üst kattaki, hala anlatamadım bıktığımı. oyüzdende onunla hala evliyim 15+5=20 yıl oldu anlatmayı beceremedim herhal=) ben anlatınca o anlayınca 2dene çocuh oldu zatenakannehir alt kattakiiiiiiiiiii;şeker sevgilinin bir yakını var akannehir çok karizma gözler siyah boylu poslu sık sık görüşüyosunuz.ama seni gözleriyle soyup yatağa atıyo kaçamak bakışlarla naparsın ?anlamaza yatar için için hoşuna gider. yada ?kötükedihüso
gönlünü almaya çalışırdım. ortada herhangi bir hata olmamasına rağmen süpriz bir planı alt üst etmiş olurdum çünkü.
sevgilinize akşam ne yapalım diye sordunuz ve "bakarız" dedi. akşam aradınız ee ne yapıyoruz diye. ben arkadaşlarımla çıkıyorum plan yaptık derse, ne tepki verirsiniz?
eskisini tam olarak gömmeden yeni bir iliskiye baslayamam ben..isterse brad pitt olsun yenisi :))))
alttakiiiiii; ah uleen bu şarkı benim için yazılmış,sevgilime olan duygularımı anlatıyor dediğin bir şarkı var mı :)))
%99 güveniyorum
pekii sevgilinin seni annesinden daha az sevmesine hatta her konuda onu haklı bulmasına dayanabilirmisin onu bu şekilde kabul edermisin unutma seni çok seviyo
annesiyle kendimi hiç kıyaslamam haklılık haksızlık yarışına da girmem ben haklı olduğumu biliyosam eşimin bunu onaylamasına gerek yok ama eş de annesiyle karısını kıyaslamaması gerektiğini,karşı karşıya getirmemeyi bilecek,bilmiyosa öğretmek lazım yoksa huzursuzluk çıkar
erkeğin annesini sevmesi saygıda kusur ettirmemesi farklı ana kuzusu olması,ona danışmadan bir adım bile atmaması farklı şeyler ben ana kuzusu erkeklere sinir oluyorum büyük konuşmayayım ama böyle biriyle evlenmemlmaz:
çok klasik bir soru sorayım aşk evliliği mi mantık evliliği mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?