zengin olma isteği

Ferrarin mi var derdin var şekerim.Bir kere öyle her yere parkedemezsin,illaki valeye bırakacaksın.
Vale de önce bir tur atıp sonra arabanı en öne vitrin gibi parkedecek.
Herkesin gözü üzerinde olur,nazardan çatlarsın vallahi.
E tabi Ferrarin varsa 5-10 tl bahşiş veremezsin.Artık en az 50 tl den açarsın kapıyı.
Vale farını filan kırarsa,"o far kaç bin Euro haberin var mı" diye çıngar çıkaramazsın,ayıp olur.
Öyle ara sokaklara,belediye otoparkına filan Ferrari parkedilmez.Gelen giden üzerine çıkar foto çeker.Çekemeyenler arabayı çizer.
Zaten ara sokakta ne işim var diyeceksin:) Tabii Ferrariyle kenar mahalleden geçilmez,anca lüks semtlerde gezilir.
Kazara varoş bir semtten geçersen,gelin arabası gibi önünü keserler.Çukurlar tümsekler cabası.
Kazara lafın gelişi,hangi şehrimizde yaşarsan yaşa yolun bir varoştan geçer illaki.
Neler çektim neler dermişim.:KK53::p

Kisilik bozuklugu,cift kisilik vs bir adı vardı bunun.
Acayib...Cok uçlarda yasıyorsunuz herseyi.Mütevaziligide,zenginlik hayallerinide...Normal bir durum degil...
evet belki de öyle bir durumdur ama mütevaziliğim çok uçlarda değildi, normaldi

Benim aklıma ilk o geldi zira konuyu okuyunca neden o geldi bilmiyorum ama

Zîra sizin istekleriniz hani güvence olsun yatırım olsun babında değil

Ama çocuğu yok değerlendirmelerine dair bir tepki hatta önlem gibi geldi hani üstün görünürüm ben teyzeler cık cık yapamaz gibi

Ama ne olur yanlış anlamayın ben bunları burada uydurdum ki zaten siz de yalıda oturamayacağınızın farkındasınız

Geçer bir süre sonra

Ya da geçmesin Ebru hanım dan ne eksiğiniz var belki de buna tepkidir bilinçaltınız

konu sahibesi sakın yalının içini kırdırıp asansör yaptırma ama :KK70::KK70:

Yok ben tam tersi harcayabilecegimi son kuruşuna kadar harcarim. Ama hayallerim küçükmüş yaw.
Benim de ruhum fakir galiba. Geçen gün bir rüya gördüm. Rüyamda dahi "daha ayın 15ine var, kartın kesim tarihi de gelmedi, azıcık bekleyeyim" dedim yaaa. Rüyadasın harcasana güzelim :KK53:

Bir yandan da gözüme az gelme durumu var. Eşim "1 milyon dolarımız olsa gideriz buralardan" dedi, ben o tutarı az buldum, mazot param etmez dedim. :KK53:

Hem fakir ruhlu olup hem gözü doymaz olmak ayrı bir çelişki.

Konu sahibi dua işe yararsa linkini atıver hayrına :KK45:

Ferrarin mi var derdin var şekerim.Bir kere öyle her yere parkedemezsin,illaki valeye bırakacaksın.
Vale de önce bir tur atıp sonra arabanı en öne vitrin gibi parkedecek.
Herkesin gözü üzerinde olur,nazardan çatlarsın vallahi.
E tabi Ferrarin varsa 5-10 tl bahşiş veremezsin.Artık en az 50 tl den açarsın kapıyı.
Vale farını filan kırarsa,"o far kaç bin Euro haberin var mı" diye çıngar çıkaramazsın,ayıp olur.
Öyle ara sokaklara,belediye otoparkına filan Ferrari parkedilmez.Gelen giden üzerine çıkar foto çeker.Çekemeyenler arabayı çizer.
Zaten ara sokakta ne işim var diyeceksin:) Tabii Ferrariyle kenar mahalleden geçilmez,anca lüks semtlerde gezilir.
Kazara varoş bir semtten geçersen,gelin arabası gibi önünü keserler.Çukurlar tümsekler cabası.
Kazara lafın gelişi,hangi şehrimizde yaşarsan yaşa yolun bir varoştan geçer illaki.
Neler çektim neler dermişim.:KK53::p
bunların hiç biri sorun değil. çünkü hayallerimde tek bir ferrari yok bugatti ler porche ler :KK70::KK70: yani biri çizlse diğerini kullanırım canım ne olacak :KK70:

