Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Eşim dedi bu ay gitmeyelim bi dahaki ay gideriz sen ilaçla adet oldun güzel olmaz sonuçlar yok dedim gidicez o gün gitmedik ben çok üzüldüm ağladım insan öyle sabırsız oluyorki 1ay daha beklemek bana 1yıl gibi geldi sonra eşim aradı randevu al yarın gidelim dedi

Can Canım merhaba değerin nasıl çıktı

Ohh çok şükür saglickala gelsin bebisimiz bnimde bugünü saymazsak 5gunum kaldı adetime insallh guxel sonuç alırım bende

İnşallah canım İnşallah Rabbim hepimize tatdırsın bu güzel duyguyu canım yaz bize haberleşelim sürekli
Canım adetinin ilk günü git bence eğer tedaviye başlarsan ilaç falan bulmak zor oluyor en azından 1ci gün bulamazsan 2ci günden başlarsın yapmaya

Canım adetinin ilk günü git bence eğer tedaviye başlarsan ilaç falan bulmak zor oluyor en azından 1ci gün bulamazsan 2ci günden başlarsın yapmaya
Cuma günü gidiyrom canım on görüşmeye gitmeden diyorum test yapayım belki hamileysm boşuna gitmeeyeyim

Ay Hadi İnşallah canım İnşallah hamilesindir
İnsallh kuzu ama umudumda çok yok aslında biliyonmu böyle her ay test yap yap negstif gör pzotifi görürsem herhalde baya şok olurum tuhafıma gider rabbim sağlıkla nasip etsin insallh Beyza da yazmadı ne oldu acaba

İnsallh kuzu ama umudumda çok yok aslında biliyonmu böyle her ay test yap yap negstif gör pzotifi görürsem herhalde baya şok olurum tuhafıma gider rabbim sağlıkla nasip etsin insallh Beyza da yazmadı ne oldu acaba
Canım ne geldi aklıma senin şuan akintin varmı varsa hangi renkk

Canım o duyguyu çok iyi biliyorum ben artık testlere düşman olmuştum dün eşime diyorum bana test al getir ne yapıcan diyor dedim hep çift çizgiyi görmeyi bekledim çok istedim o çift çizgiyi görmek için istiyorum

Bende yapicam öyle canım saklamak için çok istiyorum şuandada gidiyorum eczaden test almayaa alicma yarın yapicam negatif çıkarsa cuma tekrar yaparım oda negatifse artık tedavi yoluna baslariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…