Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah
İsteklerim
1.20 bin tl borcumu kapatsın
2.cömert olsun
3.paradan yana hiiiiiç bi daha sıkıntı çekmeyeyim yükümü hafifletsin
4.faturaları ödesin benim unuttuğum faturalardan elektrik kesilmesin mesela
Bu kadar ya ağır bişi olunca taşısın arabamı çarpınca yanıma rksin tek başıma sanayilerde sürünmeyeyim bunkar valla ya
Niye bu kadar saydinki:) kisaca PARA :)

Zenginden ne anladığınız önemli. Kimisi doktoru, bir şirketin müdürünü, bürokratı, savcıyı vs zengin kabul ediyor ama bunlar aslında zengin değil orta sınıf ve bunları bulup evlenmek zor değil bence.

Bir de gerçekten zengin bir kesim var. Bu kesimin hayatı, takıldıkları mekanlar bizlerden ayrı olduğu için bir araya gelme ihtimaliniz düşük. Yine de orta hatta orta-alt sınıftan olup zengin koca veya kadın bulan insanlar tanıyorum.

Annemin bir arkadaşı gençliğinde çok zengin bir adamla evliymiş ama alışveriş yaptıkları marketin çırağına aşık olup adamı terk etmiş, çırakla kaçmış. Bu kadın yoksulca bir aileden geliyordu ve eğitimsizdi adamla nasıl tanışmış bilmiyorum ama çok güzel bir kadındı. Yaşını başını aldığı halde hala güzel.

Uzak bir akrabamız da birkaç yıl önce muazzam zengin bir adamla evlendi. Yaşı geçkindi üstelik, öyle pek güzel bir kadın da değil. Öğretmen. Orta direk bir aileden geliyor. Çok samimi olmadığımız için bunun da nasıl tanıştığını bilmiyorum.

Babadan zengin olduğu gibi kendine ait geliri de yüksek bir kadın akrabamız ise kendisinin çeyreği kadar bile kazanmayan, lise mezunu bir adamla evlendi. Akrabamız bürokrat, adam teknisyen.

Yani olabiliyor böyle farklı sınıflardan evlilikler. Zengin koca aramayı da abes bulmuyorum. Ben şahsen tercih etmezdim ama herkesin kriterleri farklıdır, arayana bir şey diyemem. Yeter ki arada gerçekten aşk olsun, yoksa da aşık taklidi yapılmasın.

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim
Bence kadınlar zengin koca bulmak için çabalayınca sanki bulunmuyor bulunsa da pek olmuyor gibi birazcık nasip kısmet

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim

Haklısın bacım, dolar, euro fırladı çare zengin koca artık. :KK53: Ya da yurt dışından falan kapaklayacaksın birini.

Bu işlerden anlamıyorum ben o yüzden tavsiye veremem ama şu an sosyete ve cemiyet dergilerinin kapaklarını süsleyen, "moda ikonu" seçilmiş eskinin mankeni/oyuncusu şimdinin hanımefendisi olan kişilere bir mail atıp sor istersen belki cevap verirler ehehe.

Zenginlerin takıldığı yerlere gitmelisiniz.

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Lüks yerlerde tonla var.

Nasıl salıyoruz kız, dua edip unutuyor muyuz sonra?
Yani ....ister dua ister imgeleme
Yada bir kağıda yaz butun detaylariyla iste tipi şekli parası pulusu karakter ozelliklerini falan sakla bir yerde unut gitsin...tabi bir sure enerji yuklemelisin veya her aklina geldiginde...ama bu hırs enerjisi olmamali ...cunku bu niyetine guvensizliktir...tamamen icini ısıtan umutlandıran bir his olsun...
Bir dene yani...ama senin ihtiyacin yoktu sanki:KK48:

Yani ....ister dua ister imgeleme
Yada bir kağıda yaz butun detaylariyla iste tipi şekli parası pulusu karakter ozelliklerini falan sakla bir yerde unut gitsin...tabi bir sure enerji yuklemelisin veya her aklina geldiginde...ama bu hırs enerjisi olmamali ...cunku bu niyetine guvensizliktir...tamamen icini ısıtan umutlandıran bir his olsun...
Bir dene yani...ama senin ihtiyacin yoktu sanki:KK48:

Hahah ben kendi koca adayımdan memnunum yav öyle aman aman zengin değil de, Türkiye şartlarında iyi yani. :KK48: Ben kariyer için yapmayı düşünüyordum, hayalimdeki işi tarifleyerek de yapabilirim böyle di mi? Bir deneyeyim.

