Yok ya benim on gorusmem de muayene bile etmedi muayene ederse o parayı alıyor 6 ay gecerliİns yaa ilk on görüşmeye ne götüreyim bişey götürmeye gerek var mı ki
Ayy inşallah ama zor sperm olsa keşke biraz ümit olurdu da dur size atayım bakayım siz ne yorumluyorsunuz testleriİnşallah o zamana kadar Bi mucize yaşarsın gerek kalmaz tüp bebeye falan
Ee ne yaptınız direk adetin ikinci günü gelmi dediYok ya benim on gorusmem de muayene bile etmedi muayene ederse o parayı alıyor 6 ay gecerli
Evet canim öyle dedi hatta ön görüşme çok saçma dedi şehir dışından gelen için yazık onca yol gekiyrilar boşuna dediEe ne yaptınız direk adetin ikinci günü gelmi dedi
Senin sayı iyi canım ama normal yolla olması için en az 20 milyon diyordu Zeki hocaAntalya dayken yapmıştı
Ee ozman niye gidiyrouz direk bizi adetin 2.gunu cagirsjn ne kadar saçma sonuçta ozmanda bişey yapmiyo muayene ediyo iğne veriyo okadar sence misafirhanede kalaymmi çünkü cuma gidicezya pazartesi günü adetin ikinci günü olucak bı hafta sonu için sence geri dönmeye gerek varmiki yoksa evemi gitsemEvet canim öyle dedi hatta ön görüşme çok saçma dedi şehir dışından gelen için yazık onca yol gekiyrilar boşuna dedi
Aynen aynen normal yolla rabbimin mucizesi dışında olmaz hiç bı şekilde sence tüp bebek için yeterli midir eşim strese girmsiti tüp bebek için az sa sayı diye hatta üç tane vitamin almış internetten iciyo tedaviye kadarSenin sayı iyi canım ama normal yolla olması için en az 20 milyon diyordu Zeki hoca
Bidee yavru yaa ne diyciem bn diyorum Sencer on görüşmede muayene olsammi ne oldu biliyinmu bn şimdi en son adet olmadan 5gun önce yani adete 5gun kala ben de ilişki sonrası pembe meniyle beraber geldi kanama yani neyse adet oldum sonrasında adetim bitti adetten 5gun sonra yine ilişki sonrası pembe akıntı geldi ozmanki gibi ondan sonrada hala bişey yok işte değerlendirdikk ve gün sayıyorum adetime sizce bu akıntı ne olabilir ciddi problem varmidirki işte yumurtlamadan beride belim çok ağrıyo ins rahatsızlık çıkmaz bide ben uğraşmak istemiyorumSenin sayı iyi canım ama normal yolla olması için en az 20 milyon diyordu Zeki hoca
Canım eni sonu o 1000 TL yi vereceksin başta ver muayeneninl ol sikayetlerini de şöyle alttan baksın belki bir sıkıntı kist filan vardır Allah korusun.Sanmiuorum ama yine de tedbirli ol sonra adetin ikinci günü ogrenirsen bı sıkıntı varsa hevesin içinde kalırBidee yavru yaa ne diyciem bn diyorum Sencer on görüşmede muayene olsammi ne oldu biliyinmu bn şimdi en son adet olmadan 5gun önce yani adete 5gun kala ben de ilişki sonrası pembe meniyle beraber geldi kanama yani neyse adet oldum sonrasında adetim bitti adetten 5gun sonra yine ilişki sonrası pembe akıntı geldi ozmanki gibi ondan sonrada hala bişey yok işte değerlendirdikk ve gün sayıyorum adetime sizce bu akıntı ne olabilir ciddi problem varmidirki işte yumurtlamadan beride belim çok ağrıyo ins rahatsızlık çıkmaz bide ben uğraşmak istemiyorum
Yok ya tüp bebek için çok yeterli bir sayı canım morfolojisi kaç onu göremedim test deAynen aynen normal yolla rabbimin mucizesi dışında olmaz hiç bı şekilde sence tüp bebek için yeterli midir eşim strese girmsiti tüp bebek için az sa sayı diye hatta üç tane vitamin almış internetten iciyo tedaviye kadar
Misafirhane de hiç yer olmuyor ki yolun yakınsa dön bence belki pazartesi olmazsın da adet ben 6 saatlik yolu sabah çıkıp akşam geri geliyorduklmEe ozman niye gidiyrouz direk bizi adetin 2.gunu cagirsjn ne kadar saçma sonuçta ozmanda bişey yapmiyo muayene ediyo iğne veriyo okadar sence misafirhanede kalaymmi çünkü cuma gidicezya pazartesi günü adetin ikinci günü olucak bı hafta sonu için sence geri dönmeye gerek varmiki yoksa evemi gitsem
Anladim canim tabiki imkanlarida düsünmek lazim ben öyle dedim ama sende haklisin walla ben almanyadayim ama burdakiler anlamiyo 3 yildir polikistik overliyim beni mahf ettiler cok hormon yüklediler dogum kontroldur bilmem nedir hic bi ise yaramadi ve tehsisi yine türk doktorum koydu istanbulda kim ne derse desin tüp bebek uzmanlari sadece Türkiyede biraz birikim yapip senenin baslarinda gitmeyi düsnyrz cokda korkuyorum acikcasi işlemlerden ama bakalimHayırlı olsun canım ben Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum da yaptım ama diğer hocaların adını çok duydum gerçekten iyi hocalar benim oraya gitme imkanım da yoktu
Canım okadar test yaptırdık hem Mardin hem Antalya yıkama yaptılar hatta bide. Ama morfolojiyi göremedik biz yani yoktu doktorda bişey demedi nebileyim valla hiç bişey anlamıyorum ins tedavi güzel gecrde stressiz beklemenize değer sen enabiza baktinmi belki çıkar sonuçYok ya tüp bebek için çok yeterli bir sayı canım morfolojisi kaç onu göremedim test de
Ciddimisin yaaa kaç çıktıKızlar benim sonucum negatif malesef bütün belirtilerin vardı ama yine olmadı Allah size nasıl etsin
Bence canimm bekle adet olmadığın sürece ümit vardır daha 10gun olmuş haftaya pazartesi günü 14gun olucak ozman bide idrar yaparsın erken diye bence cikmadiCiddimisin yaaa kaç çıktı
1,11 çıktı sanmıyorum canım ya olsa 10-15 birşey çıkardı yine bugün 10.gun çünküBence canimm bekle adet olmadığın sürece ümit vardır daha 10gun olmuş haftaya pazartesi günü 14gun olucak ozman bide idrar yaparsın erken diye bence cikmadi
Kaçıncı denemndi buBence canimm bekle adet olmadığın sürece ümit vardır daha 10gun olmuş haftaya pazartesi günü 14gun olucak ozman bide idrar yaparsın erken diye bence cikmadi
Bence yükselir kuzu hiç olmasaydı 0cikardi diye düşünüyorum bekle bakalım allhtan ümit kesilmez canını sıkma üzülürsün ters tepki oluşur daha dur adetine var öyle olup yükselenler var canim1,11 çıktı sanmıyorum canım ya olsa 10-15 birşey çıkardı yine bugün 10.gun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?