yüksek ve iğneleyici bir sesle iç çamaşırn da çok güzelmiş ama sergilemene gerek yok derim
erkek arkadaşınız yanınızdayken yere düştü naparsınız ?
bilmemm heralde kalkması için yardım ederdim ama kötü bi durum yaa=) komik bi şekilde düştüyse gülerim
maço mu? romantik mi?
romantik.
sözlenmeyi düşündüğünüz adam,evli ve çocuklu bir kadınla beraberlik yaşamış. naparsınız?
bunu yaşadık ve olamadım :)) ilişkide acı çektiriyordum ona artık dayanamıyacağını söylemişti beni gerçekten sevdiysen bırakırsın demişti ama bırakamadım bencilim galibaa :))) ii ki de bırakmamışım
sevgilini kısıtlar mısın? özellikle diğer kızlar/arkadaşlar fln hakkında yasak koydun mu hiç?
elbette kısıtlarım ben özgür kız değilsem o da özgür adam olamaz,kızlarla fazla samimi olmasını asla istemem,erkek milleti söz konusuysa kesinlikle gözünüzün biri işinizde gücünüzde diğeri sürekli onun üzerinde olmalıkaydirigubbakcemile3
kenan imirzalıoğlu mu?kıvanç tatlıtuğ mu?
Tabiki KENAN İMİRZALIOĞLU bayılıyorum o gözlere :asigim: tam benlik soru okuyunca atladım walla opuyorumnanaktan
Sewdiğiniz eşiniz için hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi (o şey ne) yaparmıydınız yoksa bahaneyle geçiştirirmiydiniz sewdiğiniz çok istiyo ama
canım kenan imirzalıoğlu mu kıvanç tatlıtuğ mu sorusunda bu isimler sadece temsil amaçlıydı yani uzun boylu esmer kara kaşlı kara gözlü=kenan
şarışın yapılı,yakışıklı=kıvanç
:))
kimse soru sormamış ben sorayım
evlendin mutlusun çocuk yapmaya karar verdiniz,
ilk çocuğun kız mı olsun istersin erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?