off üzmek ne kelime sevgisinden herşeyden şüphe ederim hele aynı şehirdeysek yanıma gelip bana destek olması gerek. ne o öle lisede miyiz aklımdasın gibisinden arıyor. gerçekten seven adam eğlenmeyi bırak, zaten aklı takılır sevdiğim nası diye yanına gelmeden duramaz isterse fizanda olsun..
sevgiline şimdiye kadar aldığın/yaptığın vs verdiğin ve en çok beğendiği hediye neydi? :)
sevgılımle yasadıgım en mutlu anlardan bırısı yuzuklerımızn takılmasıydı sevgılınle yasadıgın en acı sey neydi
ailesinin beni istemediğini yüzüme söylediği anı hiç unutmayacağım,şaka demesi için bekledim kalakaldım,sonra da onun tavırlarını görünce(ailesini haklı bulur gibi)sokak ortasında deli gibi ağladım,vicdansız bana yaşattığı şeyleri düşündükçe sevgim nefrete dönüşüyo...
evlenmek istiyosun,uygun olabilecek kısmetler çıkıyo ama ablan var önünde o evlenmeden evlenmek istemiyosun,bu doğru bir tavır mı?siz o abla olsanız ne hissedersiniz,kardeşiniz mutlu olacak diye siz de mutlu olur musunuz yoksa içten içe üzülürmüsünüz?
kesinlikle üzülmem. eğer gerçekten istediği mutlu olabileceğini düşündüğü bir ilişkisi varsa çoook sevinirim onun adına. sırayı beklemek saçma gelmiştir bana hep.
sevgilin seni hangi konuda yanılttı?
doktoor hehehe :)) :asigim:
bi yerlere gittiğinizde ödemeyi nasıl paylaşıyorsunuz?
ağlamaz hem de hiç. sinirlenir genelde. konuşmak istemez.
ilk sevgili olarak buluşmanızda bir yere yemeğe gittiniz. Hesap geldi. Sevgiliniz elini cebine atmıyor. Siz cüzdanınızı çıkartıyorsunuz, ondan sonra o da para çıkartıyor ve alman usulü herkes kendi hesabını ödüyor. ne hissedersiniz, ne düşünürsünüz?
sevgilimle ilk kavgam mı benımkısı kavga etmezki mümkün değil ama benim ilk kavga çıkartmaya çalıştığım sey ne dersende : suan cihangirde merdivenlerdeyim seni düşünüyorum dıye mesaj atması mıllet ne güzel der bense bana neden haber vermedin,bana nasıl haber vermezsin iyi gez eğlen diye kıyametleri kopardım oda sakinleştirmeye çalıştı :)
aşkınızı çok sevdiğinizi düşünüyorsunuz fakat sürekli paranoyak durumdasınız fakt o güveninizi sarsacak en ufak bırsey yapmadı bu paranoyaklığınızı nasıl yok edersiniz?
tanıştılar boshayallersmile tanıştıktan sonra sevgilimin annesiyle ve dayısıyla babamın tanıdık olduğu ortaya çıktı kaydirigubbakcemile3tahmin edemiceginiz kadar cok boshayallersmile
bende aileden gidiyim bari:)
annen, baban sevgilinle tanistimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?