Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zengini degil de ADAM olanini bulursan kacirma derim!
Bu mantikla gidersen zengin koca seni 10 mt ilerde birakir diyeyim sana...

Bişiy diyim mi nefes aksın yeter gerisi hiç önemli değil.benim erkek arkadaşlarım falan da hep tombalak kel kısa boylu falandı ki zaten ben alışıpım

"Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J.P. Morgan’ın CEO’su James Dimon’un, zengin koca avcısı bir kızın kendisine attığı bir elektronik postaya verdiği ibretlik cevap:

Sayın Morgan,

Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor.

Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?

Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum:

1) Zengin bekarlar nerede takılır? (Lütfen bar, restaurant, spor salonu, kulüp, vs. gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız.)

2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?

3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.

4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım ?

Saygılarımla
Bayan Güzel

James Dimon’un kıza yanıt olarak yolladığı elektronik posta :

Sevgili Bayan Güzel,

Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. Şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.

Bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?

Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek…

CEO J.P. Morgan"

*alıntıdır.

Kadınlığımın farkında mıyım sanmam çünkü her şeyi kendim yapıyorum hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ben aç kaldım bazen beş kuruşum olmadı

Allah sana hayırlı kapılar açsın da öde inşallah borçlarını.

Sen biraz bunalmışın işi geyiğe vuruyorsun :)
Anne de şifa versin Allah..

Valla zengin olsun ekonomik ve sağlık ile ilgili sorunlar olmasın gerisini ben hallederim
Öyle demeyin evlilik sevgili olmak gibi değil sonradan halledesiniz.sevgi saygı olmadıkça çekilecek gibi değil.esas sağlıkla birlikte bunlar olduktan sonra gerisi halledilir.en azından bişey isterken tam isteyin,dilek kapınız açıksa en iyi şekilde kabul olsun

Of şöyle konular açıp ''erkekler evlenmeden önce işimizi/maaşımızı soruyorlar ühü'' diye ağlamayın bari.Sonuna kadar hakları.

İşte benim anne baba hep ayaklarının üzerinde dur hep oku hep çalış diye diye böle yaptı.zamanında zengin kocanın önemini anlataydı 34 yaşında aramaya başlamazdım

Amin istdiğim önce sağlık çok bunaldım gerçekten sonra da zengin koca yani zengin ve cömert koca tabi eksik dilemeyeyim. İsterse çık çirkin olsun.temiz olsun yeter

Bekar halinle ne bu borç :) nasıl yettiremiyon kız o maaşla zengin değilde meslek sahibi birini bulsan rahat edersin evlenince

tontriko öyle deme. Benim bildiğim bir kadın var.Kadın 50 yaşında ama o zekasıyla nice çıtırları cebinden çıkarıyor.İnanmazsan adını da verebilirim yani, sıkıntı yok
Olay zeka degilki burda. Agaoglunun beraber oldugu kadinlara bakin.. zekimidir acaba? Oyle olsa bile kimse zekasiyka ilgilenmiyoki.. gencligiyle on planda hepside.

Oyle zengin koca icin ugrasmak, ben usenirdim yaa valla onu aramaya bile :)) aşk kadiniyim ben:))

Asgari ücretle bir aile gecinirken sizin bekar başınıza 4.500 lirayla gecinemiyo olmaniz cok tuhaf kusura bakmayin ama zengin koca bulsaniz siz yine gecinemezsiniz
Tek istediğim yirmi bin borcumu kapasın.benim doktora paramı yurt dışı eğitim oaramı ödesin başka biliy istemiyorum

Vovvvvvvv fena kapak olmuş:)

Valla ben çok gördüm hatta geçende tb de bile gördüm adam savcı kadın Allah günah yazmasın da beyse bişi demiym

Ya nolur bende oyle iki tanesini gorsem belki tukenmis umudum canlani
Bacim ama her zengin koca iyi iyi olur diye bi kural mi var. Arkadasinizin sansina iyi biri denk gelmiş. Zengin olup ta cimri olanlar da cook var ya a merhametsiz hayirsiz koca falan da var en onemlisi hayirli es istemektir bbence
Haklisin bacim babamin iyi isi cok parasi varda ne oldu ne karisı hayrini gordu ne cocuklari olarak biz gorduk hayrini

