Canım yeni çıktı işte bu karar da benim komşum 3 yada 4sene oluyor her halde ikizleri 4yaşına girecek bu sene İnşallah yaptırdı 23yaşındaydı ona yaptılar ama ikizEvet ama 3uz tehlikeli diye biliyorum okadar insan ikiz yapiyo normal 30un üstü olanlar kadın degilmi snakionalra olmuyorda bzilere olucak
Yaaa ins yaparlarya belki tek embriyo tutmazsa diğeri tutar . Yarın gidiyorum bakalım ne olucakCanım yeni çıktı işte bu karar da benim komşum 3 yada 4sene oluyor her halde ikizleri 4yaşına girecek bu sene İnşallah yaptırdı 23yaşındaydı ona yaptılar ama ikiz
Hayırlısı olsun İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahYaaa ins yaparlarya belki tek embriyo tutmazsa diğeri tutar . Yarın gidiyorum bakalım ne olucak
Bana haber verirsin canımHayırlısı olsun İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Tabiki... Senin bebisle aran nasılBana haber verirsin canım
Canım birsey soracağım eşimde araştırma hastanesinde test verdi böyle yazmıyor çıldıracagım sizin ki ne güzel net yazmış.Anlıyorsanız eğer buna bi bakarmısınızAntalya dayken yapmıştı
Hepimiz aynı durumdaymışız demek ki saçma sapan hayali çizgilere aldanıp akşama sabah bakıyoruz.ben görüyordum o çizgileri bide arkadaşlarım da görüyordu bariz belli görünürdü cebimde gezdirirdim test yaptın mı diyene çıkarır gösterirdim delirmiştim sanki.test veririz negatif ağla ağla testleri duvarlara çarp günler geçmezCanım sonuç çıktı negatif hep aynı çıkıyor demekki yanlış alarm adet olucam demekki pazartesi artik tedavi groucem
Canım öncelikle bsouna ilaç kullanmayın derim ayrıca azospermse o daha kötü gerçekleri söylemek gerekirse doktor azosperm teşhisi koydum yoksa sen sperm az diye öylemi diyosun çünkü gördüğüm kadarıyla eşin azo sperm değil spermi az olanlara oligosperma deniliyo azosperm hiç spermi olmayana deniliyo ayrıca orada yazilarn 10^6 birmilyon demek yani oakdar sperm sayısı var biz kaç ay kullandık hiç bı işe yaramadı ilaçlar aşılama yaptık negatif oldu şimdide bugün Diyarbakır'a gidicez allhin izniyle tedaviye baslicaz eğer sizinde maddiyatta sıkıntı yoksa bian önce başlayın gerçekten zamn geçtikce maddi ve manevi zorlanicaz hepimiz bnm eşim benden büyük bn küçüğüm hani zmana gecsede bişey olmaz ama eşimde daha çok sıkıntı çıkar yada bnde çıkar diye korkuyorum herşey kötüye gitmeden bian omce yapalım dedik.. 1.5yildor deniyrouz olmuyo ayrıca seninle aynıyızCanım birsey soracağım eşimde araştırma hastanesinde test verdi böyle yazmıyor çıldıracagım sizin ki ne güzel net yazmış.Anlıyorsanız eğer buna bi bakarmısınız
Yaa kaçıncı embriyo transferi oldunuz daha başlamadım bugün on görüşmeye gidiyoruz pazartesi tedavi olucam ins adetimin 2.gunune denk geliyor insallh ne sıkıntı vardır sizde açıkçası tedavide olumsuz olucak diye korkuyorumZeki beySiz tedaviye baslamışsınızdırgslıba ama bende kızımda ona gıttım Allah gönlünüze göre versın
Bende polikistikover vardı. Başka sorunumuz yoktu çok şükür. 5. Gün embriyosuydu kızım sımdı 3 yaşındaYaa kaçıncı embriyo transferi oldunuz daha başlamadım bugün on görüşmeye gidiyoruz pazartesi tedavi olucam ins adetimin 2.gunune denk geliyor insallh ne sıkıntı vardır sizde açıkçası tedavide olumsuz olucak diye korkuyorum
Yaaa genelde herhalde 5.gun embriyosu tutuyo kimden duyduysam 5.gun embriyosu oldum diyolar.. bizde de bnde çok şükür bişey yok eşimin en son test yaptığında da sperm sayısı toplam 5milyondu sence tutarmi bebekBende polikistikover vardı. Başka sorunumuz yoktu çok şükür. 5. Gün embriyosuydu kızım sımdı 3 yaşındadarısı basına inş
Tabiki Allah bilir yemene ve ılaclarına çok dıkkat et esınde aynı sekılde biz öyle yaptık. Çok şükür baya etkısı oldu bırde pozıtıf olmalısınız eğer hayırlısı olacaksa rabbım nasıp edıyor zatenYaaa genelde herhalde 5.gun embriyosu tutuyo kimden duyduysam 5.gun embriyosu oldum diyolar.. bizde de bnde çok şükür bişey yok eşimin en son test yaptığında da sperm sayısı toplam 5milyondu sence tutarmi bebek
Nebileyim asilamadada rahattım çok şükür dedim kesin hamile kalrim bizden kötüler var dedim ama nasip olmadı in tüp bebek sürecimiz güzel geçer dua edin lütfenTabiki Allah bilir yemene ve ılaclarına çok dıkkat et esınde aynı sekılde biz öyle yaptık. Çok şükür baya etkısı oldu bırde pozıtıf olmalısınız eğer hayırlısı olacaksa rabbım nasıp edıyor zaten
Dualarımdasınıx rabbım her ısteyene hayırlıca nasıp etsınNebileyim asilamadada rahattım çok şükür dedim kesin hamile kalrim bizden kötüler var dedim ama nasip olmadı in tüp bebek sürecimiz güzel geçer dua edin lütfen
Günaydın canım ne yaptın saat kaçta randevun?Nebileyim asilamadada rahattım çok şükür dedim kesin hamile kalrim bizden kötüler var dedim ama nasip olmadı in tüp bebek sürecimiz güzel geçer dua edin lütfen
Günaydın kuzum hazırlanıyorum bende 11.30gibi eşim gelicek bni almaya gidicez insallh allhin izniyle bugün diyroum testmi yapsam eczaneden alip hahaha hala akillanmadimm canım bişey farkettim bn normalde afedersin biraz açık konusucam amaGünaydın canım
Günaydın canım ne yaptın saat kaçta randevun?
