Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geyşa olacaksın yani
Ya ben öyleyim zaten eski eşim ayrılmak istememişti.adam odun değilse ben her türlü hayatı renklendirmeye varım yok ben köle miyim va demem.yatak odamıza direk yaptıralım isterim mesela.dansçı kıyafetleri alayım direk dansı yapayım vs.ama bana denk gelen adamlar odundubi gün hiç unutmuyorum giyindim böle eldivenler jartiyer kafaya şeytan kulakları vs.evin kapısından yatak odasına kadar da mum yaktım.kapıyı gelmeden araladım o adansördeyken yatağa geçtim.adamın tepki şu ‘söndür şu mumları yangın çıkacak’

İsmini vermeyeceğim bir iş adamı sadece zenginlerle ve ünlülerle takıldıklarını söylemişti gülerek.
Bilmiyorum bu iki kategoriden hangisine giriyorsunuz.
İnstagramda bin küsür takipçim var ünlü sayılır mıyım ki:)takıldıklarını söylemiş hem ben evlencem

Hiç kusura bakmayın, o maaşla geçinemiyorsunuz siz ama kaç kişilik aileler 1500 lira ile geçiniyor farkında mısınız? Harcamalarınızdan kısın.

Vay kereste bacım ne istersen rabbim onu verir hem zengin hemde o işte usta olsun:)

Yaww arkadas gecen esimle cocuklarla geziyorduk. Normalde ayda 1 yada 2 disarda yemek yeriz ama ben disarda yemek yemeyi oek sevmem hem bosuna oara oduyoruz hemde midem bulaniyor hijyenik bulmuyorum neyse iste esim dediki hadi gel bi kahve icelim. Su meshur nam-ı deger starbucks a girdik. Valla billa ilk girisimdi soke oldum. Turk kahvesi 7 tl diyor yaa. 2 tane ettimi sana 14 tl. Esime hadi kalkk kalkk gidek dedim alttan alttan :) en 10 liralik turk kahvesi çektiriyorum evde 2 ay iciyoz miss gbi . Insani keriz yerine koyuyorlar. Valla gecinmeyi bilince 4 bin tl ile de geçiniliyor. Sabah aksam disarda yersen ne para kalir ne bisi. Hazira daglar dayanmaz

Valla katılıyorum. Şimdi konu sahibini yargılıyoruz ama devir kötü. Eskiden olsa ay zengin koca istiyo cik cik cik derdik. Ben mesela dedim ki kadir gecesinde Allah im öyle bı eşim olsun ki çok parası olmasın benim kadar kazansın yeter. Ama yargılamasın insan olsun şöyle iyi olsun böyle iyi olsun. Rabbim verdi çok şükür. Bin şükür. İyikide evlenmişim onla. Ama Allah in riski geniş isterken iste Rabb im i haşa zor degilki. Hem iyi olsun hem parası. Ben çocuğuma 10 ay bakacağıma uzatirdim ücretsiz iznimi gönlümce bakardım. Hatta zevk için ise giderdim. Ne yani bunu istemek suç mu. Ha tabi para hırsı başka. Aç gözlülük başka. Ama bilmiyoruz ki belkide en saf duyguları ile istiyo Allah tan. İste konu sahibi ama eksik isteme. Hem para işte hem güzel gönül işte herşeyi bir bir sırala duanın eksik etme

Mesleğini doğru yazdıysan sen zaten zenginmissin...

Para parayı ceker yani...
Niye mesleğimi yanlış yazayım?Ama kocamla evlendiğimde öğretmendim tatlım.İstifa ettim.Kocamın parasıyla özel üniversitede hukuk okudum.Para parayı çekmedi yani.Üzgünüm yanlış tespit:)

İnstagramda bin küsür takipçim var ünlü sayılır mıyım ki:)takıldıklarını söylemiş hem ben evlencem
Zaten kolay kolay da evlenmiyor zenginler.
Yani bir süre sonra aldatma ve akabinde boşanma gerçekleşiyor.
Sizin kriterler çok zenginler için geçerli değilmiş gerçi ben Sabancılardan bahsetmiştim ilk mesajımda

Ama çirkinler de evde kalmiyor kız:)

Ayni ulke sinirlari içinde mi yasiyoruz acaba:)

Gecenlerde is yerinde evlilikten vs soz acildi bekar bi erkek arkadas illa guzsl olsun vs diyor bende sanki hic yaslanip cirkinlesmeyecek degince

Hele yaslanincaya kadar guzel goreyim gibi laf soyledi ben onemli olan ic guzsllik diyen ne erkek ne kadin gormedim sizin karsilastiginiz orneklerle karsilassam belki bende umutlanirdim

Zengin kocalarin cogu gozu disarda oluyor bacim :))) para azdiriyor... Yani paraya da guven yok.
En iyisi sen ic huzurunu zenginlestirecek bir adam bul..
Bu hepsinden kiymetli.
Valla bak.

Fifty Shades of Grey'deki Christian paklar seni, benden söylemesi

allah akıl fikir versin.
ananız haklı. zengin adam sizi ne yapsın? yanlış anlamyın güzelliğinize vs ye laf etmiyorum, zengin adam, kendisini parası için hedef haline getiren kadını ne yapsın?

benim sevgilimin aylık geliri 10 bin tl üstü, belki zengin değil ama iyi kazanıyor sayılır hal ve hareketlerinden durumunu belli ediyordu. ilk buluşmalarda inanın bir o bir ben ödedim hesabı. ne hediyesini gördüm ne bişi. ne zaman ki diğer kızlar gibi kendisini sağmak peşinde olmadığımı gördü, sevgimi gördü, o zaman elimi cebime attırmamaya, hediyeler almaya başladı, şimdi evlilik hazırlığındayız.

kendinize ne değeri biçtiğinize dikkat edin, karşınızdaki de aynısını biçer çünkü.

Ama hepsi evleniyor. Erkeklerin ne dediğine ne bakıyorsun. 40 yaşına gelmiş fıstık gibi bekar kadınlar gördüm evlenmek istediği halde olmamaış ama o yaşlarda güzel olmayan bekar görmedim.

Ayy ne zengin kocası

Bu ekonomik krizde zengin koca mi kaldi Türkiyede ablacim

Olanda batıyor

En iyisi sen yurt disina doğru açıl diyeceğim ama o da bizdeki bu dolar kuruyla epey zor olur.

Hanımlar tüm zenginlerin gözü dışarda, eşini aldatır gibi bir kural yok. Ben çok efendi evinde işinde zenginler biliyorum.
Fakir, kumarbaz o haliylede eşini aldatan, kafın paradı yiyen adam da tanıyorum. Karakterin parayla alakası yok.

Bu gerçek değildir umarım.
Şeytan kulaklığı falan,
İşten yorgun geliyorum
Karşımda soytarı, modum düşerdi.
Öte yandan espri yaptığını sananlar var ya
Değişik kafalar
Yok çarşıda pazarda handa meydanda bulunur diyen
Bunlarla evli olan erkeklere yazık. Rezalet bir yaklaşım, berbat ötesi şaka anlayışı, kıskançlık hasetlik özeti tavırlar.
Ben de arıyorum zengini, ne var bunda?
Seçme şansım var, beklediğim zengin gelene kadar elerim, ararım, sorarım

İyi taktik aferim!En baştan kıllandırmadan ilerledim diyorsun:)Bravo.Tüm bekar arkadaşların senden öğreneceği şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…