Benim eşimin ailesi ciddi toprak zengini ama biz çalıştığımızı yiyoruz,hazır parayı yemeye de mide lazım,eşim şuan genciz gerek yok modunda,ben zaten orta halli bi aileden geldim,aylık 8500 tl gelirimiz var diye ben bizi bile zengin diye sayıyorum :) . Ben zenginliğin nimetini ikinci çocukta iki yıl ücretsiz izine çıkarak anlıycam sanırım,iki yıl boyunca yatırım için aldığımız evin kredisini ödeyeceklermiş belki de kızımın özel okul masrafını. Ben işe dönünce normal düzenimize döneriz. Zengin diye evlenirsen bi cacık göremezsin bence mutlaka kişisel gelirin olmalı,aile zengin de olsa çalışmaya devam. Yedi yıldır hiç para almadık onlardan,paraları var diye rahat davranmadık yani.

Zaten siz Türkiye şartlarında zenginsiniz. Kendiniz gibi birini bulun gitsin işte.
Şahsen benim etrafımda hiç 4 buçuk milyar alan kimse yok. Ama her ne hikmetse herkes gul gibi yaşıyor. Asgari ücretli arkadaşım asgari ücretten biraz fazla kazanan kocasıyla ev aldı mesela, taksit ödüyorlar bir de çocuk düşünüyorlar. İkisinin maaşı toplamı 4,5 etmiyor bu arada.
Bir başka arkadaşımda sadece erkek çalışıyor, onlar da ev kredisi ödüyor, tatile falan çıkıyorlar arada . Maaş da 3e değil 3e yaklaşıyor.
Bizim eve giren de , rakam olarak bilmiyorum ama 4bucuk etmez. Buna rağmen babam şehir dışında iki kız okuttu, yurtta da kalmadık. Altında arabası var, dolap dopdolu...bir eksiği de yok evin.
Ben desen ailemle yaşayip kira odemedigim için senin 3te birin kadar bir para kazandığım zamanlarda yurtici 3 ayrı tatile gidip bir de paramı biriktirip Avrupa tatiline çıkmıştım (eve para odemedigim gibi evden de para almadan) sonrasında o işten ayrıldım, part time part time saçma sapan işlerden kazandığım parayla da tekrar yurtdışına çıktım.
Bence sen yaşamayı bilmiyorsun.
Zengin koca da bulsan toparlanamazsin.
Önce bir kendinizi tanı, masraflarını bil.
Al eline kağıt kalem gelir giderlerini yaz.
Ben mesela sevgilimle pazar kahvaltısı yapmak istiyorsam iki kişi 60tl vermektense piknik hazırlarim. Termosa çay, evden peynir zeytin. Manavdan da 4 domates 2 hıyar, bir de taze ekmek... Mis gibi kahvaltı yapariz. Hatta okey tavla mangala falan götürüp oynariz.
Arkadaşımla mi buluşacağım?
Evine giderim. Dışarıda kahveye 12 TL verene kadar. O bana kahve yapar zaten :)
Sinemaya gideceksem 1 alana bir bedava günlerde giderim, tiyatro izleyeceksem (ki her ay iki oyuna giderim) 8 TL'ye devlet tiyatrosuna giderim. Opera bale için 1. Katta balkon var. Biletleri sudan ucuz .Onları alırım...
Alkol alacaksam genelde barlarda değil migros şarabiyla deniz kenarında içerim,
Yurtiçi tatillerde enayi gibi yatmaktan yatmaya kullanacağım odaya 250 lira vermem, çadırımla çoğu zaman bedava, bazı kampinglerde 35 liraya kamp yaparim. Zaten çadır hayatı komün hayatı, ya mangal yaparım ya komşum benle mangalın, rakı balığını paylaşır :)
Yurtdışı tatillerimde eyfel kulesinin önündeki parkta baget ekmeği alıp bimden getirdiğim ton balığıyla yediğimi hatırlarım. konaklamayı da beni misafiretmek isteyen insanların oldugu uygulamalardan bedava sağlar, harika dostlar kazanırim
Alanya'dan sideye otobüs iki kişi 50 lira istediyse baş parmagimi yukarı kaldırır otostop çekerim.
Bence iyi yaşamanın para ile hiç hem de hiç alakası yok. İspanyol bir arkadaşım çiftçilikten kazandigi sıfıra yakın parayla 8 ülke gezdiği bir bisiklet turuna çıkmıştı. Yanında çadırı... Bazen otoban kenarlarında uyudu ama bir sürü dostu oldu . Harika anılar biriktirdi.
Yaşamayı bilmekle ilgisi var bence bu işin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…