Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni nesil zengin koca arama merakini hic anlamiyorum.caliskan olsun adam gibi adam olsun yeterli zaten.

Hic oyle bir takintim olmadi hatta staj yaptigim yerdeki calisan ablalar bana akil veriyodu.manken gibi kizsin x mekanda takil zengin koca bul vs diye gulup gectim.

Evlendim esim baska bir yerde calisan ama caliskan bir elemandi.evlenince hicbilmedigi bir isi kurdu ve suan gayet zenginiz cok sukur.
Bence buna odaklanmayin siz.
Zengin olunca butun dertler bitmiyor herkesin bir kusuru var ..
Yeni nesil değilim ben işte o akıl beren ablakardanım ya darısı başıma farketmez sonradan zengin olsa da olur

Valla ben de su ornegi veryim.
Arkadasim ozelde calisiyrdu. Evliydi kendi yaslarinda biriyle. Sonra bunun doktor patronu nasil tavladiysa bilmiyrm.yakinlasmislar. esinden bosandi. 5 ay sonra da bununla evlendi. Adam cok unlu bi doktor. Aralarinda 22 yas fark var. Ama distan bakinca cok mutlular.her haftasonu yurtdisindalar. Adam 50 kiz 28 yasinda. Instagram da boy boy mutluluk fotograflari var.
Erkekler daha güzel bir kadın için karılarını boşayıp 5 ay sonra başka kadınla evlense, sanki bu kadar güzel anlatmazdık...

Sen benim zengin dediğime ne bakıyon, bizim normalimiz fakir olduğu için, zenginimiz de normal oluyor çaktırma :KK70:
sitede avakado yiyoruz diye zengin ilan edildik geçenlerde ahaaaa.yav aslında çok zenginim hadi itiraf edeyim hıhhh avakado bile yiyemiyorsunuz siz k.k halkı

Ya ben öyleyim zaten eski eşim ayrılmak istememişti.adam odun değilse ben her türlü hayatı renklendirmeye varım yok ben köle miyim va demem.yatak odamıza direk yaptıralım isterim mesela.dansçı kıyafetleri alayım direk dansı yapayım vs.ama bana denk gelen adamlar odundu:63:bi gün hiç unutmuyorum giyindim böle eldivenler jartiyer kafaya şeytan kulakları vs.evin kapısından yatak odasına kadar da mum yaktım.kapıyı gelmeden araladım o adansördeyken yatağa geçtim.adamın tepki şu ‘söndür şu mumları yangın çıkacak’
Ben senın yaptıklarını yapsam boşanırız. Lıbıdon da tavan :)

:KK53:Benim simdiki irkegim cok zengin arazileri vaar parasi varrr ucagii da vardir herhal henüz göremedim :))
Saka bir tarafa arizasiz zengin adam yok gibi bisey tespitlerim bu yönde :)
Oncedenmis o :) hem zengin hem düzgün adamlari kapmislar geriye kel fodul casanovva playboy kafasi kendinden güzel olanlar kalmis :))
Benim adamdan da hafiften dumanlar yükselmeye basladi zati :)

Hayatım boyunca ders çalışıp iki üniversite bitirdim
İşe Türkiye şartlarında torpille girdim
Suanda maaşım iyi
Eşimin de maaşı iyi ancak ülkenin de durumu malum
Daha senelerce çalışmak zorundayım yani

Çocukluk arkadasım 18 yasında iken 30 yasında adamla evlendi
Adam iş adamı idi
Suanda karı koca dünyayı geziyorlar
Arkadaşıma da işyeri açtı adam

İki de çocukları oldu.

Bursa nın bi yarısı arkadaşımın yani :)

Ben de maaşım iyi ama hala aracımla rampa asagı inerken salıyorum mazot cok yakmasın bedava ineyim diye:D

Ailenke yaşıyosun yazmış nir üyemiz ailenle değil tek yaşıyorum önce onu söyleyeyim.sağlık harcamalarına vs gitti o paralar.evlendim boşandım bişanlandım ayıldım bunlar hep para:halay:valla bana bi yirmi bin verecek bir koca buldam yetecek ya o kadar zengin olsa valla yeter bi de maaşı olsun tamam

2500 ne sağlığı artık özellerde bile sigorta geçerken? kaldı ki kredi diyorsunuz estetik falan herhalde. Tek başınıza yaşıyorsunuz insanlar sizin kazandığınızın yarısıyka ev geçindiriyor. Nişan yaptıysanız herhalde aileniz de ucundan tutmuştur. Burada garip olan para ve rahat yaşamak için zengin koca avına çıkacak olmanız mutluluğu para da aramanız. Ama aynı evin içinde öyle olmaz o işler

sitede avakado yiyoruz diye zengin ilan edildik geçenlerde ahaaaa.yav aslında çok zenginim hadi itiraf edeyim hıhhh avakado bile yiyemiyorsunuz siz k.k halkı

Biz küçükken anamız yarım ekmee avakado sürer salardı mahalle arasına. Salçalı ekmek ne be filan dermişim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X