Zengin olsa beni boşayıp yeni karı alacakmıs

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
33
iyi aksamlar kızlar.moralim cok bozuldu kavga ettik..biz 4 yıllık evliyiz.ve 3,5 aylık hamileyim.çok ii bi evlilik geçirmesem de ii kötü bi şekilde gidiyor.kardesşi ile telefonda konusuyordu öle sohbet felan.bekar kardesi.genelde şakalaşırlar gülerler felan.konu zenginlikten açıldı paradan.benimki dediki zengin olsak daha karı bosanacak yeni karı alınacak ooohoo bi sürü iş dedi.benim kafa attı gecende buna benzer bi şaka yapmıstı fazla ses cıkarmadım.bu kez iyice bozuldum dedim haddini aşıyorsun haddini bil dedim.zengin olmana gerek Yok boşanacaksan kapı orda iki ayda bosuyorlar ben hazırım boşanalım dedim sert bi şekilde .kardesi de dibliyo bu arada.şaka yaptık ciddiye vuruyorsun da felan filan sus dedi bana.Aynı lafı ben konussam kardesime sen ne düşüncen dedim. Meraklın olan Yok kapı orda dedim.telefonu kapattı ben başladım bagırmaya oda kendi haklıymış gibi beni rezil ettin niye ciddiye alıyorsun.kim kimi ediyo sen evli barklı adamsın senin ettiğin llafı kardesin etmiyor derken kavga büyüdü.ben tuttum sinirden kumandayı fırlattım. DAha da bana konuşma benle diyor . Sen hele bi konus benle bi muhatap ol bak napacam ben sana dedim.yatagı ayırdım deli gibi ağlıyorum

Kardesler arasi olur böyle dialoglar saka maksadinda. Bizde ablamla cok yapariz eslerimizin yaninda.

Hem adamı kalaylıyor, kumandayı fırlatıyor yatağı ayırıyorsun.
Hem de ağlıyorsun.
Ben anlamadım

Şaka yahu..
Ben geçen akşam mesela görümceme piyango çıksa beni buralarda tutamazsınız basar giderim yeni yenge ararsın diye takıldım. Gülüştük hatta. Bence çok abartmışsınız.
Senin söylemen normal şaka yollu. Acaba sen görümcene piyango çıksa abini boşarım baska kocaya varırım deseydin acaba gülermyiydi görümceniz ??

Ikinci kez tekrarlıyorsa sakaliktan cikmis o is
Ayrica kari falan nedir ya, esiniz hic de naif birine benzemiyor.
Aglamayin dik durun, gelip ozur dilesin. Bir de uste cikmis zeytinyağı gibi.
Daha suçunu anlıcak yere bana kızıyo bide sinir üstüne sinir ediyo ya

Senin söylemen normal şaka yollu. Acaba sen görümcene piyango çıksa abini boşarım baska kocaya varırım deseydin acaba gülermyiydi görümceniz ??

E tabi bu eşek şakası biraz. Ben boşama kelimesi falan kullanmadım. Alır başımı kaçarım gibisinden söylemiştim. :)

Nasıl normal görüyorsunuz bunu şaşırdım.

Bana eşim 'kari' diyemez hele erkek kardeşi ile yapacağı bu bayat şakalara malzeme hiç edemez.
Eşim kabadır öle kibar laf etmez. Benim en çok zoruma giden yüzüme dese kızmam o kadar bazen bende ona şakalar yaparım . Ama kardesinin bunları duyması beni rencide etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…