Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amcam ve yengem arasında 20 küsür yaş farkı var. .
Amcamın durumu maşaallah,...
Yengemde yabancı...
Genç kız amcamla parasal açılardan mı evlendi .. Bence evet...
Parasal durumları oldukça iyi fakat ev huzurları yok gibi birşey ...
Paraya doydu yengem fakat sevgi yönünden aç maalesef...
Bence insan ne istediğine detaylıca düşünüp karar vermeli...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah...
Ben sevgi yönünden kendimi doyururum yani adamın ağzından girer burnundan öıkar kendimi sevdiririm

Yaşım 33 adamın zamanla zengin olmasını bekleyemem birden vurgun yapacak birini de kestiremem.bana ellili yaşlarda olgun oturmuş zenginliği olan dolar yükselince batmayacak biliy lazım.ven evrene mesajımı verdim Allah a duamı ettim gerisini bekliycem olunca da buraya gelip yazıcam size sevgiler hanımlar

Ha sen direkt bildiğin kodaman amca-dede istiyooon? Koca değil ki o, kasa. O konu beni aşar. Yüce evren gönlüne göre versin kardeş.

Ya bende varoş mahalle kızı değilim.istanbulun en iyi semtlerinden birinde oturuyorum dıları çıktığımda pek çok ünlünün olduğu bşr yer.eğitimim de iyidir.yani yurt dışında vs eğitim almadım belki ama türkiye de hatrı sayılır okullarda okudum.şu an kariyerim de fena sayılmaz.benş de gömmeyin rica ederim:KK76::KK200:
Yo hayır gömmedim tabiki.
Eğer bu saydıklarını yapıyorsan,prestijli bir yerde oturuyorsan gerçekleştirebilirsin bu hayalini pek tabii.

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim
:KK70::KK70::KK70::KK70: Yok artık

Zengin koca vardıda biz mi kaptık?? Gerçi olsaydıda kapsaydık keşke ama nerdeeeee. Asgari düzeyin üstünde geçiniyoruz zengin değiliz evimiz arabamız var yetiyor şükür ama çok zengin olsaydık mesela hiç birşeyi dert etmeden çatır çatır para harcamak zevkli olurdu sanırım.

Neyse...

Namık kemal’i saygıyla anıyorum...

Ha bu arada ben 1 defa boşansam 2.ye katiyyen evlenmem sende ki de iyi cesaret.

Son düzenleme:
Yaşım 33 adamın zamanla zengin olmasını bekleyemem birden vurgun yapacak birini de kestiremem.bana ellili yaşlarda olgun oturmuş zenginliği olan dolar yükselince batmayacak biliy lazım.ven evrene mesajımı verdim Allah a duamı ettim gerisini bekliycem olunca da buraya gelip yazıcam size sevgiler hanımlar

Sugar daddy yani? :)

Tek başınıza o para yetmiyorsa zengin kocayı da batıracağınız için hiç adamın günahına girmeyin bence...

Amcam ve yengem arasında 20 küsür yaş farkı var. .
Amcamın durumu maşaallah,...
Yengemde yabancı...
Genç kız amcamla parasal açılardan mı evlendi .. Bence evet...
Parasal durumları oldukça iyi fakat ev huzurları yok gibi birşey ...
Paraya doydu yengem fakat sevgi yönünden aç maalesef...
Bence insan ne istediğine detaylıca düşünüp karar vermeli...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah...

Benin çevremde kocası zengin arkadaşlarım da geneli böyle
Kız 20 lerde adam 40 larda
Ben şahsen yaşlı koca istemem
Para da istemem

Bu demek değildir ki parasız yaşa
Senin maaşınla biz ev geçiniyoruz
2kişilik şükür herşeyimiz var

Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim

Hayat bu.. Zengin fakirleşebilir, fakir zenginleşebilir.. Bunu bilemezsiniz. Hayat insana neler gosterir kimse bilemez. Zengin koca garanti degil malesef..

