Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi

yani o da haklı kendince

ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya

cebimde 20 tl para var yemin ederim
"Zengin koca" diye bir şey yoktur. "Zengin olacak koca" vardır. Zengin adamın fakir kızla işi sadece dizilerde olur. :)
Atıyorum bugün 100 dairesi olan bir müteahhitle nişanlanırsan adam evlendiğinde iflas eder, eski günlerini mumla ararsın. Ki yavaştan ediyorlar.
Bugün fabrikası vardır yarın satışa çıkar ya da hammaddeye gücü yetmez ya da işçilerin maaşını ödeyemez çünkü ülkede üretim diye bir şey artık yok. Sürünürsün.
Aynı şeyler şirket sahibi bir damat adayı için de geçerli.
Maaşını yurtdışı bağlantılı bi firma üzerinden döviz olarak alıyorsa kötünün iyisidir.
Bir kaç dairesi varsa ve dövizle kiraya verdiyse kötünün en iyisidir.
Çalışmıyor bile olsa zamanında sağlam döviz ya da altın birikimi yaptıysa, veya vizyonu geniş kafası çalışan zeki bir girişimci ise işte o adam "zengin koca" adayıdır.
Hali hazırda çok zengin adamın çevresi zaten zengin aile kızlarıyla dolu. Yani şansın yok.
Sen potansiyel zengin adamı bulmalısın.
Örneğin bugünün ortalama lira zengini, mesela 3 milyon lira nakiti olup sözde zengin geçineni artık zengin falan değil. O para pul oldu. O parayla Avrupa'yı güzelce gezersin ama dönünce taş yersiniz. :)
Yurtdışında tatil yapma gücü olmayan insan fakirdir çünkü. Yani benim zenginlikten minimum anladığım bu.
"Ben çalışmıyorum ama kocamın maaşı hepimize yetiyor çok şükür" kafası zenginlik değil, tembellik ve standart hayata kanaat etmek demektir. Bu kadınlar da çevresine bu gerizekalılıkla hava atarlar ki o da ayrı bi konu. Onlara takılma. Tatilde naptınız de. Ya Didim'e, Çınarcık'a gittik diyecek, ya kaynımgilin yazlıkta mangal yaptık, çekirdek çitledik diyecek. Zenginlik böyle bir şey değil. :)
Herneyse.. Türkiye kafası basan adam için fırsatlar ülkesi. Kafası ekonomiye basan, zeki ama şu an standart yaşayan bir adam bul. Böylelikle zengin değilken de yanında olduğun adamın gözünde değerin düşmemiş olur. :)
Bugüne değil geleceğe yatırım yap. Artık bu ülkede ya ultra zengin var ya fakir var. Az zenginler bu Cuma dolar darbeleriyle öldü. :)