bende bi değişiklik yok aynı kiloda duruyorumBen
İnş vrrmişs
İnş vermişsindir cnm merak ettim bende yazmayı unutma diyetisyen neler söyleyecek bakalım.
KIZLAR BEN 61,8 lerde geziniyorum bu hafta bişey beklemiyorum çünki mens dönemim olucak o yüzden biraz zor veririm ama devam ediyorum.kaçamaklar olsada devam :) kızlar özellikle saat 7 den sora bişey yememek çok işe yarıyor :) deneyin derim.sadece su için o saatten sonra.
meryemyalcin3546 haberlerini bekliyorum canım.bende başlıycam hurma diyetine senden haber bekliyorum.tasdikli onaylı olsun :))[/QUOTE
Bozma canım moralini diyetisyene gittin herhalde?bende bi değişiklik yok aynı kiloda duruyorumsabah düşmüş görünüyo ama 2 litre su içtiğim için galiba aynı moralim sıfır
Hayır ya yapma ama böyle lütfen. Başarı Hikayelerine bak sitedeki. 30 kilo verenler bile var. Ama hepsi bi hafta içinde olmuyor aylar yıllar sürüyor. Onları okuyalım canım acayip hirslandirio insanıKızlar ben saldım yine kendimi çok kötü hissediyorum halbuki yavaş yavaş vermeye başlamıştım
Canim geldim ben diyetisyenden. İki haftada 81.9 dan 79. 7 ye düşmüşüm. -2.2 kg. İki haftada için çok iyi olmasa da idare eder demiKIZLAR BEN 61,8 lerde geziniyorum bu hafta bişey beklemiyorum çünki mens dönemim olucak o yüzden biraz zor veririm ama devam ediyorum.kaçamaklar olsada devam :) kızlar özellikle saat 7 den sora bişey yememek çok işe yarıyor :) deneyin derim.sadece su için o saatten sonra.
meryemyalcin3546 haberlerini bekliyorum canım.bende başlıycam hurma diyetine senden haber bekliyorum.tasdikli onaylı olsun :))
Öyle düşünme canım lütfen. Biraz sabır biraz zaman biraz azim olacak inşbende bi değişiklik yok aynı kiloda duruyorumsabah düşmüş görünüyo ama 2 litre su içtiğim için galiba aynı moralim sıfır
Haklısın canım toparlamam gerekiyor kendimiHayır ya yapma ama böyle lütfen. Başarı Hikayelerine bak sitedeki. 30 kilo verenler bile var. Ama hepsi bi hafta içinde olmuyor aylar yıllar sürüyor. Onları okuyalım canım acayip hirslandirio insanı
Ah ben bi spor yapabilsem zaten bahane üretiyorum hemenKızlar diyetisyen de çıplak ayak tartı ya çıkıyorsun. Veriler kilon falan hepsi bilgisayar a cikio. Vücudundakı yağ oranı sıvı kas ne varsa. Benim mesela 2.2 kg den 0.700 gram yağ gitmiş. Gerisi sıvı ve kas kaybı. Yanı sadece yemeyi keserek birsey olmuyor. Spor yapıp benim su ve kastan değil de yağdan kaybetmem gerekiomis. Spora asiliorum bugünden itibaren. Ayrıca bana verdiği kolesterol düşürücü ilacı da günde 2 kez içmek gerekirken 1 tane almışım dikkat etmemişim hiç yaa. 17 martta tekrar gidicem inş bu ke 4 kilo üzeri vermis olurum. Diyetisyen verdiğim kilodan hiç memnun kalmadı valla.((
Gayet iyi canım devam etCanim geldim ben diyetisyenden. İki haftada 81.9 dan 79. 7 ye düşmüşüm. -2.2 kg. İki haftada için çok iyi olmasa da idare eder demi(
Kesinlikle bence canm inan bende çok tembelim aslinda. Ama artık ciddi ciddi psikolojim bozuldu. Giydiğim kıyafetler yakismio. Kat kat karın popo çok iğrenç görünüyorum kendime . İnsanda güven problemi yaratıo üstelik de. O yüzden dur demenin zamanı geldi. Ben kendime kota koydum haziran a kadar 15 Kilo vericem inşHaklısın canım toparlamam gerekiyor kendimi
