zehirli aşk soruları

sevgilim ağzının payını verdiyse birşey demem. ne muhattap olucam elin kıskanç paçozuyla
ama yok sevgilim birşey demeseydi direk ona çemkirirdim klava:

sevgilin bir kursa yazıldığını söylüyor. herhangi bir kurs olabilir. sürekli akşamları oraya gidiyor, seni ihmal ediyor. ne halt ediyor bu acaba diye gidip kursa baskın yapar mıydın? :tomato:

yapardım kesinlikle. baskın olduğunu çaktırmayacak bahanelerle giderdim, hatta kendimi davet ettirirdim.

sevgilinin bir günü bir gününü tutmuyor. sence sorun mu var ilişkinizde, yoksa olduğu gibi mi kabul edersin?

eger sevgılımın bır günü dıger gununu tutmuyorsa herhangi bir sorunu olup olmadığını sorardım,eger yok derse benımle bır ılıskı ıstıyormusun dıye sorardım...alacağım cevaba göre devam ederdim.

aşık olduğunu nasıl anlarsın?

sevgilime asik olurken hissettigim duygulari hissedersem, asik oldugumu anlarim boshayallersmile
nasil cevap ama sempatiksalakcinni

sevgilinle nasil cikmaya basladiniz??

benim için özel kelimeler üretebiliyorsa...:)beni dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettirebiliyorsa bana aşıktır:lepi:

eveeettt....bir gece yarısı aradınız sevgilinizi telefonu meşgul napardınız????

ertesi gün sorardım gece kimle konuşuyodun diye makul bir cevap verirse kurcalamazdım yok kem küm edersealsanaalsanasmile....

yeni görüşmeye başladığınız biri sizden önce bi arkadaşınızla da görüşmüşse bu durum size itici gelir miydi?ben yaşadım da o yüzden soruyorum?

yazdım yazdım şimdide editliyorum,ben o adamla evlenmeyi düşünüyorum.
böyle aniden hayatınızın çok farklı bir yere gittiği,karşınızdaki insanla ilgili fikirlerinizin bu derece değiştiği oldu mu bir anda??

Son düzenleme:

ooo çook oldu.. eski ilişkilerimde genelde hep soğumaya Başladiğim olurdu. demekki ne istediğimi tam olarak Bilmiyomuşum. Hele Bir senelik Bir ilişkimde herşey çook güzelken "Ben artık seni sevmiyorum" demiştim, Beklerim düzelmesini demişti, düzelmemişti ve ayrılmıştık.. dizlerimi titreten adam Bana Bi anlam ifade etmez olmuştu.. ilginçç

Peki sevgilinizi zor günlerinde idare eder misiniz ? Mesela sınavı var ve stresli Bu yüzden size kırıcı davranıyor, alttan mı alırdınız yoksa tavır mı alırdınız ?

zor soru ben dayanamam alttan almak gibi bi huyumda yoktur:roflol: ama sevgilim hep alttan aliyo sinirli kirici davrandigimda hep anlayisli davranmaya calisiyo, tavirda pek yapmaz o yüzden bende dikkat ederdim diye düsünüyorum

yukarda sormustum ama benim sorumu atlamislar, aynisini soruyorum
sevgilinle nasil cikmaya basladin??

nette tanıştık biz. bi sitede tanıştık, aylarca arkadasca sohBet ettik, sonra yüz yüze görüşme kararı aldık aynı şehirdeydik evlerimiz de 10 dakka mesafedeymiş zaten =) ilk Buluşmada Bana sevgilim olur musun dedi, olurum dedim Ve Başladık..

peki sevgilinizin size olan sevgisinden eminsiniz ama size Bi huyunuzu değiştirmenizi söylüyor, o Benim için olmazsa olmazım o huyunu değiştir diyor tepkiniz ne olur, Beni Böyle kabul et mi derdiniz, yoksa fedakarlık mı yapardınız

bu sefer atlamayalım :)
ben aslında işe başlamıştım ama kısmet işte orda tanıştık ve çıkmaya başladıkk

sevgilinin küçük de olsa kumar oynadığını öğrendin tepkin ne olurdu??

fedakarlık tabii kiii aşk sevgi emek isterr :)

sevgilinin küçük de olsa kumar oynadığını öğrendin tepkin ne olurdu??

tepkimi?? bu kadar hafife almazdim bunu
alkol, kumar, uyusturucu, sigraya bile karsiyken bunlardan birine baslasa cingan cikarirdim heralde...ayyy allah korusun

sevgilinin sürekli alkol aldigini ögrensen naparsin?

