- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Bizimki de oligosperma teşhisi yani hızlı hareket yok spermode az ben aşılama yaptım tutmadı morfolojisini bilmiyorum valla kaç doktora gittiysek yapmadılar ama başka bı sıkıntısı olmadigi dediler doktorlar sadece spermi az hızlı ileriisi felan inşaa tutar bebeisin haber ver bize kesinlikle bana umut olur ins doktor nasıl peki ilgileniyor muBenim eşime azosperm denildi sonra biraz arttı şu an 400 bin filan var yani ama doktor ins yeterli dedi sonuçta bir canlı bile yaetiyor tabi ne kadar fazla ve kaliteli olursa o kadar daha iyi embriyo oluyor.Sizin eşinizin sperm sayısı ve morfolojisi nedir
Yaaa dedim kalırız ama bn yine sorarim o iki gün üst üste neden gittin canım bu arada kaç yumurta toplandı bide senin sorununu varmiydiCanım ben ilk 15 Ağustos pazartesi gittim sonra cumartesi gününe çağırdı o gün gittim daha sonra salı ve çarşamba gittim bugün de yumurta toplama işlemim oldu pazartesi veya çarşamba günü de transfer olacak.Ben Ağrı dan 6 saatlik yola sürekli geliş gidiş yaptım bir iki defa büyükşehir öğretmen evinde kaldım ama orası da baya pahalı 500 TL.Misafirhane de kalabilirsiniz diyorlar ama her gittiğim de boş yer yoktu malesef hiç kalamadim.Mardin yakın aracınız varsa gidiş geliş daha kolay bence ve. ağrıya gidiş geliş yapabiliyorsam:) yoksa maddi olarak altından kalkilmiuor
Canım evet şu an benim eşime de ileri derece de oligosperm deniliyor merkez iyi valla çok çok ilgililer hemşireler herkes çok guleryuzlu doktor da aynı şekilde herşeyi çok profesyonel ins tutar da sizlere umut olurYaaa dedim kalırız ama bn yine sorarim o iki gün üst üste neden gittin canım bu arada kaç yumurta toplandı bide senin sorununu varmiydi
Woww masallh canım benimm çok toplanmış ins ikiz bebeğin olur bu arada kaç yaşındasın kaç yıldır evlisin bnim 1.3yil oldu evleneli ins ikimizinde herkesin de tutar bnde gideyim bakalım ne olucak aşılamada bnm 5yumurtam vardı çok azdı yani tüp bebekte ins çok yumurta toplanır sen direk aşılama yapmadan tüpe mi gectinCanım evet şu an benim eşime de ileri derece de oligosperm deniliyor merkez iyi valla çok çok ilgililer hemşireler herkes çok guleryuzlu doktor da aynı şekilde herşeyi çok profesyonel ins tutar da sizlere umut olurevet muayene ücreti de 1000 onu da unutmuşum bu arada benim 11 yumurtam toplandı bende hiç bir sorun yok tüm değerler de herşey de iyi masAllah da eşim sıkıntı işte şimdi haber bekliyorum kaç tanesi dollendi diye
Evet canim eşimin baya az spermi oldugu için direk tüpe geçtiler.Bu dördüncü denemem her defasında cok yumurta toplanıyor da nafile sperm kalitesi çok önemli.Ben 5 yıllık evliyim canım.İns isteyen herkese Rabbim nasio eder kimsenin kucağını boş birakmqzWoww masallh canım benimm çok toplanmış ins ikiz bebeğin olur bu arada kaç yaşındasın kaç yıldır evlisin bnim 1.3yil oldu evleneli ins ikimizinde herkesin de tutar bnde gideyim bakalım ne olucak aşılamada bnm 5yumurtam vardı çok azdı yani tüp bebekte ins çok yumurta toplanır sen direk aşılama yapmadan tüpe mi gectin
Yaaa bn ilk tuo bebek saniyorum canım ins güzel sonuç alicagina inaniyroum rbabim emekelrimizi hiç bizamn boşa cikarmaz.. ne zaman güzel haberlerini yaz bize belirtilerini vs bekliyoruz tam olarak dedilermi bugün gel transfer yapicaz diyeEvet canim eşimin baya az spermi oldugu için direk tüpe geçtiler.Bu dördüncü denemem her defasında cok yumurta toplanıyor da nafile sperm kalitesi çok önemli.Ben 5 yıllık evliyim canım.İns isteyen herkese Rabbim nasio eder kimsenin kucağını boş birakmqz
