- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
canım akşam yemeginden sonraki ne var varsa kaldır.sadece sıvı.çubuk kreker falan yeme.bak çok fark edicek. özellikle 7den sora hiçbirşey yemeyin...Önceden hiç aklıma bile gelmeden çikolata olsun tatlı olsun yerdim. Ama şimdı inan yiyemiyorum kalori olacak diye. Akşam 7de yemek yiyorum. Sonra 8 gibi çay içiyoruz yanında da en fazla 5 -6 cubuk kraker ya da misir gevreginden bir kahve fincanı kadar yiyorum. Şeker yerine de hurmayla çay iciorum. Mesela az önce yemek çaydan sonra 45 dakika spor yaptım önce kostüm sonrada bisiklet sürdüm.
Bir an önce başla canm sende. Valla beni uyku tutmadı sabah kalktım limonlu ılık suyunu içtim. 50 tane mekik çektim. Kendimi iyi hissediyorum valla vicdanen. İnş aksama da koşucam gene..Zaten en önemlisi yemeği erken yiyip sonrasında dikkat etmek bende dikkat ediyorum ama spor yok bende böylede vermem çok zor biliyorum o yüzden acilen başlanan lazım
Valla evet canım haklısın başta bende az diye düşündüm ama ay da 4.4 kilo azimsancak bir kilo değil tabi. Bu sekilde sürerse 4 aya rahat istediğim kiloya gelirim allahın izniyle.bence çok iyi arkadaşım haftada 1 ğ benimde öyle gidiyor.hızlı vermek sağlıklı değil ki. löööp geri alıyorsun hemenck.ama önümüzdeki haftalarda daha hızlı gidicek.sadece mesn dönemlerinde biraz duruyor.benimde 4 günde 200 gr gitmiş... napalım onada razıyız...moralini bozma gayet güzelll
Haklısın canım yapıcam inş. Bu kez azimliyim durmak yokcanım akşam yemeginden sonraki ne var varsa kaldır.sadece sıvı.çubuk kreker falan yeme.bak çok fark edicek. özellikle 7den sora hiçbirşey yemeyin...
Bugün temizlik yapıcam inş sporda yaparımBir an önce başla canm sende. Valla beni uyku tutmadı sabah kalktım limonlu ılık suyunu içtim. 50 tane mekik çektim. Kendimi iyi hissediyorum valla vicdanen. İnş aksama da koşucam gene..
inş canım benim güzel haberlerini bekliyorumKizlar bende cok istekliyim bu konuda bu kilolar gi-de-cek allahin izniyle kalori sayimina basladim 1200 luk
Harika devam inş canım. Güzel olacak sonunda. Ben haftasonu olduğu için şehir dışına eşimin ailesinin yanına geldik. Spor yapamıyorum ancak diyet devam. Bırakmak yok..Bugün temizlik yapıcam inş sporda yaparım
Süper bence insanın kendi beslenme şekline göre diyet yapması çok daha başarılı olurMeraba bende geldim :)
Ben 6 gündür kendim bi yontem olusturdum . Bin tane diyete baktim hicbiri bana gore değildi.
Bende aksam 18.00 dan snra yemek yemiyorum ya da herhangi bisey sadece leblebi yiyorm bazen ve iki gunde bir spor yapiyorum. Az yemeye basladim . Cayima seker katmiyorum artik. Gayet iyi gidiyo
Bir hipotiroidi hastası olarak cok hosua gitti programınız. Benim içinde acayip zor kilo vermek. Faydalanacağım kesinlikle. Tşk ederim bilgiler içinSelam arkadaşlar, size zayıflama yöntemimden bahsetmek istiyorum umarım sıkılmadan okursunuz.
Geçen sene tam bir ayda 5 kg verdim ama nasıl verdim?
2012 yılında spor salonuna gittim bana ölçümlerde hep vücudun su tutuor dediler. Metabolizmam yaşıma göre çok iyiymiş ama kilo veremiom, öyle böyle sporda yapmıyordum deliler gibiydim gram kaybetmiyordum. En son 2014 yılının son ayında tekrar bi ölçüm yaptırdım yine aynı şeyi söylediler. Bende netten araştırdım vücut neden su tutar die. Troidler gözüme takıldı sonra tiroidlerin vücuttaki görevine baktım metabolizmaya yardımcı oluyormuş. Sonra dahiliye doktoruna gittim durumu izah ettim tahlil yapıldı. Sonuçta tiroidler yavaş çalışıyormuş tabii bu olay ocak ayında oluyo 2015 yılı. Neyse ilaç verdi kullandım. ilaca başladğımda 66.4 kiloydum hiç bişi yapmadan sadece yemeklere dikkat ederek 3 ayda 2.4 kg verdim. Nisan ayında spor ( terleme eşofmanı giyerek) + diyet (kendi kafama göre) ve L Carnitine kullanarak tam 5 kilo verdim. Evde su kas kemik ölçümü yapan baskül var onunla gün aşırı ölçümlerimi yapıp deftere yazdım vücuttan ne kdr su gitti ne kdr kas oluştu kaç gram verdim die kontrol amaçlı. Şuan hala 5 kilo fazlam var onun için L Carnitine almam lazım. L Carnitine dediğim şey yağ yakımına yardımcı oluyor sporcu takviyesi (gün aşırı bir ampül içilmek şartıyla) spordan yarım saat önce bir ampül içiliyor ve tempolu spor yani yürüyüş yapılıyor. vücutta ki yağı ter veya idrar yoluyla dışarı atıyor. Gittiğim spor salonunda spor eğitmenim tavsiye etmişti. Yani arkadaşlar doktora gitmeden diyet fln yapıpta olmuyor diye üzülmeyin. Bir dahiliye doktoruna muhakkak gidin troidler sorunluysa ilaç kullanın ben 6 ay kullandım o ilacı. Şimdi bi kaç gün akşamları hiç bişey yemeyip 3 gün sonra 1 kilo veriyorum. Ama şımarınca geri alıom :) bi alıom bi veriom ilginç. İdeal kilolarınıza ulaşmanız dileğiyle hoşçakalın :)
Hoşgeldin inş ulaşırsın hedefine; )kizlar beni de araniza alin. :)
boy 1.63 kilo 62 hedef 55
Canim ben hurma diyetini geçen hafta 4 gün yapıp bıraktım çok bir etki etmedi bende maalesef. Su anda normsl yedilerime dikksr ediyorum spor ve 3 lt su icmeye devam ediyorum. sen neler yapıyorsunkızlar hurma diyeti nasıl gidiyor?
Canm ben yapmayı düşünmüyorum onu pek. Şekerli ya aksine zararı olur gibime gelio 4 gün yaptım ama kiloda birsey yok malesefayy ben yine saldım yaa :)) off ne güzel 2 kğ vermiştim.bana gazz verinn ne olurrrrbi 2 kğ daha gitsin...
hurma diyetine başlayımbari.kızlar bi yazsanız nasıl yapıldıgını bende bi sıksam kendimi yapsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?