Hahah ben kendi koca adayımdan memnunum yav öyle aman aman zengin değil de, Türkiye şartlarında iyi yani. :KK48: Ben kariyer için yapmayı düşünüyordum, hayalimdeki işi tarifleyerek de yapabilirim böyle di mi? Bir deneyeyim.
Hersey icin yapabilirsin...sadece negatif vari bir dil kullanmamaya calış...atıyorum patronum kotu olmasin yerine
Adil bir patron diliyorum gibi gibi...

Kocam zengin değil amabenim az buz bir varlığım var.
Ailem,abim zengin.
Ama sana şu kadarını söyleyebilirim.
Zenginsin diye mutlu değilsin inan bana,paran olunca huzur mutluluk kendiliğinden gelmiyor,para bu dünyada birçok şey ama herşey değil.
Benim annem zamanında babamdan çok çekmiş mesela.
Ya da diyelim ki zengin koca istiyorsun,benim abim dahil hiçbir zengin iş adamı/erkek öyle orta halli biriyle evlenmez.
Dengi dengine olsun istiyorlar bu tarz insanların arasında büyüdüğüm için biliyorum.
Yani senin dediğin istediğin zengin insanlar orta halli insanlarla evlenme taraftarı değiller ki aralarında çıkar ilişkisi olmaması için.

Kocam zengin değil amabenim az buz bir varlığım var.
Ailem,abim zengin.
Ama sana şu kadarını söyleyebilirim.
Zenginsin diye mutlu değilsin inan bana,paran olunca huzur mutluluk kendiliğinden gelmiyor,para bu dünyada birçok şey ama herşey değil.
Benim annem zamanında babamdan çok çekmiş mesela.
Ya da diyelim ki zengin koca istiyorsun,benim abim dahil hiçbir zengin iş adamı/erkek öyle orta halli biriyle evlenmez.
Dengi dengine olsun istiyorlar bu tarz insanların arasında büyüdüğüm için biliyorum.
Yani senin dediğin istediğin zengin insanlar orta halli insanlarla evlenme taraftarı değiller ki aralarında çıkar ilişkisi olmaması için.
Ben size katılmıyorum.atoyorum elli yaşlarında çocukları olan biri neden eğitimli kültürlü maddi durumu orta halli olan kendinden genç birini şstemesin ki...şimdi o adam zengin ama yaşlı mı olsun der yoksa orta halli genç mi?ben zengin bir eş bulacağım tüm kalbimle inanıyorum benim kariyerime destek olacak,hayatımı kolaylaştıracak olgun ve anlayışlı o hayalimdeki adam beni bulacak

"Zengin koca" diye bir şey yoktur. "Zengin olacak koca" vardır. Zengin adamın fakir kızla işi sadece dizilerde olur. :)

Atıyorum bugün 100 dairesi olan bir müteahhitle nişanlanırsan adam evlendiğinde iflas eder, eski günlerini mumla ararsın. Ki yavaştan ediyorlar.

Bugün fabrikası vardır yarın satışa çıkar ya da hammaddeye gücü yetmez ya da işçilerin maaşını ödeyemez çünkü ülkede üretim diye bir şey artık yok. Sürünürsün.

Aynı şeyler şirket sahibi bir damat adayı için de geçerli.

Maaşını yurtdışı bağlantılı bi firma üzerinden döviz olarak alıyorsa kötünün iyisidir.

Bir kaç dairesi varsa ve dövizle kiraya verdiyse kötünün en iyisidir.

Çalışmıyor bile olsa zamanında sağlam döviz ya da altın birikimi yaptıysa, veya vizyonu geniş kafası çalışan zeki bir girişimci ise işte o adam "zengin koca" adayıdır.

Hali hazırda çok zengin adamın çevresi zaten zengin aile kızlarıyla dolu. Yani şansın yok.
Sen potansiyel zengin adamı bulmalısın.
Örneğin bugünün ortalama lira zengini, mesela 3 milyon lira nakiti olup sözde zengin geçineni artık zengin falan değil. O para pul oldu. O parayla Avrupa'yı güzelce gezersin ama dönünce taş yersiniz. :)

Yurtdışında tatil yapma gücü olmayan insan fakirdir çünkü. Yani benim zenginlikten minimum anladığım bu.

