- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Aminnnn inşallah elbet rabbim nasip edecek ya şimdi ya sonra yeterki kafamız rahat olsun valla bn çok inanıyorum rabbim büyük gzuel haberleri alicagimiza inanıyorumYok canım git pes etmek yok bizde pes etmiycez Allaha sığındık en doğrusunu o bilir nasibimiz ne zaman Allah bilir İnşallah en kısa zamanda nasip etsin Rabbim hepimize
Öyle deme belirtisiz bile bı sürü pozitif olan var artık benim ki gitti insAllah ikinizin ki güzel olur pozitif olur canım sen ne zaman vercen şimdi testO zaman benimde negatif canımbende de senin gibi adet sancısı kramp falan var lekelenme kanama yok
Öyle canım Allah büyük tabi ki denicez yine pes etmek yok ama işte ilj gunler alışana kadar çok zor oluyirAminnnn inşallah elbet rabbim nasip edecek ya şimdi ya sonra yeterki kafamız rahat olsun valla bn çok inanıyorum rabbim büyük gzuel haberleri alicagimiza inanıyorum
Yarın sabah erkenden gidicem canım bakalım İnşallahÖyle deme belirtisiz bile bı sürü pozitif olan var artık benim ki gitti insAllah ikinizin ki güzel olur pozitif olur canım sen ne zaman vercen şimdi test
Dualarımız seninle canım insAllah senden güzel haberleri bekliyoruz yarınYarın sabah erkenden gidicem canım bakalım İnşallah
Haber veririsin ins güzel sonuçlarla gelirsin kzuumYarın sabah erkenden gidicem canım bakalım İnşallah
İnşallah canım benim sende İnşallah önümüz deki ay kendiliğinden hamile kalırsın Allah büyüktür canımDualarımız seninle canım insAllah senden güzel haberleri bekliyoruz yarın
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepinizdenHaber veririsin ins güzel sonuçlarla gelirsin kzuum
Canım test yaptinmiİnşallah canım benim Allah razı olsun hepinizden
Yok canım ya kalbim duracak gibi çok həyacanlıyım eşimde diyor cuma namazından sonra gelicemCanım test yaptinmi
Erkeklerdeki rahatlık bizde olsa keşkeYok canım ya kalbim duracak gibi çok həyacanlıyım eşimde diyor cuma namazından sonra gelicem
Bişey olmaz korkma allhin izniyle güzel haberini alicaz insYok canım ya kalbim duracak gibi çok həyacanlıyım eşimde diyor cuma namazından sonra gelicem
İnşallah canımBişey olmaz korkma allhin izniyle güzel haberini alicaz ins
Canım yaa normalde 10da kesin uykudan kalkarım dinç bı şekilde valla kaç gündür hiç halim yokk yaa vitaminlerimmi düştü acabaİnşallah canım
Canım senin adetin ne zaman?Canım yaa normalde 10da kesin uykudan kalkarım dinç bı şekilde valla kaç gündür hiç halim yokk yaa vitaminlerimmi düştü acaba
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah yaaYok canım ya kalbim duracak gibi çok həyacanlıyım eşimde diyor cuma namazından sonra gelicem
Canım bı dahiliye doktoruna girunsene değerlerine baktırCanım yaa normalde 10da kesin uykudan kalkarım dinç bı şekilde valla kaç gündür hiç halim yokk yaa vitaminlerimmi düştü acaba
18kuzu 17si de olabilir amaCanım senin adetin ne zaman?
İyice kötü olursam öyle yapicam baktım randevu 16si gozukuyo ozmanda Diyarbakır'a gdiicem denk gelmiyo oyuzdenCanım bı dahiliye doktoruna girunsene değerlerine baktır
Canım naptın ayrıca hastaneye gittinizmiCanım senin adetin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?