Canım benim 3.gun embriyosu koydular iki tane geriye 4 yumurta kaldı 2 tanesi 6.gune gitti onları dondurdular ayın 10 unda test günün haber veririm tabiYaaa cokk sevindim nasıl geçti transfer 10.gunu belli oluyor diyolar haber ver bana kesin olurmu merak ediyorum sonuç ne olucak.. yumurtaları aldıktan sonra kaç gün sonrası transfer gerceklestirdiler
Varmı bı belirtiCanım benim 3.gun embriyosu koydular iki tane geriye 4 yumurta kaldı 2 tanesi 6.gune gitti onları dondurdular ayın 10 unda test günün haber veririm tabi
Bilmiyorum ki kasiklarda ağrı yanma bacakta uyuşma filan var ama ilaç dan mi bilememVarmı bı belirti
Ne ilacı verdiler canım hamilelikte olabilir valla zeki neye giden hamile kalıyormuş hamilesindir bide baktın ikizBilmiyorum ki kasiklarda ağrı yanma bacakta uyuşma filan var ama ilaç dan mi bilemem
Bende gün saymaya başladım ins benimde gerek kalmadan hamile kalırım bnmde aşırı bacakalrim ve belim ağrıyorNe ilacı verdiler canım hamilelikte olabilir valla zeki neye giden hamile kalıyormuş hamilesindir bide baktın ikiz
Canım şu an progestan fitil iğne ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum bide vitamin ilacıNe ilacı verdiler canım hamilelikte olabilir valla zeki neye giden hamile kalıyormuş hamilesindir bide baktın ikiz
Ay keşke öyle mucize olsa bir arkadaşım öyle oldu tüp bebeğe başlayacağı ayy hamile kaldıBende gün saymaya başladım ins benimde gerek kalmadan hamile kalırım bnmde aşırı bacakalrim ve belim ağrıyor
İnsssss yaaa bende öyle olurum asilamamin 2.ayi biraz belki onada güvenerek olur diyroum ama zor eşimde sperm az olduğu için kendi kendine olucagini düşünmüyorum ama tabiki allhin mucizesi belli olmazAy keşke öyle mucize olsa bir arkadaşım öyle oldu tüp bebeğe başlayacağı ayy hamile kaldı
Aslında test yapsan belkide cikarCanım şu an progestan fitil iğne ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum bide vitamin ilacıay insAllah insAllah gerçekten hocaya güveniyorum ama negtaifi göre göre ümitsizlik de var tabi
Aynen öyle Rabbim ol derse önüne engel mi olur Muşİnsssss yaaa bende öyle olurum asilamamin 2.ayi biraz belki onada güvenerek olur diyroum ama zor eşimde sperm az olduğu için kendi kendine olucagini düşünmüyorum ama tabiki allhin mucizesi belli olmaz
Hayirlisi olsun bakalım ins güzel haberlerini duyucaz canım benim.. ben aşılama yaptığımda kaç kere yapmıştımAynen öyle Rabbim ol derse önüne engel mi olur Muşevet çoğu kişi dayanamayıp test yapıyor ama ben moralimi bozmak istemiyorum biraz daha beklicem
Ben yaparsam cokerim vücudum stresten çok etkileniyor benim o yüzden göze alamıyorumHayirlisi olsun bakalım ins güzel haberlerini duyucaz canım benim.. ben aşılama yaptığımda kaç kere yapmıştım
Bende oyelyim bu ay strese girmedim rahattı kafam oyuzden erkende yumurtladim ins gzuelde sonculanirBen yaparsam cokerim vücudum stresten çok etkileniyor benim o yüzden göze alamıyorum
İnsAllah canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende oyelyim bu ay strese girmedim rahattı kafam oyuzden erkende yumurtladim ins gzuelde sonculanir
Canım varmı belirti merak ettim son 2gun kaldı valla heycanlandkmİnsAllah canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım yaaCanım varmı belirti merak ettim son 2gun kaldı valla heycanlandkm
Valla helal olsun sana yaa evde yap negstif çıkarsa da gününü beklersin adet olmassan tekrar kan testi veririsin bence göğüslerin sis se vardır biseyler çünkü adete çok az kaldı 2gun var şişi inmiş olurdu herhaldeCanım yaabilmiyorum valla beklemedeyim kasıklarım da ağrı var göğüsler şiş ama ilaclardan olabilir benle transfe rolan herkes dayanamamış test yapmış ama bende cesaret yok yapamıyorum cuma günü vercem testi de sanki hiç bir zaman pozitif goremicem gibi ümitsizlik de var
Normalde benim adet zamanı da öyle sismez adet sancısı filan da olmaz ama belki progestan iğne ve fitildendir :) Evde belki yarın yaparım yaValla helal olsun sana yaa evde yap negstif çıkarsa da gününü beklersin adet olmassan tekrar kan testi veririsin bence göğüslerin sis se vardır biseyler çünkü adete çok az kaldı 2gun var şişi inmiş olurdu herhalde
Yap yapta haber ver ha yarın yapimssin ha cuma bişey olmazNormalde benim adet zamanı da öyle sismez adet sancısı filan da olmaz ama belki progestan iğne ve fitildendir :) Evde belki yarın yaparım ya
Yap yapta haber ver ha yarın yapimssin ha cuma bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?