Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Bizimki de oligosperma teşhisi yani hızlı hareket yok spermode az ben aşılama yaptım tutmadı morfolojisini bilmiyorum valla kaç doktora gittiysek yapmadılar ama başka bı sıkıntısı olmadigi dediler doktorlar sadece spermi az hızlı ileriisi felan inşaa tutar bebeisin haber ver bize kesinlikle bana umut olur ins doktor nasıl peki ilgileniyor mu

Yaaa dedim kalırız ama bn yine sorarim o iki gün üst üste neden gittin canım bu arada kaç yumurta toplandı bide senin sorununu varmiydi

Yaaa dedim kalırız ama bn yine sorarim o iki gün üst üste neden gittin canım bu arada kaç yumurta toplandı bide senin sorununu varmiydi
Canım evet şu an benim eşime de ileri derece de oligosperm deniliyor merkez iyi valla çok çok ilgililer hemşireler herkes çok guleryuzlu doktor da aynı şekilde herşeyi çok profesyonel ins tutar da sizlere umut olur evet muayene ücreti de 1000 onu da unutmuşum bu arada benim 11 yumurtam toplandı bende hiç bir sorun yok tüm değerler de herşey de iyi masAllah da eşim sıkıntı işte şimdi haber bekliyorum kaç tanesi dollendi diye

Woww masallh canım benimm çok toplanmış ins ikiz bebeğin olur bu arada kaç yaşındasın kaç yıldır evlisin bnim 1.3yil oldu evleneli ins ikimizinde herkesin de tutar bnde gideyim bakalım ne olucak aşılamada bnm 5yumurtam vardı çok azdı yani tüp bebekte ins çok yumurta toplanır sen direk aşılama yapmadan tüpe mi gectin

Evet canim eşimin baya az spermi oldugu için direk tüpe geçtiler.Bu dördüncü denemem her defasında cok yumurta toplanıyor da nafile sperm kalitesi çok önemli.Ben 5 yıllık evliyim canım.İns isteyen herkese Rabbim nasio eder kimsenin kucağını boş birakmqz

Yaaa bn ilk tuo bebek saniyorum canım ins güzel sonuç alicagina inaniyroum rbabim emekelrimizi hiç bizamn boşa cikarmaz.. ne zaman güzel haberlerini yaz bize belirtilerini vs bekliyoruz tam olarak dedilermi bugün gel transfer yapicaz diye

Yok canim pazartesi yada çarşamba kaçıncı güne gidecek döllenen yumurtalar pazartesi sabah belli olacak

Canım tabi oluyor adetten önce özellikle bun ay çok oldu ama sende iltihap veya enfeksiyon da olabilir tedaviye başlamadan önce baktır bu çok onemli
Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum canım oakdar ultrason yapıldı tahlil yapıldı hiç bişey çıkmadı ama bu ayki adetten önce ve sonra ilişki sonrası kanamam oldu pembe leke tarzı akintiyla geldi üçüncü kez gelirse yine hastaneye gidicem randevu bulsam hemen gidicemde bulamadığım için beklicem biraz daha ins bı sıkıntı yokturdur.. sarı akintida böyle çok solu pecetemde gozukuyo leke tarzı

Ekstra kaşıntı vs seylerim yok çok şükür

Arkadaşlar daha önce de yazdım çok yorum olmadı diyarbakir Zeki Akkum da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama ailem İstanbul a git diyor siz ne diyorsunuz fark var mi
Bende İstanbul Bahçeci ye gidiyorum Bide Bursadan bende gittim döndüm en son transfer günü hastanenin yanında öğretmen evinde kaldım transferin ilk günü yolculuk yapmak istemedim

Bende İstanbul Bahçeci ye gidiyorum Bide Bursadan bende gittim döndüm en son transfer günü hastanenin yanında öğretmen evinde kaldım transferin ilk günü yolculuk yapmak istemedim
İyi yapmışsın canım ben de 2 gece kaldım 3 gün döndüm 6 saatlik yolda

Gittim canim transfer oldum bugün 6.gun beklemekteyim
Yaaa cokk sevindim nasıl geçti transfer 10.gunu belli oluyor diyolar haber ver bana kesin olurmu merak ediyorum sonuç ne olucak.. yumurtaları aldıktan sonra kaç gün sonrası transfer gerceklestirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…