"Ben çalışmıyorum ama kocamın maaşı hepimize yetiyor çok şükür" kafası zenginlik değil, tembellik ve standart hayata kanaat etmek demektir. Bu kadınlar da çevresine bu gerizekalılıkla hava atarlar ki o da ayrı bi konu. Onlara takılma. Tatilde naptınız de. Ya Didim'e, Çınarcık'a gittik diyecek, ya kaynımgilin yazlıkta mangal yaptık, çekirdek çitledik diyecek. Zenginlik böyle bir şey değil. :)

Herneyse.. Türkiye kafası basan adam için fırsatlar ülkesi. Kafası ekonomiye basan, zeki ama şu an standart yaşayan bir adam bul. Böylelikle zengin değilken de yanında olduğun adamın gözünde değerin düşmemiş olur. :)

Bugüne değil geleceğe yatırım yap. Artık bu ülkede ya ultra zengin var ya fakir var. Az zenginler bu Cuma dolar darbeleriyle öldü. :)

"Zengin koca" diye bir şey yoktur. "Zengin olacak koca" vardır. Zengin adamın fakir kızla işi sadece dizilerde olur. :)

Atıyorum bugün 100 dairesi olan bir müteahhitle nişanlanırsan adam evlendiğinde iflas eder, eski günlerini mumla ararsın. Ki yavaştan ediyorlar.

Bugün fabrikası vardır yarın satışa çıkar ya da hammaddeye gücü yetmez ya da işçilerin maaşını ödeyemez çünkü ülkede üretim diye bir şey artık yok. Sürünürsün.

Aynı şeyler şirket sahibi bir damat adayı için de geçerli.

Maaşını yurtdışı bağlantılı bi firma üzerinden döviz olarak alıyorsa kötünün iyisidir.

Bir kaç dairesi varsa ve dövizle kiraya verdiyse kötünün en iyisidir.

Çalışmıyor bile olsa zamanında sağlam döviz ya da altın birikimi yaptıysa, veya vizyonu geniş kafası çalışan zeki bir girişimci ise işte o adam "zengin koca" adayıdır.

Hali hazırda çok zengin adamın çevresi zaten zengin aile kızlarıyla dolu. Yani şansın yok.
Sen potansiyel zengin adamı bulmalısın.
Örneğin bugünün ortalama lira zengini, mesela 3 milyon lira nakiti olup sözde zengin geçineni artık zengin falan değil. O para pul oldu. O parayla Avrupa'yı güzelce gezersin ama dönünce taş yersiniz. :)

Yurtdışında tatil yapma gücü olmayan insan fakirdir çünkü. Yani benim zenginlikten minimum anladığım bu.

"Ben çalışmıyorum ama kocamın maaşı hepimize yetiyor çok şükür" kafası zenginlik değil, tembellik ve standart hayata kanaat etmek demektir. Bu kadınlar da çevresine bu gerizekalılıkla hava atarlar ki o da ayrı bi konu. Onlara takılma. Tatilde naptınız de. Ya Didim'e, Çınarcık'a gittik diyecek, ya kaynımgilin yazlıkta mangal yaptık, çekirdek çitledik diyecek. Zenginlik böyle bir şey değil. :)

Herneyse.. Türkiye kafası basan adam için fırsatlar ülkesi. Kafası ekonomiye basan, zeki ama şu an standart yaşayan bir adam bul. Böylelikle zengin değilken de yanında olduğun adamın gözünde değerin düşmemiş olur. :)

Bugüne değil geleceğe yatırım yap. Artık bu ülkede ya ultra zengin var ya fakir var. Az zenginler bu Cuma dolar darbeleriyle öldü. :)
Yaşım 33 adamın zamanla zengin olmasını bekleyemem birden vurgun yapacak birini de kestiremem.bana ellili yaşlarda olgun oturmuş zenginliği olan dolar yükselince batmayacak biliy lazım.ven evrene mesajımı verdim Allah a duamı ettim gerisini bekliycem olunca da buraya gelip yazıcam size sevgiler hanımlar

