Aynen canım benim eşimde normal çalışan yazık para biriktirdi dükkan açmaya hep bu doktorlara gitti arabasını sattı elimizde bir şey kalmadı ama yinede olsun da gidenler de gözümüz yok yeter ki olsunKız bizde krediyle yapicaznapalim para dayanirmj
Ayy öyle vallahi hiç gözüme gelmiyir vallahi evlat kokusunun yanında kimin gözüne gelir ki amin insAllah bize de nasip etsin sanki hiç pozitif gormicem gibi düşünüyorum bir yandan da içim de ümit var bu defaİnşallah olsunda canım Paramız çalışılır yerine gelir ama bu öyle Bi boşluk ki hiç bir şey yerini dolduramaz İnşallah yarın seninde benim de en mutlu günümüz olur Rabbim bizede o duyguyu yaşatır İnşallah
İnşallah canım eşimde almıyor test bekle diyorİnsallh güzel soncular elde ediceksin canım yarın testini haber verirsin bize sen şuan baya olmuş idrarr testi yapsan şimdi keisn çıkar
İnşallah canım Rabbim sevindirsin hepimizi Allah isteyen her kese nasip etsin bizler de içinde İnşallahKız bizde krediyle yapicaznapalim para dayanirmj
Benimkide öyle ama bn gizli aliyrodum o ise gittiğin de hepsi de zaten negatifti inanmazsınız ama 1.5yildir düşünüyoruz ilk defa bu ay kafam rahat geçen ay zaten İstanbul'daydim hiç bişey olmadığı için oda rhaaylatti beni kafamdan çocuk düşüncesin gitmişti acaba diyom bende kafam rahat ya acaba oyuzden belki kalabilir miyim kiİnşallah canım eşimde almıyor test bekle diyor
İnşallah canım eşimde almıyor test bekle diyor
Aminnnn inşallahİnşallah canım Rabbim sevindirsin hepimizi Allah isteyen her kese nasip etsin bizler de içinde İnşallah
Bende aynı hisslerdeyim canım o kadar 0-10 görmüşüm ki kan tahlilinde yarın kağıdı elime alıp da bakmak istemiyorumAyy öyle vallahi hiç gözüme gelmiyir vallahi evlat kokusunun yanında kimin gözüne gelir ki amin insAllah bize de nasip etsin sanki hiç pozitif gormicem gibi düşünüyorum bir yandan da içim de ümit var bu defa
Hiç belli olmaz belki olur da gerçekten kafa rahatlugi çok önemliBenimkide öyle ama bn gizli aliyrodum o ise gittiğin de hepsi de zaten negatifti inanmazsınız ama 1.5yildir düşünüyoruz ilk defa bu ay kafam rahat geçen ay zaten İstanbul'daydim hiç bişey olmadığı için oda rhaaylatti beni kafamdan çocuk düşüncesin gitmişti acaba diyom bende kafam rahat ya acaba oyuzden belki kalabilir miyim ki
İnsAllah bugün bana pozitif çıkar sana da ümit olur isteyen herkese deBende aynı hisslerdeyim canım o kadar 0-10 görmüşüm ki kan tahlilinde yarın kağıdı elime alıp da bakmak istemiyorumöyle sanıyorum aynı çıkıcak bi tarafdanda dediyin gibi ümütde var içimde
Sen nerde yaptırıcan canım? Ne zaman başlıyorsun İnşallah hayırlısıyla?Kız bizde krediyle yapicaznapalim para dayanirmj
Ben inanıyorum valla sizin kalacaginiza okadar emekten sonra rabbim boş çıkartmaz emin olun ayrıca kuzu yarın sen zaten test yapmassan bile kesinlikle adet olman gerekirdi buda bı pozitiflik yanjBende aynı hisslerdeyim canım o kadar 0-10 görmüşüm ki kan tahlilinde yarın kağıdı elime alıp da bakmak istemiyorumöyle sanıyorum aynı çıkıcak bi tarafdanda dediyin gibi ümütde var içimde
Bende beyzaile aynı Diyarbakır da zeki akkumda ins haftayada biz görüşmeye gidicezSen nerde yaptırıcan canım? Ne zaman başlıyorsun İnşallah hayırlısıyla?
İnşallah canım ama ilaçlar engel oluyormuş adet olmaya öyle duydum progestan iğne fitil tablet falan kullanıyorum onlar adet olmaya engelmişBen inanıyorum valla sizin kalacaginiza okadar emekten sonra rabbim boş çıkartmaz emin olun ayrıca kuzu yarın sen zaten test yapmassan bile kesinlikle adet olman gerekirdi buda bı pozitiflik yanj
İnsAllah ikimize de Zeki hoca uğurlu gelsin çok tatlı bir adam hemşireler de çok tatlıBende beyzaile aynı Diyarbakır da zeki akkumda ins haftayada biz görüşmeye gidicez
Senide yarın ogrenicezkiİnsAllah bugün bana pozitif çıkar sana da ümit olur isteyen herkese de
Yok ya olan oluyor canım çok gördüm adet olanı daİnşallah canım ama ilaçlar engel oluyormuş adet olmaya öyle duydum progestan iğne fitil tablet falan kullanıyorum onlar adet olmaya engelmiş
İns yaa ilk on görüşmeye ne götüreyim bişey götürmeye gerek var mı kiİnsAllah ikimize de Zeki hoca uğurlu gelsin çok tatlı bir adam hemşireler de çok tatlı
İnşallah o zamana kadar Bi mucize yaşarsın gerek kalmaz tüp bebeye falanBende beyzaile aynı Diyarbakır da zeki akkumda ins haftayada biz görüşmeye gidicez
Hayır yaa herkeste farklı biz arkadaşla aynı gün aşılama olmuştuk günü gününe adet oldu bnde 15inci günü olmuştum yumurtlamanın illaki oluyo bizde kullandık progestron öyle hep kötüyü çağırmaİnşallah canım ama ilaçlar engel oluyormuş adet olmaya öyle duydum progestan iğne fitil tablet falan kullanıyorum onlar adet olmaya engelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?