- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mina sevde
-
İyi demişsinBana esimle sevgili oldugumuz gunu hatirlattin. Tlfnda konusurken ''ölünce HURI'lerle takilcam ben''derdi. Bunu 1 demez 2 demez
En sonunda ben de ''sen takil huri'lerle ben de Nuri'lerle takilcam ''demistim. 3 gun konusmamisti benimle
Kuma olmakta bi tercih tabiAlnından öpmek laf mı.
Gidip yeni "karı"yı kendi ellerimle getiririm ona.
Çok kibarsınız hanfendi
Yok piyango konusu bana ait değil arkadas kendinden örnek vermişBoşanmayacaksanız aldığı piyango biletlerini yırtınız madem.
Boşanmayacaksanız aldığı piyango biletlerini yırtınız madem.
Ben konumda boşanim mi boşanmim mi diye sormadım hanfendi.bir derdim var sayfası olarak üzüntümü paylastım.
Boşanacaksınız yani?
1 dk yanlış mı anladım konu sahibinin eşi piyango çıkarsa yeni hatun alcam dememiş mi?
Canım piyangoyu ben görümceye söyledim çıkarsa basar giderim diye.
Ben konumda boşanim mi boşanmim mi diye sormadım hanfendi.bir derdim var sayfası olarak üzüntümü paylastım.
Yok canım bizimki zengin olmaktan açılan bi konuydu zengin olursam bosucAm yeni karı alıcam dedi.arkadas da şaka yapmış bende görümceme piyango çıksa basar giderim demiş gülmüşler felan onu söyledi.1 dk yanlış mı anladım konu sahibinin eşi piyango çıkarsa yeni hatun alcam dememiş mi?
Ben totomdan mı uydurdum
Çok pardoooon
Git eşinin alnından öp eşin sana böle derse dedim oda öpmek ne kelime karıyı kendi elimle getiririm diyen kendisi.bu durumda ne yerine koyulması gerekir.ayrıca benim konumun kumalıkla alakası Yok hiç de bana dokunmuyor ben net insanım . Boşanılacaksa dakikasına varmaz gel boşanalım diyen Benim. Kocasına eliyle karı bulup getirecek olan ben degilim
Ama şimdi arkadaşa kuma olmak da bir tercih diye laf çarptın ya arkadaşım hani, burada kuma olmayı tercih ediyor gibi görünen bir tek sen varsın ondan dedim. Hani bişey söyledin ama ucu bitek sana dokunuyor ondan.
Anladım canım öyleymiş :)Yok canım bizimki zengin olmaktan açılan bi konuydu zengin olursam bosucAm yeni karı alıcam dedi.arkadas da şaka yapmış bende görümceme piyango çıksa basar giderim demiş gülmüşler felan onu söyledi.
Git eşinin alnından öp eşin sana böle derse dedim oda öpmek ne kelime karıyı kendi elimle getiririm diyen kendisi.bu durumda ne yerine koyulması gerekir.ayrıca benim konumun kumalıkla alakası Yok hiç de bana dokunmuyor ben net insanım . Boşanılacaksa dakikasına varmaz gel boşanalım diyen Benim. Kocasına eliyle karı bulup getirecek olan ben degilim
Canım normal zamanda bu kadar kızmam bu kadar ama kardesi bunu duyduğu için benim zoruma giden bu . Ben ne yerine koyuluyorum yani.ve memnun değilmiş gibi gösteriyo benden. O zaman zaten boşasın. Ama benim de bi grurum var.evli bi insana yakışmayan şeyler bunlar.hormonlar halaya kalkmış
Her şey bir yana çekirdek aile olarak olan mevzunuzu telefondaki kişiye ( isterse kardeşi olsun )lanse etmeniz çok yanlıştelefondaki kişiye saygısızlık!
Bu tür şakaları şakacı kişiler yapar babamda çok şakacıdır ne yazık ki ondan biliyorum
Bu tür konuşmalar yıkmasa da sarsar birazda eşiniz tarafından bakın siz nasıl ben başka kadın alacağım lafına sinirlendiniz kendinizi gözden çıkmış hissettiniz . Oda bence bu kavgada sürekli kapı orda 2 ayda boşanırız lafıyla sizin bağlılığınızı şuan sorguluyor olabilir .
Unutmayınız ki kavga çözüm değil . Asıl çözüm konuşmak ve küçük harflerle mini kavga oluşturmadan tartışabilmek . Gidin eşinizle bu konuyu detaylıca konuşmayı sakin bir dille teklif edin .
Bir dahaki doktor randevunuzda da eşiniz yanınızdayken hormonların şaha kalktığından bahsedin . Doktor eşinize nasıl davranmasıyla ilgili taktik versin . Sizde abartmayın zaten size de taktik verir doktor :) . Şuan ki ağlamalarınız sadece bebeğinize zarar veriyor ki küçük de değil 3,5 aylık . Lütfen daha sakin olmaya çalışın .
Güzel fikirler gıcıklık parayla mı demiAnladım canım öyleymiş :)
Sende ağlama yazık iki canlısın az canına kıymet ver.
Valla canım olur da zengin olursan elimde çok koz var gerek dosya gerek çıplak fotoğrafların ohoo neler neler sen eşini ne sandın de dalga geç. Böyle şeyler için ne moralini bozuyorsun kahvesine tuz at beni istemeye geldiğin günü yad etmek istedim de çayına limon at bol ekşili bi içsin suratı buruşsun uzmanlar böyle için diyor de böyle kıllıklar yap inceden o lafın intikamını al
Canım normal zamanda bu kadar kızmam bu kadar ama kardesi bunu duyduğu için benim zoruma giden bu . Ben ne yerine koyuluyorum yani.ve memnun değilmiş gibi gösteriyo benden. O zaman zaten boşasın. Ama benim de bi grurum var.evli bi insana yakışmayan şeyler bunlar.
Way be
Belki radikal, belki cinsiyetçi , belki iğrenç , belki ortaçağa uygun , belki mükemmel bir düşünce bu kişiye göre değişir ama benim fikrim ;
bağırıp çağırmak değil . Kadınlık silahını kullanmak. Gururdan bahsetmişsiniz gurursuzca değil lütfen yanlış anlamayın . Mesela o an gidip kardeşinin adı x diyelim . X görüyor musun benden ayrılamayacağını bildiği için telefonda ben yanında yokken atıp tutuyor deseydin sırnaşsaydın biraz sonra söylesene aşkım bensiz yapabilir misin deseydin . sonra x bak sesi çıkmıyor görüyor musun deyip bir kahkaha patlatsaydın yalandan ne olurdu . x susar kalırdı . telefon kapanınca intikamını alırdın yine demek öyle deyip sayar söverdin yine . Aranız ne kadar kötü olursa olsun çekirdek aile dışına yansıtmayın . Yarın laf olur söz olur . laf söz olacağını düşündüğünüz için bunları yazdım .
Umarım aranız düzelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?