 5 kilo verdim. Normal kahvaltı yaptım acıkınca şekersiz türk kahvesi içtim Çok çok acıkınca bi kaç tane kuru kayısı yedim. L Carnitine liquid içip terleme eşofmanlarımı giyip sporumu yaptım en az 45 dakika olmak şartıyla eve geldim iki tane havuç rendeleyip bol limon sıkıp iki dilim çok tahıllı ekmeğimle onu yedim. Gece acıkırsam meyve yada sadece yoğurt yedim. Hepimiz başarabiliriz yeterki yediklerimize dikkat edelim.
9 ay icinde Dogumdan sonra 85 kg dan 54 kg 'a düşmüş insanim :d bana viz gelir tirs giderOooo harika nasıl başardın canım çok merak ettim hakikaten. Anlatsana biraz
Istedigin kilo kac bende 59 umkızlarrrr ben 60 inmişim...
ama devam 2 kğ daha vereyim belki alırsam istediğim kiloda kalayım bariiii..
60 ama 2 kğ daha gitsin sonra alırsam diye garantiliyorumIstedigin kilo kac bende 59 um
Aynen bende oyle yapicam60 ama 2 kğ daha gitsin sonra alırsam diye garantiliyorum
Canım bende çok fazla kahve içen biri deilim. Günde bir fincan türk kahvesi şekersiz olarak içiyorum. Ayrıca şekersiz kahve metabolizmayı hızlandırır. Acıktığım zaman türk kahvesi tokluk hissi veriyor telveli olduğu için. En azından yemek yeme süremi geciktiriyorum. Aşırıya kaçmamak şartıyla bir fincan içilebilirCevremde zayiflayip kahve ile bana da soyleyen oldu ama iyi degilmis o kadar icmek ben oyuzden pek tercih etmedim
Su harici hic birsey icmiyorum
Harika canm tebrik ederim. Bende 4 haftayı 4 kilo ole tamamladım çok şükür. Durmak yok devam yaza kadar. Ayda 4 4 gider tüm fazlaliklar inşkızlarrrr ben 60 inmişim...
ama devam 2 kğ daha vereyim belki alırsam istediğim kiloda kalayım bariiii..
Çok iyi değilmi canım sonuçlar. Bence süpersinKızlar selam
Bugün itibariyle spor ve diyete başlıom.
Aç karnıma tartıldım ve kilo kas yağ oranlarımı paylaşıom sizinle;
Tarih:16.03.2016
Boy:1.63
Yağ:24,6
Kas:36,7
Su:51,8
Kilo:57,5
Haftaya tekrar oranları paylaşacağım.
Çok iyi değilmi canım sonuçlar. Bence süpersin
Hayalini bile kurmuyorum ben bu sonucun
4 hafta 4 kilo cok guzel nasil basardin cnmHarika canm tebrik ederim. Bende 4 haftayı 4 kilo ole tamamladım çok şükür. Durmak yok devam yaza kadar. Ayda 4 4 gider tüm fazlaliklar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?