Yok canim pazartesi yada çarşamba kaçıncı güne gidecek döllenen yumurtalar pazartesi sabah belli olacakYaaa bn ilk tuo bebek saniyorum canım ins güzel sonuç alicagina inaniyroum rbabim emekelrimizi hiç bizamn boşa cikarmaz.. ne zaman güzel haberlerini yaz bize belirtilerini vs bekliyoruz tam olarak dedilermi bugün gel transfer yapicaz diye
Anladimm canım haber veirirsin merak ediyorum ins güzel sonuçlar alicagina inanıyorumYok canim pazartesi yada çarşamba kaçıncı güne gidecek döllenen yumurtalar pazartesi sabah belli olacak
İnsAllah güzel haberler verebilirim canım :)aklına takilan birşey olursa çekinmeden sorabilirsinAnladimm canım haber veirirsin merak ediyorum ins güzel sonuçlar alicagina inanıyorum
İnsall canım olursa söylerimİnsAllah güzel haberler verebilirim canım :)aklına takilan birşey olursa çekinmeden sorabilirsin
Canım yaa ne sorucam kafama takıldı da acaba senin sarı akintin oluyormuydu açık adetten sonra hemen başlıyormu..İnsAllah güzel haberler verebilirim canım :)aklına takilan birşey olursa çekinmeden sorabilirsin
Tüp bebekle ilgili değil ama kadın olarak acaba sadece bendemi diye soruyorumCanım yaa ne sorucam kafama takıldı da acaba senin sarı akintin oluyormuydu açık adetten sonra hemen başlıyormu..
Canım tabi oluyor adetten önce özellikle bun ay çok oldu ama sende iltihap veya enfeksiyon da olabilir tedaviye başlamadan önce baktır bu çok onemliTüp bebekle ilgili değil ama kadın olarak acaba sadece bendemi diye soruyorum
Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum canım oakdar ultrason yapıldı tahlil yapıldı hiç bişey çıkmadı ama bu ayki adetten önce ve sonra ilişki sonrası kanamam oldu pembe leke tarzı akintiyla geldi üçüncü kez gelirse yine hastaneye gidicem randevu bulsam hemen gidicemde bulamadığım için beklicem biraz daha ins bı sıkıntı yokturdur.. sarı akintida böyle çok solu pecetemde gozukuyo leke tarzıCanım tabi oluyor adetten önce özellikle bun ay çok oldu ama sende iltihap veya enfeksiyon da olabilir tedaviye başlamadan önce baktır bu çok onemli
Ekstra kaşıntı vs seylerim yok çok şükürEnfeksiyon olduğunu düşünmüyorum canım oakdar ultrason yapıldı tahlil yapıldı hiç bişey çıkmadı ama bu ayki adetten önce ve sonra ilişki sonrası kanamam oldu pembe leke tarzı akintiyla geldi üçüncü kez gelirse yine hastaneye gidicem randevu bulsam hemen gidicemde bulamadığım için beklicem biraz daha ins bı sıkıntı yokturdur.. sarı akintida böyle çok solu pecetemde gozukuyo leke tarzı
Canım naptın hastaneye gidicektinCanım tabi oluyor adetten önce özellikle bun ay çok oldu ama sende iltihap veya enfeksiyon da olabilir tedaviye başlamadan önce baktır bu çok onemli
Bende İstanbul Bahçeci ye gidiyorum Bide Bursadan bende gittim döndüm en son transfer günü hastanenin yanında öğretmen evinde kaldım transferin ilk günü yolculuk yapmak istemedimArkadaşlar daha önce de yazdım çok yorum olmadı diyarbakir Zeki Akkum da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama ailem İstanbul a git diyor siz ne diyorsunuz fark var mi
Gittim canim transfer oldum bugün 6.gun beklemekteyimCanım naptın hastaneye gidicektin
İyi yapmışsın canım ben de 2 gece kaldım 3 gün döndüm 6 saatlik yoldaBende İstanbul Bahçeci ye gidiyorum Bide Bursadan bende gittim döndüm en son transfer günü hastanenin yanında öğretmen evinde kaldım transferin ilk günü yolculuk yapmak istemedim
Yaaa cokk sevindim nasıl geçti transfer 10.gunu belli oluyor diyolar haber ver bana kesin olurmu merak ediyorum sonuç ne olucak.. yumurtaları aldıktan sonra kaç gün sonrası transfer gerceklestirdilerGittim canim transfer oldum bugün 6.gun beklemekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?