Son düzenleme:
benden gizli içiyorsa aman allahım bu büyük bişi demektir alkolik var işin ucunda ya alkol ya bene kadar gider sonuçta alkol ne aileleri dağıtıyor gözgöre göre devam edemem
ufak içiyorsa arkadaşlarıyla fln ya da benle haberim varsa ses etmem içsin nolcak:)

hmmmm ne sorsak... sevgiline sigarayı bıraktırmak istiyorsunn.. nası yaparsın??

ıyyy hiç sevmem sigara içen erkekleri.. Bırakmazsa hayatta öpmem onu... sürekli psikolojik Baskı yaparım..

pekiii sinirle ağızdan çıkan "Bitti " lafını affeder miydiniz ?

ıyyy hiç sevmem sigara içen erkekleri.. Bırakmazsa hayatta öpmem onu... sürekli psikolojik Baskı yaparım..

pekiii sinirle ağızdan çıkan "Bitti " lafını affeder miydiniz ?

kalbim affetmek isterdi ,belki birlikteliğimiz büyük sevgimden devam ederdi ama beni gözden çıkarmasını affedemezdim.
birkaç yıldır tanıdığınız bir arkadaşınızla çıkmaya başladınız,bir hafta içinde ilişkiniz ummadığınız kadar ciddi noktalara taşınmaya başladı. evlilikten bahsetmeye başladınız,bundan tedirgin olur muydunuz??

hiç tereddüt etmeden evet dedim zaten :))) bunun nedeni de daha önceden tanımış olmanın rahatlığı...

sevdiğiniz insanla evlenmek üzeresiniz.iki ay sonra gelinlik giymenin hayaliyle yaşarken,hastalandığınızı duydunuz.ve bu hastalık yüzünden ayda bir hastaneye yatmanız gerekiyor.çok zahmetli yıllarca sürecek bir süreç...evlenmekten vazgeçer miydiniz? sevdiğinizi de kendinizle süründürmemek için...

ben ona fikrini sorardım ben senınle evlenmek istiyorum ama boyle bır kararı sana bırakıyorum istersen şimdi evlenebiliriz,istersen sonra yada hiç bu karar sana aittir.senın yaşamını etkılemeye hakkım yok derdım oda sanırım benımle bu süreci atlatmayı seçip,bana moral olsun ve hep yanımda olabılsın dıye evlenme kararı alır.

her geçen gün aşkınıza aşık oluyorsunuz ve onun farklı oldugunu düşünüyorsunuz fakat eski ilişkinizde o kadar yıpranmışsınız ki elinizde olmadan o sizi aramasa,mesajınız cevapsız kalsa problem yapar hala gelıyorsunuz ve hemen kıyametlerı koparyorsunuz oda bu durumdan çok rahatsız oluyor bu durumunuzu nasıl engellersınız?

Bu tarz şeyler yapmam aslında kontrolüm gayet iyidir ama diyelimki yaptım..
Daha az arayıp daha az mesaj atmaya çalışırım ki cvp almadığımda daha az kıyamet kopsun, yada en güzeli telefonu kırıp atmak yoksa ben kafaya taktım mı bişeyi yandı çocuk :)

Sevdiğiniz insanın ailesiyle yaşamayı kabul edermiydiniz, başka alternatifiniz olmadığını düşünün..?

hayır. düşünemem. Allah düşündürtmesin.

sevgilin keçi gibi inatçı. istediğini yaptırmak için ne yaparsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…