Ben size katılmıyorum.atoyorum elli yaşlarında çocukları olan biri neden eğitimli kültürlü maddi durumu orta halli olan kendinden genç birini şstemesin ki...şimdi o adam zengin ama yaşlı mı olsun der yoksa orta halli genç mi?ben zengin bir eş bulacağım tüm kalbimle inanıyorum benim kariyerime destek olacak,hayatımı kolaylaştıracak olgun ve anlayışlı o hayalimdeki adam beni bulacak
Kendinden genç birini elbette isteyebilir,isteyecektir de.
Ama bunu çevresinden bulacaktır buna emin olabilirsin.
E zengin adamında çevresinde nadir orta halli insanlar bulunur.
Ben ailemden örnek verdim size,bu çevrede yaşayan benim,gözlemleyen,bu insanlarla iç içe olan benim.
Ve abimde dahil kimse kendisine "maddi kaynak" olarak bakan bir kadınla evlenecek insan değil.
Abimle ilgili bir konu açmıştım geçenlerde,abim kendini para olarak kullanmak istryen evli bir kadınlar birliktelik yaşamıştı.
Abime bunun nedenini sorduğumda "o beni parasal yönden kullanıyor,bende onu güzellik yönünden kullanıyorum." tarzında bir açıklama yapmıştı.
Yani diyeceğim o ki; eğer zengin koca arıyorsan önce onu sev,cinsellikle değil,kalple sev,ona aşık ol,daha sonra olacağı varsa zaten gerisi gelecektir.
Siz kendinizi bu konuya fazla kaptırmışsınız,zengin koca herşey değil. Zenginlik mal mülk para hepsi geçici,mutluluk baki,huzur baki,kalıcı.
Umarım bulursunuz ama umarım bulup mutlu olursunuz,lütfen unutmayın para içinde yüzenler bile geceleri odasına kapanıp ağlıyor,kendini yalnız hissediyor,mutsuz oluyor.

Amcam ve yengem arasında 20 küsür yaş farkı var. .
Amcamın durumu maşaallah,...
Yengemde yabancı...
Genç kız amcamla parasal açılardan mı evlendi .. Bence evet...
Parasal durumları oldukça iyi fakat ev huzurları yok gibi birşey ...
Paraya doydu yengem fakat sevgi yönünden aç maalesef...
Bence insan ne istediğine detaylıca düşünüp karar vermeli...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah...

Sen bakma kocanın gönlü zengin olsun diyenlere.
Valla bencede zengin olsun.
Kocam dünya iyisi olmasa , valla üzülcem zengin birini bulmadığıma.
Şükür halimize tabide işte insanın canı herşey istio malesef...

Kendinden genç birini elbette isteyebilir,isteyecektir de.
Ama bunu çevresinden bulacaktır buna emin olabilirsin.
E zengin adamında çevresinde nadir orta halli insanlar bulunur.
Ben ailemden örnek verdim size,bu çevrede yaşayan benim,gözlemleyen,bu insanlarla iç içe olan benim.
Ve abimde dahil kimse kendisine "maddi kaynak" olarak bakan bir kadınla evlenecek insan değil.
Abimle ilgili bir konu açmıştım geçenlerde,abim kendini para olarak kullanmak istryen evli bir kadınlar birliktelik yaşamıştı.
Abime bunun nedenini sorduğumda "o beni parasal yönden kullanıyor,bende onu güzellik yönünden kullanıyorum." tarzında bir açıklama yapmıştı.
Yani diyeceğim o ki; eğer zengin koca arıyorsan önce onu sev,cinsellikle değil,kalple sev,ona aşık ol,daha sonra olacağı varsa zaten gerisi gelecektir.
Siz kendinizi bu konuya fazla kaptırmışsınız,zengin koca herşey değil. Zenginlik mal mülk para hepsi geçici,mutluluk baki,huzur baki,kalıcı.
Umarım bulursunuz ama umarım bulup mutlu olursunuz,lütfen unutmayın para içinde yüzenler bile geceleri odasına kapanıp ağlıyor,kendini yalnız hissediyor,mutsuz oluyor.
Ya bende varoş mahalle kızı değilim.istanbulun en iyi semtlerinden birinde oturuyorum dıları çıktığımda pek çok ünlünün olduğu bşr yer.eğitimim de iyidir.yani yurt dışında vs eğitim almadım belki ama türkiye de hatrı sayılır okullarda okudum.şu an kariyerim de fena sayılmaz.benş de gömmeyin rica ederim:KK76::KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X