• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zekası Kıt Kuzen

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Ne kadar böyle insan varsa gelip beni buluyor. Iphone kullananlar varsa bilirler yeni bir bug bulunmuş. Bir dile ait birkaç harf gönderince telefon çöküyormuş. Yanımdaydı kuzenim sakın yapma derken yaptı. WhatsApp üzerinden gönderdi ve telefon beni WhatsApp’tan attı. Yazılım güncellemesini yaptım şimdilik bir sorun yok ama anlayan arkadaşlarım telefon imesi çalınmış olabilir anakart zarar görmüş olur diyor. Anlayan arkadaşlar varsa neler yapabilirim söylerseniz çok iyi olur. Ayrıca bu telefonu kendi çabalarımla aldım, çok uğraştım almak için. Öfkem içimde taşıyor kuzenime ne söyleyebilirim? Yaptığı normal bir şey mi ya? Küçük falan da değil 18 yaşında!!!

son guncellemeyı yaptıysan sıkıntı olmaz
imeı ve dıger bılgılerın calınmıyor sadece yazılımı cokertıyor donanımsal bır arıza olduguna ınanıyorsan ve telefonun hala garantı kapsamındaysa bır apple servısıyle gorusebılırsın

ama bu hata arıza cıkartmıyor

Bana böyle bişey yapılsa öldürürdüm heralde bu nasıl şaka ya sende ona yap anlasın:sinirli:

imeı ve dıger bılgılerın calınmıyor sadece yazılımı cokertıyor donanımsal bır arıza olduguna ınanıyorsan ve telefonun hala garantı kapsamındaysa bır apple servısıyle gorusebılırsın

Garanti kapsamında 3-4 ay oldu olalı

Acaba götürüp versem mi bir sorun var mı diye

Eğer telefonuma bir şey olursa parasını senden kuruşu kuruşuna alirim deyin, korkutun ciddi olun. Çocuk değil yapmaması gerekirdi

Annesine ya da babasına söyleyin bence.
Hatta telefon düzeldi diye bilgi vermediyseniz sabaha arayıp biraz korkutun,teyze/hala/dayı her kimse bilsin salak bir çocuğun neler yapabileceğini

Eğer telefonuma bir şey olursa parasını senden kuruşu kuruşuna alirim deyin, korkutun ciddi olun. Çocuk değil yapmaması gerekirdi
Dedim vallahi. Ama bir şey olsa alamam tabii öyle bir yürek yok ne yazık ki. Telefonu kendi çabalarımla aldım şu an çok üzgünüm ya

Annesine ya da babasına söyleyin bence.
Hatta telefon düzeldi diye bilgi vermediyseniz sabaha arayıp biraz korkutun,teyze/hala/dayı her kimse bilsin salak bir çocuğun neler yapabileceğini
Annesi de yanındaydı hiçbir şekilde kızmıyor neden böyle yaptın demiyor. Lüzumsuzsun dedi sadece. Ben böyle büyümedim ya insanlara insanların eşyalarına zarar verme diyerek büyütüldüm. Ben de mi sorun millette mi anlamıyorum

Back
X