Sugar daddy yani? :)
Tabiriniz hoş değil.ben çocuk değilim ya da aradığım adam yaşlı bunak olmayacak 50 li uaşlar bence oldukça çekici ben zaten minimum 45 yaşında birine bakarım.hayatta kendi yaşlarımda biri ilgini hiç çekmedi kaldı ki 33 yaşındayım.mesleğimde aranan biriyim.kariyeri olmayan aptal sırf zengin kocayla sınıf atlayacağımı sanan birimdeğilim.hayatım boyunca ayaklarımın üzerinde durdum artık bir destek bir hayat arkadaşı arıyoruö.aşırı zengin olmasına da gerek yok.

Tabiriniz hoş değil.ben çocuk değilim ya da aradığım adam yaşlı bunak olmayacak 50 li uaşlar bence oldukça çekici ben zaten minimum 45 yaşında birine bakarım.hayatta kendi yaşlarımda biri ilgini hiç çekmedi kaldı ki 33 yaşındayım.mesleğimde aranan biriyim.kariyeri olmayan aptal sırf zengin kocayla sınıf atlayacağımı sanan birimdeğilim.hayatım boyunca ayaklarımın üzerinde durdum artık bir destek bir hayat arkadaşı arıyoruö.aşırı zengin olmasına da gerek yok.

Benim tabirim değil ki. İngilizce tanımı aynen şu: A Sugar Daddy is a boyfriend who comes with financial benefits. Sizin de istediğiniz size finansal yarar sağlayacak, "dolar yükselince batmayacak" bir erkek arkadaş. Aradığınız şeyin adı aynen budur. Ben espri yapmıştım gerçi ama ciddiyet payı da var.

Valla konu sahibi haklisin parasiz saadet olmaz .
33 yasindasin 45 yasindaki birini istemeni cok iyi anlıyorum
Ben evlenene kadar hep en az benden 12 13 yas büyük birisini istedim,bu en az ama en en az 10 olurdu.. hepte kendimden buyuklerle görüştüm.
Sonuc kendimden sadece 5 yas buyuk birisiyle evlendim ve hala tam gecindigim söylenemez bana bazen cocuksu geliyor. Yaşını , cok sevdigim icin kabullendim
Bu arada esimde zengin ama parasina cok kıyamaz holding sahibi olmasi gerekirmis benim yüzümden olamiyormus
Bende kendisine o zaman kedi kopek ya da balik besleseydin banane dedim.
Bencede insallah zengin bulursun napcaksin bu ay kirayi oteki ay krediyi düşünmekle omurmu gecirceksin yalan o samanlik seyranlik muhabbeti ac kabadayilardan hic hoslanmam bende insallah bulursun bunun icin gercekten zengin istemiyor gibi gorunmen lazim hahahahahahahaha ve o ortamlara girmen lazim evet.birazik cici kız rolu yap madem oyle sanki herkes evlenirken cok dürüsttü ya erkekler cokmu dürüst kendini delikanli gosterip zirtapoz çıkan erkekleri okuyoruz hep kadinlar kulübünde.

Arkadaşım var evleri arabaları var en lüks hemde kadının cebinde 10 milyon vardır yoktur belki bana diyor ki 9 yildir evliyiz bigun yemeğe goturmemis beni gönlü zengin olsun ilk önce

Ben kendisini bulduğumda zengin değildi, işi bile yoktu, yüksek lisans kovalıyordu, sonradan kırdı şeytanın bacağını. :KK53:
Şimdi bir sürü yatımız, katımız, elmasımız var. Tamam yok. Nolmuş? "Çok şükür kimseye muhtaç değiliz, borcumuz yok" insanıyız. Hem önemli olan insanın kendini nasıl hissettiği. :KK76:

Olay zeka degilki burda. Agaoglunun beraber oldugu kadinlara bakin.. zekimidir acaba? Oyle olsa bile kimse zekasiyka ilgilenmiyoki.. gencligiyle on planda hepside.

Oyle zengin koca icin ugrasmak, ben usenirdim yaa valla onu aramaya bile :)) aşk kadiniyim ben:))
Ben gerçek kadınlardan bahsediyorum. Agaoglu 4. 5. metresi olmayı kim ister ki, öyle değil mi?

Bende istiyorum zengin kocaa.. gerçi bu berbat ekonomiyle iş adamları da batacak, zengin adam kalmıcak ortalıkta:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X