sevgilim ağzının payını verdiyse birşey demem. ne muhattap olucam elin kıskanç paçozuyla
ama yok sevgilim birşey demeseydi direk ona çemkirirdimklava:
sevgilin bir kursa yazıldığını söylüyor. herhangi bir kurs olabilir. sürekli akşamları oraya gidiyor, seni ihmal ediyor. ne halt ediyor bu acaba diye gidip kursa baskın yapar mıydın? :tomato:
eger sevgılımın bır günü dıger gununu tutmuyorsa herhangi bir sorunu olup olmadığını sorardım,eger yok derse benımle bır ılıskı ıstıyormusun dıye sorardım...alacağım cevaba göre devam ederdim.
aşık olduğunu nasıl anlarsın?
benim için özel kelimeler üretebiliyorsa...:)beni dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettirebiliyorsa bana aşıktır:lepi:
eveeettt....bir gece yarısı aradınız sevgilinizi telefonu meşgul napardınız????
ertesi gün sorardım gece kimle konuşuyodun diye makul bir cevap verirse kurcalamazdım yok kem küm edersealsanaalsanasmile....
yeni görüşmeye başladığınız biri sizden önce bi arkadaşınızla da görüşmüşse bu durum size itici gelir miydi?ben yaşadım da o yüzden soruyorum?
yazdım yazdım şimdide editliyorum,ben o adamla evlenmeyi düşünüyorum.
böyle aniden hayatınızın çok farklı bir yere gittiği,karşınızdaki insanla ilgili fikirlerinizin bu derece değiştiği oldu mu bir anda??
ıyyy hiç sevmem sigara içen erkekleri.. Bırakmazsa hayatta öpmem onu... sürekli psikolojik Baskı yaparım..
pekiii sinirle ağızdan çıkan "Bitti " lafını affeder miydiniz ?
kalbim affetmek isterdi ,belki birlikteliğimiz büyük sevgimden devam ederdi ama beni gözden çıkarmasını affedemezdim.
birkaç yıldır tanıdığınız bir arkadaşınızla çıkmaya başladınız,bir hafta içinde ilişkiniz ummadığınız kadar ciddi noktalara taşınmaya başladı. evlilikten bahsetmeye başladınız,bundan tedirgin olur muydunuz??
Bu tarz şeyler yapmam aslında kontrolüm gayet iyidir ama diyelimki yaptım..
Daha az arayıp daha az mesaj atmaya çalışırım ki cvp almadığımda daha az kıyamet kopsun, yada en güzeli telefonu kırıp atmak yoksa ben kafaya taktım mı bişeyi yandı çocuk :)
Sevdiğiniz insanın ailesiyle yaşamayı kabul edermiydiniz, başka alternatifiniz olmadığını düşünün..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?