- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
benim ki normaldi hala normal orta hallice geçinip gidiyoruz ahahaaaa
Sen benim zengin dediğime ne bakıyon, bizim normalimiz fakir olduğu için, zenginimiz de normal oluyor çaktırma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ki normaldi hala normal orta hallice geçinip gidiyoruz ahahaaaa
Aramadıgın ıcın bulmussundurBen buldum!Üstelik 32 yaşında buldum:))
Esın batınca mı ayrıldınEski eşimin babası zengindi.ama adam biz evlenince işten elini çekip eşime bıraktı şirketi.eşim de batırdı.
Nişanlımda öyle çalışandı maaşlı zengin sayılmaz
Yeni nesil değilim ben işte o akıl beren ablakardanım ya darısı başıma farketmez sonradan zengin olsa da olurYeni nesil zengin koca arama merakini hic anlamiyorum.caliskan olsun adam gibi adam olsun yeterli zaten.
Hic oyle bir takintim olmadi hatta staj yaptigim yerdeki calisan ablalar bana akil veriyodu.manken gibi kizsin x mekanda takil zengin koca bul vs diye gulup gectim.
Evlendim esim baska bir yerde calisan ama caliskan bir elemandi.evlenince hicbilmedigi bir isi kurdu ve suan gayet zenginiz cok sukur.
Bence buna odaklanmayin siz.
Zengin olunca butun dertler bitmiyor herkesin bir kusuru var ..
Erkekler daha güzel bir kadın için karılarını boşayıp 5 ay sonra başka kadınla evlense, sanki bu kadar güzel anlatmazdık...Valla ben de su ornegi veryim.
Arkadasim ozelde calisiyrdu. Evliydi kendi yaslarinda biriyle. Sonra bunun doktor patronu nasil tavladiysa bilmiyrm.yakinlasmislar. esinden bosandi. 5 ay sonra da bununla evlendi. Adam cok unlu bi doktor. Aralarinda 22 yas fark var. Ama distan bakinca cok mutlular.her haftasonu yurtdisindalar. Adam 50 kiz 28 yasinda. Instagram da boy boy mutluluk fotograflari var.
sitede avakado yiyoruz diye zengin ilan edildik geçenlerde ahaaaa.yav aslında çok zenginim hadi itiraf edeyim hıhhh avakado bile yiyemiyorsunuz siz k.k halkıSen benim zengin dediğime ne bakıyon, bizim normalimiz fakir olduğu için, zenginimiz de normal oluyor çaktırma![]()
Hayır aldatıp eski kız arkadaşını yatak odamıza atınca ayrıldımEsın batınca mı ayrıldın
Zengın koca beklerken, sonradan zengın olacakları elınden kacırıyorsun canımYeni nesil değilim ben işte o akıl beren ablakardanım ya darısı başıma farketmez sonradan zengin olsa da olur
Pis herifHayır aldatıp eski kız arkadaşını yatak odamıza atınca ayrıldım
Hor görme kimbilir ne derdi vardır demişler.Hayır aldatıp eski kız arkadaşını yatak odamıza atınca ayrıldım
Ben senın yaptıklarını yapsam boşanırız. Lıbıdon da tavan :)Ya ben öyleyim zaten eski eşim ayrılmak istememişti.adam odun değilse ben her türlü hayatı renklendirmeye varım yok ben köle miyim va demem.yatak odamıza direk yaptıralım isterim mesela.dansçı kıyafetleri alayım direk dansı yapayım vs.ama bana denk gelen adamlar odundubi gün hiç unutmuyorum giyindim böle eldivenler jartiyer kafaya şeytan kulakları vs.evin kapısından yatak odasına kadar da mum yaktım.kapıyı gelmeden araladım o adansördeyken yatağa geçtim.adamın tepki şu ‘söndür şu mumları yangın çıkacak’
Ailenke yaşıyosun yazmış nir üyemiz ailenle değil tek yaşıyorum önce onu söyleyeyim.sağlık harcamalarına vs gitti o paralar.evlendim boşandım bişanlandım ayıldım bunlar hep paravalla bana bi yirmi bin verecek bir koca buldam yetecek ya o kadar zengin olsa valla yeter bi de maaşı olsun tamam
sitede avakado yiyoruz diye zengin ilan edildik geçenlerde ahaaaa.yav aslında çok zenginim hadi itiraf edeyim hıhhh avakado bile yiyemiyorsunuz siz k.k halkı