zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

Ne güzel ya 15 20 kilo offf. Benim icin hayal değildir inş

kızlar merhaba beni de zayıflatın bi türlü başaramıyorum ve bu psikolojimi de etkiliyor. 15 kilo vermem gerekiyor ve nasıl yapacağım bilmiyorum. zaten 15 kilo deyince moralim sıfıra düşüyor hemen. umutsuzum

Benimde 20 kilo fazlam var. İnsanların küçümser bakışlarından sonra kalabalığa girmek bile istemiyorum. Kendime alışveriş yapmıyorum. Doğum yapalı 10 ay oldu hâlâ hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum

Aynı ben. Hakikaten çok can sıkıcı. İnsanın kendine olan güveni kırılıyor. Aynalara küstüm desem yeridir valla. Ama umitsiz olmak yok. Karar verdik devamı da gelsin . İnş uzun zaman bile alsa vazgeçmeyelim. Herkesten önce kendi mutluluğumuz için

diğer forumları gezerken sıvı diyet listesi buldum ama zararlı olur mu karar veremiyorum. 5 haftada 21 kilo vermiş bayan. yarın başlayacağım işe yaramasını umut ediyorum. hızlı kilo verdiriyor ama sonradan düzenli besinlere geçip bünyemi kiloları geri almadan toparlarım diye düşünüyorum

Dene bir kendini yarın olmadı başka bir diyet yaparsın artik

20 kilo fazlam var ama dukan uzun sureli oldugu icin sıkılırım devam ettiremem diye hic baslamak istemiyorum açıkçası onerin icin cok Sağol 2011 de 1 ayda 10 kilo vermistim 1 senede geri aldım dikkat etmediğim icin aciktikca çorba şekersiz c ca y ve su iciyorum ve 100 ip atlicam ve yarina ka dar diyete uyacagima yemin ettim kilo verdiysem yine aynusini yapıcam

Cok sevindim ayni kaderi yasadigim birilerinin olduğuna en axindan birbirimize destek oluruz hurma diyetide guzelmis araştırdım belki onuda yaparım ilerleyen haftalarda

Aynen gorumcem k.validem hep kiloyla ilgili laf sokuyo sinir oluyorum onlara inat vericem bu fazlalıkları 10 yasindaki kizim bile anne srn veremezsin diyo vericez kiz bu yaz incecik olcaz Allahın izniyle inşallah yarinda boyle düşünürüm

İnşallah kararlı durmanın lazım. Benim eşimde acayip sinir ediyor beni dalga geçiyor inanmıyor bana. Bende hiç olmadığım kadar kararlıyım bu kez. Caymak yok hayır

Hedefim olan 15 kiloyu vericem inş bir hafta da bir ayda olsun demiyorum. Ama bir başlasa kilo verimi acayip gaza gelip daha da hirslanicam inş

Benim esimde dofrayken kizima hep az ye kizim yoksa annen gibi olusun diyor bende guluyorum son gulen ben olcam çünkü

inş cnm ya çok sıkıntı bir durum ben çok mutsuzum kilo vermek istiyorum birbirimize destek olalım motive edelim :)
Aynen destek olalım birbirimize. Hatta söyle yapalım haftalık ne kadar kilo verdiyse yazalım öncesinde nekadardik kaca düştük diye. Sırf bu yuzden bile az yeriz :))

Benim esimde dofrayken kizima hep az ye kizim yoksa annen gibi olusun diyor bende guluyorum son gulen ben olcam çünkü
Ah ahh. Babamda derdi hep anneme acayip sinir olurdum o zamanlar babama. Birkaç seneye kendime artık çeki düzen vermesem benim de duyacağı m sözle r olacak bunlar.
Bizi kesinlikle yildirmasin bu tür sözler arkadaşlar

Aynen destek olalım birbirimize. Hatta söyle yapalım haftalık ne kadar kilo verdiyse yazalım öncesinde nekadardik kaca düştük diye. Sırf bu yuzden bile az yeriz :))
hahahh süper fikir valla kızlar çok sağolun ya biraz olsun yüzüm güldü heyecan yaptım vallaa BAŞARICAZZZZ

ne zaman başlıyoruz? sıvı diyet listesini yazabilirim isterseniz aklınıza yatarsa yaparsınız

ne zaman başlıyoruz? sıvı diyet listesini yazabilirim isterseniz aklınıza yatarsa yaparsınız
Hurma yoğurt diyetin de ikinci günüm benim bugün. Onu bitirip başlayabilirim anca arkadaşım. 7 güne kadar yapılıyor dayanabilirsem deniycem. Olmazsa ptesi başlarım sıvı diyetine de

Hurma yoğurt diyetin de ikinci günüm benim bugün. Onu bitirip başlayabilirim anca arkadaşım. 7 güne kadar yapılıyor dayanabilirsem deniycem. Olmazsa ptesi başlarım sıvı diyetine de
tamamdır bende 1 kilo verdim 3 günde yarın sıvı diyetine başlıcam hızlandırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…