Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla benim dedeimn de arsaları evleri var mecidiyeköyde falan iyi yerlerde ama beş kuruş faydasını görmedim göreceğimi de sanmıyorum.ben fayda görebileceğim zengin v cömert bi koca istiyorum.çalışmaya devam ederim zaten yurt dışına gider eğitmini alırım kariyer için de oara lazım

Siz ne vereceksiniz karşılığında ona :)

Cidden yaşamayı biliyormuşsunuz Pratik ve gösterişten uzak.

Sana sonuna kadar katılıyorum ben parasız yaşamayı bilmiyorum.

Para parayı çeker diye bosyere dememisler

Kocam beni üniversitede buldu. Okulda zengin arkadaşlarım da vardı.
Kuzenim zengin kocayı görücü usulü buldu. Bir akrabam yine okulda buldu. Özel üniversiteye gitmek önemli sanırım. Güzel giyinmek bakımlı olmakta bir etken.
Maddi sıkıntım yok ama eşimin iş stresi, ailevi durumları beni bezdirdi tek hayalim köyüme dönüp bi çiftlik açmak.

İnşallah bulursun, ben hak veriyorum valla. Çalıştığım yıllar 1 günde çöp oldu dolar euro aldı başını gidiyor. Pul oldu paramız resmen. O kadar çalış kazan, sonra hiçbir şey alama. Kaldı ki ben ortalamanın üstünde kazanıyorum. Çalışarak olmuyor bu ülkede.

İsmini vermeyeceğim bir iş adamı sadece zenginlerle ve ünlülerle takıldıklarını söylemişti gülerek.
Bilmiyorum bu iki kategoriden hangisine giriyorsunuz.

Üniversiteden tanışıyorduk.Aradan seneler geçti.Arayıp buldu beni.Üç sene sonrada evlendik.Ama para sıkıntının olmaması derdin olmaması demek değil bunu bil!
Mesleğini doğru yazdıysan sen zaten zenginmissin...

Para parayı ceker yani...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…