Benim de ruhum fakir galiba. Geçen gün bir rüya gördüm. Rüyamda dahi "daha ayın 15ine var, kartın kesim tarihi de gelmedi, azıcık bekleyeyim" dedim yaaa. Rüyadasın harcasana güzelim :KK53:

Bir yandan da gözüme az gelme durumu var. Eşim "1 milyon dolarımız olsa gideriz buralardan" dedi, ben o tutarı az buldum, mazot param etmez dedim. :KK53:

Hem fakir ruhlu olup hem gözü doymaz olmak ayrı bir çelişki.

Konu sahibi dua işe yararsa linkini atıver hayrına :KK45:
hımmm tamam yardımcılarıma söylerim atarlar linki :KK70:

deniz54321 deniz54321
Çok tatlı buldum itirafinizi.
Sebebi için bir şey diyemem, sadece aklıma şu geldi, 30 lu yaşlara baslamakla alakası olabilir mi? Hani gençken herseye daha idealist bakilir, azıcık aşım kaygısı başım lar söylenir ama yaş ilerledikçe insan bir şeyler koymak, katmak, büyümek, büyütmek ister.

Yani bende 29 yaşındayım, 6 ay önce bir kozmetik harcaması yapmaya başladım, Kendim bile inanamadim. Sonuç ihtiyacım olmayan bir sürü zimbirti :) çoğunun ne zaman kullanılacağını bile bilmiyorum :)
Şimdi geçti çok sukur. İnşallah bütçenize zarar vermeden siz de atlatirsiniz
Onun disinda kurduğunuz hayaller bence güzel :) benim de hayalim müstakil ev, şöyle kocaman bahçesi falan olan :) olur mu? Olmaz. E madem olmaz en azından hayali güzel olsun der meyve ağaçlarımdan bir meyve koparirim :D

bunların hiç biri sorun değil. çünkü hayallerimde tek bir ferrari yok bugatti ler porche ler :KK70::KK70: yani biri çizlse diğerini kullanırım canım ne olacak :KK70:

Yok ya ben öyle parmakla gösterilecek araba istemem.Lüks sınıf olur ama trafikte tek olmasın yani.
Çok da fakir ruhlu değilim aslında.Mesela özel jet istemem ama business class uçmak isterim.
Kral dairesi olmasın,5 yıldızlı bir otel odası yeterli gibi...Daha ulaşılabilir bir zenginlik hayali:)))

deniz54321 deniz54321
Çok tatlı buldum itirafinizi.
Sebebi için bir şey diyemem, sadece aklıma şu geldi, 30 lu yaşlara baslamakla alakası olabilir mi? Hani gençken herseye daha idealist bakilir, azıcık aşım kaygısı başım lar söylenir ama yaş ilerledikçe insan bir şeyler koymak, katmak, büyümek, büyütmek ister.

Yani bende 29 yaşındayım, 6 ay önce bir kozmetik harcaması yapmaya başladım, Kendim bile inanamadim. Sonuç ihtiyacım olmayan bir sürü zimbirti :) çoğunun ne zaman kullanılacağını bile bilmiyorum :)
Şimdi geçti çok sukur. İnşallah bütçenize zarar vermeden siz de atlatirsiniz
Onun disinda kurduğunuz hayaller bence güzel :) benim de hayalim müstakil ev, şöyle kocaman bahçesi falan olan :) olur mu? Olmaz. E madem olmaz en azından hayali güzel olsun der meyve ağaçlarımdan bir meyve koparirim :KK70:
teşekkürler. zor ama umarım hayalerimize kavuşuruz :KK73:

Back
X