Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Çok üzücü bir durum gerçekten ya ne beklerken ne çıktı karşına.Kendime olmuş kadar üzüldüm.Sanırım bu saçlara kalıcı bir çözüm yok :( Okadar sevinmiştimki bu yöntemi duyduğumda..Ne yapıcaz biz bu saçlarla artık ya bıktım gerçekten bıktım.
Düğüne giderken peruk takarsın canım gayet güzel orjinal duran peruklar var canını sıkma..

canım çok çok geçmiş olsun..bende bir keresinde defrizede öyle saçlarımı kopartmıştım..bakalım bu saçlar daha neler getirecek başımıza :(

ama saçlarını kestirmende ayrı bir tarz olmuştur.aslında bende kazıtmayı çok istiyorum ama eşim istemediği için yapmıyorum..hem önümüz yaz ne güzel olur çok rahat edersin..en azından bir süre saç şekillendirme sorunun olmaz.

Son düzenleme:
Suna Dumankaya'nın o formülünü görmüştüm daha önce ama yorumlara baktığımda yapan kişiler hiç etkili olmadığını yazmıştı ben de o yüzden denememiştim.
Sürekli bu saçlara para harcamaktan da sıkıldım straight therapy ucuz bir şey değil sonuçta,yaptıra yaptıra yıpranıyor da.Artık sağlıklı bir yöntem bulunsun lütfen ya çok sıkıldım :(

evet yaa :(( kuaförüm straight therapy e 650 tl fiyat verdi. yok şampuanı yok bakımı derken bu bana yaklaşık 1.000 tl ye mal olur..3-5 ay saçlarım düz duracak diye bu kadar para vermek istemiyorum..diyorum ya en iyisi kazıtmak :))

Gerçekten de öyle ya oldukça pahalı.Bir de yaptırdıktan birkaç hafta sonra üzerinden geçmek,düzleştirmek zorunda kalıyorsun.Bu da daha çok yıpratıyor.Bu zenci kıvırcıklarına neden sağlıklı,kalıcı bir çözüm bulunamıyor ya :(
Pin sen olmasaydın belki o ürünü biz de kullanacak ve aynı sorunu yaşayacaktık.Bilgilerini bizimle de paylaştığın için teşekkürler..

Brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum.Acaba hangi marka daha etkili olur bizim gibi saçlara?Yabancı sitelerden baktım onların çok güzel olmuş.Bizde de etkili olur herhalde.Ama kaliteli bir marka bulmak lazım?

Kızlar ben araştırmalarıma devam ediyorum.Brezilya fönünde karar kıldım fakat hangi marka kullanacağım? Bizim saçlarımızı güzel bir hale getirecek,kaliteli bir marka arıyorum.Bakalım umarım bulurum..Bir de Jessica White diye bir model var onun da saçları kıvırcık fakat ne yaptırıyor bilmiyorum çok güzel saçları.

$8954f84a46c411e19896123138142014_7.webp$x2_c9ec4b7.webp$jessica-white-87329.webp

Çok güzel değil mi bizim de böyle olsun ne olur sanki :(

daha önce hiç fön çektirmediğimi,çünkü tutmadığını yazmıştım. fakat yeni bir kuaför keşfettim ve yarım saatte saçlarıma dümdüz fön çekiyor ve bozulmuyor. sırrı saçımı yıkayıp ıslakken fön çekmesi ayrıca 2.kat çekmemek lazım daha çok kabartıyormuş.böyle yarım saatte dümdüz,kuaförünüze tavsiye edin böyle denesin

Düzleştiriciyle mi yapıyor acaba? Fön makinesiyle yapıldığı zaman benim hep kabarıyor.İkinci kez üstünden geçmeyince de dümdüz olmuyor,güzel durmuyor.

Pin..
Qod Max keratini kullanmışsın sanırım.Nasıl etkili olmuş muydu saçlarında?Memnun kalmış mıydın?

malesef bizim saçlarımıza para bir iş görmez canım.sadece geçici çözümler olur.bende artık bu hafta gidip iri perma yaptıracağım..

Nicole Kidman Brazilian Blowout yaptırdığını açıklamış bir röportajında.Hayatım boyunca kıvırcık saçlarımı düzleştirmekle uğraştım demiş.
Ama brazilian blowout'ta kanser riski olduğu için yasaklanmıştı şimdi hala kullanılıyor mu bilmiyorum..

ya benim amerikadan verdiğim olive oil siparişleri iptal olmamış.eşimin arkadaşı getirmiş bugün.iptal ettiğimi anlamamış galiba.hemde 4 kutu.ne yapıcam şimdi ben onları :) hayatta kullanmam.bi kuaförüme göstereyim bari..

şimdi olive oil'in kullanma talimatına bakıyordumda; burda ilk defa kullanan kişiler mutlaka test yapmalı diyor.saçtan küçük bir parça kesip ilacı üzerine sürüp kıvırcığın kaç dakikada açıldığını izlemeli ve ilacı kendi saçımızda da o kadar tutmamız gerekiyormuş. acaba pin sen bu testi yaptınmı ?

Son düzenleme:
Sanırım ilacı fazla tutmak saça zarar veriyor.Ne yapmayı düşünüyorsun canım kullanacak mısın?
Kuaförüne gösterdin mi o ne diyor bu ürün ile ilgili?

Sen bilirsin tabii ama yapacaksan eğer diplere sürmemeye çalış.Bir de çok fazla bekletme saçta.
Denemeden önce istersen saçının bir tutamında dene sadece.İnsan merak ediyor değil mi elinde ürün var yapsam mı yapsam mı diye düşünüyorsun.
Pin gibi üzülmeni de istemem saçını kazıtma olasılığın da var.İyi düşün derim..

Back
X