• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zekası Kıt Kuzen

Annesi de yanındaydı hiçbir şekilde kızmıyor neden böyle yaptın demiyor. Lüzumsuzsun dedi sadece. Ben böyle büyümedim ya insanlara insanların eşyalarına zarar verme diyerek büyütüldüm. Ben de mi sorun millette mi anlamıyorum
Iste zaten bu sorumsuz ebeveynler yüzünden böyle yetisiyor bu ergenler.
Bir sey deseniz bir de suclu çıkarırlar aman noldu sanki diye

Iste zaten bu sorumsuz ebeveynler yüzünden böyle yetisiyor bu ergenler.
Bir sey deseniz bir de suclu çıkarırlar aman noldu sanki diye
Tabi öyle olacak şimdi anneme diyorum eğer bir sorun olursa alırım parasını diye annem de saçmalama alınmaz hem dilinden kurtulamayız diyor hem suç senin niye izin verdin diyor!!! Çıldırmak üzereyim ya tam düşünemeyen bir insanın yaptığı şey yüzünden beni sorumlu tutuyor ailem.

Tabi öyle olacak şimdi anneme diyorum eğer bir sorun olursa alırım parasını diye annem de saçmalama alınmaz hem dilinden kurtulamayız diyor hem suç senin niye izin verdin diyor!!! Çıldırmak üzereyim ya tam düşünemeyen bir insanın yaptığı şey yüzünden beni sorumlu tutuyor ailem.
bı rahat ol artık :)
bırsey olmayacak
o sahısı da engelle gıtsın ıstese de yazamasın

Ne demek alamam. Gerekirse ortaligi ayaga kaldirin. Para kolay mi kazaniliyor
Valla anneme dedim alırım diye alınmaz halanın dilinden kurtulamayız diyor. İşte böyleler. Laf çıkar birileri arkamızdan konuşur diye canlarından can gidiyor. Oysa hakkım olan ben yanlış hiçbir şey yapmadım

Telefonunuzu kimseye vermeyin bir daha varsın malı kıymetli desinler.Benim kuzenler de fotoğraflarıma meraklıdır gerizekalılar.Direkt galeriye girerler.Evlenince bakamaz oldular gerçi gerizekalı üstü gerizekalı kuzenlerim.

Ne kadar böyle insan varsa gelip beni buluyor. Iphone kullananlar varsa bilirler yeni bir bug bulunmuş. Bir dile ait birkaç harf gönderince telefon çöküyormuş. Yanımdaydı kuzenim sakın yapma derken yaptı. WhatsApp üzerinden gönderdi ve telefon beni WhatsApp’tan attı. Yazılım güncellemesini yaptım şimdilik bir sorun yok ama anlayan arkadaşlarım telefon imesi çalınmış olabilir anakart zarar görmüş olur diyor. Anlayan arkadaşlar varsa neler yapabilirim söylerseniz çok iyi olur. Ayrıca bu telefonu kendi çabalarımla aldım, çok uğraştım almak için. Öfkem içimde taşıyor kuzenime ne söyleyebilirim? Yaptığı normal bir şey mi ya? Küçük falan da değil 18 yaşında!!!
Hangi dil hangi harf ?

Telefonunuzu kimseye vermeyin bir daha varsın malı kıymetli desinler.Benim kuzenler de fotoğraflarıma meraklıdır gerizekalılar.Direkt galeriye girerler.Evlenince bakamaz oldular gerçi gerizekalı üstü gerizekalı kuzenlerim.
Telefonumu asla kimseye vermem. Kendi telefonundan gönderdiği bir kod yüzünden oldu. Ne kadar gereksiz insanlar var ya

Sadece telefonun donmasina sebep oluyormus. Guncellemeyi de yapmissiniz bug duzeltilmis zaten. Bu kadar sinirlenmeniz sagliginiza zarar

Telefonumu asla kimseye vermem. Kendi telefonundan gönderdiği bir kod yüzünden oldu. Ne kadar gereksiz insanlar var ya

Kendi yazınca bişey olmuyo o kod size geldi diye tel mi donuyo? Ne garipmiş. Sizde ona atın engelleyin :KK53:

Benım arkadaşıma da oldu . yenı aldıgı için apple servisine götürdü . Gerekli güncellemeleri yapıp vermişler geri .

Back
X