Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevreme baktigimda zengin erkeklerin ya da kariyer acisindan cok iyi yerlerde olan erkeklerin kendi gibi ya cok kariyerli ya da zengin kiz tercih ettigini goruyorum. Hatta bu zamanda ozellikle zengin kiz avina cikmis erkekler o kadar fazla ki. En basitinden cevrenize bi bakin calismayan bayan hic tercih edilmiyor artik

Hayatım boyunca ders çalışıp iki üniversite bitirdim
İşe Türkiye şartlarında torpille girdim
Suanda maaşım iyi
Eşimin de maaşı iyi ancak ülkenin de durumu malum
Daha senelerce çalışmak zorundayım yani

Çocukluk arkadasım 18 yasında iken 30 yasında adamla evlendi
Adam iş adamı idi
Suanda karı koca dünyayı geziyorlar
Arkadaşıma da işyeri açtı adam

İki de çocukları oldu.

Bursa nın bi yarısı arkadaşımın yani :)

Ben de maaşım iyi ama hala aracımla rampa asagı inerken salıyorum mazot cok yakmasın bedava ineyim diye:KK70:
Valla kardeş ben zengin koca arıyprum diye beni de okumamış sabmayın bende çok okudum.lisans bitirdim yüksek kisans taptım iki yıllık bi bölüm daha bitirdim valla hiç boş durmadım

Cevreme baktigimda zengin erkeklerin ya da kariyer acisindan cok iyi yerlerde olan erkeklerin kendi gibi ya cok kariyerli ya da zengin kiz tercih ettigini goruyorum. Hatta bu zamanda ozellikle zengin kiz avina cikmis erkekler o kadar fazla ki. En basitinden cevrenize bi bakin calismayan bayan hic tercih edilmiyor artik
Ben çalışmayayaım demiyorum ki çalışayım hatta daha çok öaşışayım ama maddi zorluk çekmeyeyim

Ben her şeyin zenginini istiyorum.önce sağlık sonra para.milli piyangodan falan da gelebilir ille kocayla gelmesinr gerek yok.önce sağlık sınra piyango ya da zengin eli açık koca.dileğim bunlar
Valla o kadar para endekslisinki paradan soguttun topicte milleti bence. Bu kadar yoklukta olma sebebin nedir? Para amac olmamali aractir yani.. parayi gordum diyosun ama taparcasina para istiyosun: (

Valla o kadar para endekslisinki paradan soguttun topicte milleti bence. Bu kadar yoklukta olma sebebin nedir? Para amac olmamali aractir yani.. parayi gordum diyosun ama taparcasina para istiyosun: (
Valla o kadar bunaldım ki annem ameliyat olacak kardeşim çalışmıyo para lazım babam zor durumda para lazım yardım edemiyorum çok bunaldım.cebimde yirmi tl var ve benzin ışığı yandı bugün çok bunaldım vallahi.istediğim tek şey oara şu an

Valla o parayla kendini idare edemiyorsan diyecek bisey yok,zengin kocalar sizi yedirecek icirecek gezdirecek mi saniyorsunuz!!!kocanin koca koca dertleri var der gecerim

Valla o kadar bunaldım ki annem ameliyat olacak kardeşim çalışmıyo para lazım babam zor durumda para lazım yardım edemiyorum çok bunaldım.cebimde yirmi tl var ve benzin ışığı yandı bugün çok bunaldım vallahi.istediğim tek şey oara şu an
Anliyorum anlik daralmissin suan gecmis olsun annenede : ( ha diye bulamazsin cok para zaten zengin kocada tak diye karsina cikmaz yani. Kac yildir calisiyosun? Birikmisin olmadi mi hic? Kredi inkani vs yok mu?

Kocam zengin fakat zenginligini biz göremiyoruz zengin olmasi onemli degil gönlü temiz olsun

Anliyorum anlik daralmissin suan gecmis olsun annenede : ( ha diye bulamazsin cok para zaten zengin kocada tak diye karsina cikmaz yani. Kac yildir calisiyosun? Birikmisin olmadi mi hic? Kredi inkani vs yok mu?
Birikmişim eve arabaya falan gitti ben her şeyimi tek başıma aldım.tek başıma çalıştım didindim.ve çok yoruldum

Insallah bulursun derim ama bence baska bir secenek dusun derim..zengin kocalarin genelde hep bi sevgilisi olur yada suan harcadigin kendi paranin bile hesabini sorarlar erkekler evlenene kadar hep comert gorunur benden sana tavsiye sonra isler cok.degisiyor

Insallah bulursun derim ama bence baska bir secenek dusun derim..zengin kocalarin genelde hep bi sevgilisi olur yada suan harcadigin kendi paranin bile hesabini sorarlar erkekler evlenene kadar hep comert gorunur benden sana tavsiye sonra isler cok.degisiyor
İnşallah
İsteklerim
1.20 bin tl borcumu kapatsın
2.cömert olsun
3.paradan yana hiiiiiç bi daha sıkıntı çekmeyeyim yükümü hafifletsin
4.faturaları ödesin benim unuttuğum faturalardan elektrik kesilmesin mesela
Bu kadar ya ağır bişi olunca taşısın arabamı çarpınca yanıma rksin tek başıma sanayilerde sürünmeyeyim bunkar valla ya

Kiz bulursan abisi,kardesi,babasida olur bana ayarla. Bende bosandim. Kimse fakur edebiyati yapmasin.Paran yoksa ne huzur kaliyor ne sevgi.Dibine kadar yasadim parasizligi haciz memurlarinin ardi arkasi kesilmedi.bosandigim halde hala bor oduyorum.Simdi ki aklim olsa zengin kocayla evlenirdim ki karsima cok cikti.Baslarim boyle askin izdirabina. Sansin bol olsun .Hep destek ,tam destek.

O kadar bunaldım ki artık her şeyi uüklenmekten biri yükümü hafifletsin istiyorum bu hanımlar dua edin.çok teşekkür ederim iyi gecekeriniz olsun

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim
Gönlü zengin değilse, isterse karun olsun, sen mutsuzsan ne önemi var. Bir tanıdığımız vardı eşi zengindi zaten zengin diye okulunu bıraktı evlendi her gün dayak yedi her gün sen bana layık değilsin ithamlarına maruz kaldı. Böyle olmak da var gönlü zengin olandan şaşmamak lazım para gider gelir. Ha her zengin aynı değildir belki ama sen de zengin olmazsan aşağılamalara maruz kalabiliyorsun, ya da parası için gelmiştir denilmesine gerçekten sevsen bile parası içindir bakışı geçmeyebilir. En iyisi has sevgi amaaan içlendim şimdi ne kötü dünya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X