Zbyd düğün fotoğrafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hersey okadar guzel ve ozelkı dılerım evlılıgınzıde hep boyle guzel olur mutluluklar...

Canım hayırlı olsun ..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. Darısı başıma inşallah :54:

Çok sevimlisin ya :) Depresif moddan çıkıp sevinçle dolar insan sana bakınca :)
Öyle güzel bir enerjin var yani bence. :nazar:

Evliliğiniz hep toz pembeler içinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin. Çok şeker bir çift olmuşsunuz. Tebrikler.
Aminnnnnn :nazar:çok teşekkür ederim...
Canım çok güsel bir gelin olmuşsun,çok tatlı bir çiftsiniz maşallah,çok yakışmışsınız...Nazar değmesin...
Ömür boyu mutluluklaaar...:16:
:nazar::nazar::nazar: değmesin değmesin herkes sizin gibi güzel baksa maşallah dese hiç bişi olmaz inşallah:nazar:
Çok hoş gözüküyorsunuz maşallah canım
converselere bayıldım:)
converslerim benim canım:)düğünü onlarla bitirdim ben:)teşekkürler
canım çok şirin maşallah,allah mesut etsin, bu arada gelinliğin altına renkli ayakkabı olayına bayıldım doğrusu ilerde bende düşünebilirim bunu yazdım :12::12:
çok teşekkür ederim...ben hiç başka bişey düşünmedim hep pembeydi benim gelin ayakbılarım :)2 yedeğim vardı ama biri beyaz ayakkabı biri pembe converslerim:):)
maşallahhhhhhh:)))) ço güzel bir gelin olmuşsun. tebrik ediyorum:52:
teşekkür ederim:16:
hersey okadar guzel ve ozelkı dılerım evlılıgınzıde hep boyle guzel olur mutluluklar...
amin inşallah darısı isteyen herkese olsun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:17:
Canım hayırlı olsun ..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. Darısı başıma inşallah :54:
inşallah inşallah inşallah canım doğru insanla doğru zamanda mutlu bir evlilik yapın inşallah...
çok hoş olmuşsunuz Allah mutlulugunuzu daim etsin:46:
aminn çok teşekkür ederim...:16:
Allah mesut etsin çok güzel olmuş herşey çok yakışmışsınız maşallah..
tubim87 çok teşekkür ederim :16:
Çok sevimlisin ya :) Depresif moddan çıkıp sevinçle dolar insan sana bakınca :)
Öyle güzel bir enerjin var yani bence. :nazar:
:9::9:yaaa bizi tanıyan herkes bunu söylüyor:17:eşime diyorlar ki ne güzel sen hiç sıkılmazsın:16::):)çok teşekkür ederim:16:
çok mutlu olunn yakışmısınzz nerde oldu dügününüz izmirmi?
teşekkürler canım düğünümüz istanbulda oldu
ne tatlı bir gelinsin sen öyle... maşallahhh

:17:emosss teşekkür ederim canım

MaşaAllah çok güzel olmuşsunuz. Düğünde çok güzel olmuş anlaşılan.
Bir ömür mutluluklar .:16:

Çok şekersiniz. Hiç o düğün stresini göremedim suratlarınızda :1: Düğün arabanıza ba-yıl-dım!
Allah mutlu etsin. :nazar:

Son düzenleme:
çok güzel bi gelin olmuşsun inşallah gülen yzün solmasın, rabbim bi ömür boyu yuvanızdan sıcak sevgiyi kalbinizden aşkı eksik etmesin hayatın boyunca mutlu huzurlu olmanızı dilerim..:16:

Tüm fotoğraflar harika gözüküyor, şeker tadında bir düğün olmuş.Ömrünüz de aynı tatla devam eder inşallah...:31:

O kadar güzel görünüyorsunuz kii :16:

Allah bir ömür aynı yastığa baş koymayı nasip etsin, çok güzelsiniz maşallahh:nazar:

Fotoların hepsi çok çok güzel, adeta mutluluk fışkırıyor...(maşAllah)
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum! tebrik ederim! :)

mutluluklar cok yakışmıssınız ama dıyemeden gecemıcemm bı fotografta senınle oynayan mavı kıyafetlı bı arkadas var yaa tarzına bayıldım converse gıymıs cok hoş yaa :1:

teşekkürler:16:
MaşaAllah çok güzel olmuşsunuz. Düğünde çok güzel olmuş anlaşılan.
Bir ömür mutluluklar .:16:
Evet düğünümüz çok güzeldi bizim olduğu için mi bilinmez ama çok sevip çok eğlenmiştik çok özlüyoruz:17:
Çok şekersiniz. Hiç o düğün stresini göremedim suratlarınızda :1: Düğün arabanıza ba-yıl-dım!
Allah mutlu etsin. :nazar:
teşekkürler...düğüne kadar çok stresli bir dönemden gectik illahi...ama düğün günü sıfırladım kendimi beynımı düşünmedim aksilikleri çok da eğlendim bence herkes böle yapmalı:)
çok güzel bi gelin olmuşsun inşallah gülen yzün solmasın, rabbim bi ömür boyu yuvanızdan sıcak sevgiyi kalbinizden aşkı eksik etmesin hayatın boyunca mutlu huzurlu olmanızı dilerim..:16:
AMİN.... amin amin çok teşekkürler...Allah razı olsun...:16:
Tüm fotoğraflar harika gözüküyor, şeker tadında bir düğün olmuş.Ömrünüz de aynı tatla devam eder inşallah...:31:
İnşallah canım benim amin...:16:
O kadar güzel görünüyorsunuz kii :16:

Allah bir ömür aynı yastığa baş koymayı nasip etsin, çok güzelsiniz maşallahh:nazar:
teşekkürlerrr çok teşekkürler...Allah razı olsun...:16:
Fotoların hepsi çok çok güzel, adeta mutluluk fışkırıyor...(maşAllah)
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum! tebrik ederim! :)
Teşekkürler çok teşekkür ederim:16:
mutluluklar cok yakışmıssınız ama dıyemeden gecemıcemm bı fotografta senınle oynayan mavı kıyafetlı bı arkadas var yaa tarzına bayıldım converse gıymıs cok hoş yaa :1:
teşekkür ederim evet converslerimizi giydik yoksa o topuklulularla kaç saat nasıl oynarız değil mi:9:çok teşekkür ederim:16:
maşallah ne kadar hoş ne kadar enerjiksin.. çok çok mutluluklar.:46:

teşekkür ederim...:16:

Back
X