Canım benim inanki çok isterim keşke kendiliğinden olsa İnşallah ama sen şimdi kafandaki deli soruları çıkar doktora gidicen ona odaklan İnşallah güzel haberlerle dönersin. O bende de oluyordu canım maalesef bende en son diyorum ya geçti aynı senin gibi oldum ama bekle o zaman bi kaç gün geçsin adetin öyle yap daha net olur böyle için içini yiyor heyacanlanıyorsun üzülüyorsun adetin 2gün geçsin yap canım testiniGünaydın kuzum hazırlanıyorum bende 11.30gibi eşim gelicek bni almaya gidicez insallh allhin izniyle bugün diyroum testmi yapsam eczaneden alip hahaha hala akillanmadimm canım bişey farkettim bn normalde afedersin biraz açık konusucam amanormalde adetime yakın sürekli ishal olurum bu sefer değilim hatta tuvalete çıkamıyorum onu farkettim ve ayakalrik çok usuyo bu sıcakta acaba diyorum kanı erken mi yaptım diye öyle çıktı kafamda deli sorular goguslerimde aciyo yarın olmam lazım en geç pazar ne diyosun
Çok haklısın canım benim bende şimdi yola çıktık ins motivasyonumuz yüksek döneriz oradan içimizi karartmaz doktorCanım benim inanki çok isterim keşke kendiliğinden olsa İnşallah ama sen şimdi kafandaki deli soruları çıkar doktora gidicen ona odaklan İnşallah güzel haberlerle dönersin. O bende de oluyordu canım maalesef bende en son diyorum ya geçti aynı senin gibi oldum ama bekle o zaman bi kaç gün geçsin adetin öyle yap daha net olur böyle için içini yiyor heyacanlanıyorsun üzülüyorsun adetin 2gün geçsin yap canım testini
Canım eşim ekimde 30 yaşına girecek.önce özelde verdik testleri azosperm dedi farklı doktora yönlendirdi orda da aynısını söyledi.yaşın genç tedavi yanıt vermezse mikroenjeksiyon dedi galiba onu yaparız demişti.bak bu ilk sperm testi sonucuCanım öncelikle bsouna ilaç kullanmayın derim ayrıca azospermse o daha kötü gerçekleri söylemek gerekirse doktor azosperm teşhisi koydum yoksa sen sperm az diye öylemi diyosun çünkü gördüğüm kadarıyla eşin azo sperm değil spermi az olanlara oligosperma deniliyo azosperm hiç spermi olmayana deniliyo ayrıca orada yazilarn 10^6 birmilyon demek yani oakdar sperm sayısı var biz kaç ay kullandık hiç bı işe yaramadı ilaçlar aşılama yaptık negatif oldu şimdide bugün Diyarbakır'a gidicez allhin izniyle tedaviye baslicaz eğer sizinde maddiyatta sıkıntı yoksa bian önce başlayın gerçekten zamn geçtikce maddi ve manevi zorlanicaz hepimiz bnm eşim benden büyük bn küçüğüm hani zmana gecsede bişey olmaz ama eşimde daha çok sıkıntı çıkar yada bnde çıkar diye korkuyorum herşey kötüye gitmeden bian omce yapalım dedik.. 1.5yildor deniyrouz olmuyo ayrıca seninle aynıyızbnde 9ay boyunca testlerle kendimi kandırdım sonra bı öğrendim sperm yok baya yıkılmıştı.. sen kaç yıldır dusunuyosun canimm hakkımızda hayırlısı olsun ayyy biraz uzun olsu sbaah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?