Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnnnEvliliğiniz hep toz pembeler içinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin. Çok şeker bir çift olmuşsunuz. Tebrikler.
Canım çok güsel bir gelin olmuşsun,çok tatlı bir çiftsiniz maşallah,çok yakışmışsınız...Nazar değmesin...
Ömür boyu mutluluklaaar...![]()
converslerim benim canım:)düğünü onlarla bitirdim ben:)teşekkürlerÇok hoş gözüküyorsunuz maşallah canım
converselere bayıldım:)
çok teşekkür ederim...ben hiç başka bişey düşünmedim hep pembeydi benim gelin ayakbılarım :)2 yedeğim vardı ama biri beyaz ayakkabı biri pembe converslerim:):)canım çok şirin maşallah,allah mesut etsin, bu arada gelinliğin altına renkli ayakkabı olayına bayıldım doğrusu ilerde bende düşünebilirim bunu yazdım![]()
teşekkür ederimmaşallahhhhhhh:)))) ço güzel bir gelin olmuşsun. tebrik ediyorum![]()
amin inşallah darısı isteyen herkese olsun allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhersey okadar guzel ve ozelkı dılerım evlılıgınzıde hep boyle guzel olur mutluluklar...
inşallah inşallah inşallah canım doğru insanla doğru zamanda mutlu bir evlilik yapın inşallah...Canım hayırlı olsun ..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. Darısı başıma inşallah![]()
aminn çok teşekkür ederim...çok hoş olmuşsunuz Allah mutlulugunuzu daim etsin![]()
tubim87 çok teşekkür ederimAllah mesut etsin çok güzel olmuş herşey çok yakışmışsınız maşallah..
Çok sevimlisin ya :) Depresif moddan çıkıp sevinçle dolar insan sana bakınca :)
Öyle güzel bir enerjin var yani bence.![]()
teşekkürler canım düğünümüz istanbulda olduçok mutlu olunn yakışmısınzz nerde oldu dügününüz izmirmi?
ne tatlı bir gelinsin sen öyle... maşallahhh
teşekkürlermutluluklarrr![]()
Evet düğünümüz çok güzeldi bizim olduğu için mi bilinmez ama çok sevip çok eğlenmiştik çok özlüyoruzMaşaAllah çok güzel olmuşsunuz. Düğünde çok güzel olmuş anlaşılan.
Bir ömür mutluluklar .![]()
teşekkürler...düğüne kadar çok stresli bir dönemden gectik illahi...ama düğün günü sıfırladım kendimi beynımı düşünmedim aksilikleri çok da eğlendim bence herkes böle yapmalı:)Çok şekersiniz. Hiç o düğün stresini göremedim suratlarınızdaDüğün arabanıza ba-yıl-dım!
Allah mutlu etsin.![]()
AMİN.... amin amin çok teşekkürler...Allah razı olsun...çok güzel bi gelin olmuşsun inşallah gülen yzün solmasın, rabbim bi ömür boyu yuvanızdan sıcak sevgiyi kalbinizden aşkı eksik etmesin hayatın boyunca mutlu huzurlu olmanızı dilerim..![]()
İnşallah canım benim amin...Tüm fotoğraflar harika gözüküyor, şeker tadında bir düğün olmuş.Ömrünüz de aynı tatla devam eder inşallah...![]()
teşekkürlerrr çok teşekkürler...Allah razı olsun...O kadar güzel görünüyorsunuz kii
Allah bir ömür aynı yastığa baş koymayı nasip etsin, çok güzelsiniz maşallahh![]()
Teşekkürler çok teşekkür ederimFotoların hepsi çok çok güzel, adeta mutluluk fışkırıyor...(maşAllah)
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum! tebrik ederim! :)
teşekkür ederim evet converslerimizi giydik yoksa o topuklulularla kaç saat nasıl oynarız değil mimutluluklar cok yakışmıssınız ama dıyemeden gecemıcemm bı fotografta senınle oynayan mavı kıyafetlı bı arkadas var yaa tarzına bayıldım converse gıymıs cok hoş yaa![]()
maşallah ne kadar hoş ne kadar enerjiksin.. çok çok mutluluklar.![]()