Hiç memnun kalmadı doktor az dedi üstelik 700 gr yağ. Gerisi kas ve sıvıGayet iyi canım devam et
Aynen öyle hiçbir kıyafetim olmuyo ayrıca gidip kıyafette almak istemiyorum bu kiloyla sinirim bozuluyo önceki bedenimden büyük beden isteyince çok kötü bi durum alaşım varsa da almıyorum kıyafet ihtiyacında var napıcam bilmiyorum çok canım sıkılıyorKesinlikle bence canm inan bende çok tembelim aslinda. Ama artık ciddi ciddi psikolojim bozuldu. Giydiğim kıyafetler yakismio. Kat kat karın popo çok iğrenç görünüyorum kendime . İnsanda güven problemi yaratıo üstelik de. O yüzden dur demenin zamanı geldi. Ben kendime kota koydum haziran a kadar 15 Kilo vericem inş
Sende böyle yap lütfen
Olsun yinede sen devam et en azından o kadar da vermişsin bende o da yok bende diyetisyene gitsem mi acaba yararı olur mu ne dersin?Hiç memnun kalmadı doktor az dedi üstelik 700 gr yağ. Gerisi kas ve sıvı
Ben tavsiye ediyorum valla canim. Insan acayip korkuyo tarrildiginda daha doğrusu utanio iradesine sahip oluo az da olsa. Bizim doktorun tahtasi var her gun gelen hastalar in verdiği kiloları yazıo oraya. İnan şu An sırf o tahtaya yazılması için 17 marta kadar 5 kilo vermeyi düşünüyorum allahın izniyle. Elbette bu portalda da gördüğüm Zayıflayan arkadaşlar da hirslandirio benı.Olsun yinede sen devam et en azından o kadar da vermişsin bende o da yok bende diyetisyene gitsem mi acaba yararı olur mu ne dersin?
En yakın zamanda gitmeye çalışıcam o zaman iyi gelir inşBen tavsiye ediyorum valla canim. Insan acayip korkuyo tarrildiginda daha doğrusu utanio iradesine sahip oluo az da olsa. Bizim doktorun tahtasi var her gun gelen hastalar in verdiği kiloları yazıo oraya. İnan şu An sırf o tahtaya yazılması için 17 marta kadar 5 kilo vermeyi düşünüyorum allahın izniyle. Elbette bu portalda da gördüğüm Zayıflayan arkadaşlar da hirslandirio benı.
aynen seni de öyle yapar bence
Zaten en önemlisi yemeği erken yiyip sonrasında dikkat etmek bende dikkat ediyorum ama spor yok bende böylede vermem çok zor biliyorum o yüzden acilen başlanan lazımÖnceden hiç aklıma bile gelmeden çikolata olsun tatlı olsun yerdim. Ama şimdı inan yiyemiyorum kalori olacak diye. Akşam 7de yemek yiyorum. Sonra 8 gibi çay içiyoruz yanında da en fazla 5 -6 cubuk kraker ya da misir gevreginden bir kahve fincanı kadar yiyorum. Şeker yerine de hurmayla çay iciorum. Mesela az önce yemek çaydan sonra 45 dakika spor yaptım önce kostüm sonrada bisiklet sürdüm.
bence çok iyi arkadaşım haftada 1 ğ benimde öyle gidiyor.hızlı vermek sağlıklı değil ki. löööp geri alıyorsun hemenck.ama önümüzdeki haftalarda daha hızlı gidicek.sadece mesn dönemlerinde biraz duruyor.benimde 4 günde 200 gr gitmiş... napalım onada razıyız...moralini bozma gayet güzelllCanim geldim ben diyetisyenden. İki haftada 81.9 dan 79. 7 ye düşmüşüm. -2.2 kg. İki haftada için çok iyi olmasa da idare eder demi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?