- 9 Temmuz 2020
- 86
- 61
- 38
- 42
- Konu Sahibi aydinnfeyza
Kokusundan çok hoşlandım aldım. Toz zencefilin kullanıldığı ve iyi geldiği şeyleri benimle paylaşır mısınız kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekmez, zerdeçal, zencefil karisimi öksürüğü aninda kesiyor. Bal ve baska malzemeler ekleuip ev yapimi pastil yapabilirsiniz.Kokusundan çok hoşlandım aldım. Toz zencefilin kullanıldığı ve iyi geldiği şeyleri benimle paylaşır mısınız kızlar?
Ailem ben küçükken hasta olduğumda balla karıştırıp macun yaparak çay kaşığıyla yedirirlerdi ama ben şimdilerde kış aylarında zencefil tarçın karanfil sütün içine cezveye koyup kısık ateşte pişiriyorum muazzam bir aroma bırakıyorlar sonrasında süzerek ya da süzmeyerek o anki üşengeçliğime bağlı tüketiyorumKokusundan çok hoşlandım aldım. Toz zencefilin kullanıldığı ve iyi geldiği şeyleri benimle paylaşır mısınız kızlar?
Nasıl olduğunu detaylı yazarmısınızPekmez, zerdeçal, zencefil karisimi öksürüğü aninda kesiyor. Bal ve baska malzemeler ekleuip ev yapimi pastil yapabilirsiniz.
Ben hep taze kullanıyorum ama bazen bulmakta zorlanıyorum.toz zencefil tazesinin yerini tutarmı kiBal zencefil limon ve sıcak su çok güzel oluyor. Başlarda tadı biraz acı gelebilir ama sonradan alışıyor insan. Grip olunca çok iyi geliyor. Vücudun şişliğini de alıyor.
Kokusundan çok hoşlandım aldım. Toz zencefilin kullanıldığı ve iyi geldiği şeyleri benimle paylaşır mısınız kızlar
Tarif verlrmisiniz rica etsemPekmez, zerdeçal, zencefil karisimi öksürüğü aninda kesiyor. Bal ve baska malzemeler ekleuip ev yapimi pastil yapabilirsiniz.