Zengin olsa beni boşayıp yeni karı alacakmıs

Boşanmayacaksanız aldığı piyango biletlerini yırtınız madem.

Eşiniz şaka yapmaya çalışmış ama çok saygısızca ...Allahtan sizde pısırıp kalmamışsınız çok iyi ders olmuştur ona umarım

Ben konumda boşanim mi boşanmim mi diye sormadım hanfendi.bir derdim var sayfası olarak üzüntümü paylastım.

Ama şimdi arkadaşa kuma olmak da bir tercih diye laf çarptın ya arkadaşım hani, burada kuma olmayı tercih ediyor gibi görünen bir tek sen varsın ondan dedim. Hani bişey söyledin ama ucu bitek sana dokunuyor ondan.

1 dk yanlış mı anladım konu sahibinin eşi piyango çıkarsa yeni hatun alcam dememiş mi?
Ben totomdan mı uydurdum
Çok pardoooon
Yok canım bizimki zengin olmaktan açılan bi konuydu zengin olursam bosucAm yeni karı alıcam dedi.arkadas da şaka yapmış bende görümceme piyango çıksa basar giderim demiş gülmüşler felan onu söyledi.

hormonlar halaya kalkmış
Her şey bir yana çekirdek aile olarak olan mevzunuzu telefondaki kişiye ( isterse kardeşi olsun )lanse etmeniz çok yanlış telefondaki kişiye saygısızlık!

Bu tür şakaları şakacı kişiler yapar babamda çok şakacıdır ne yazık ki ondan biliyorum

Bu tür konuşmalar yıkmasa da sarsar birazda eşiniz tarafından bakın siz nasıl ben başka kadın alacağım lafına sinirlendiniz kendinizi gözden çıkmış hissettiniz . Oda bence bu kavgada sürekli kapı orda 2 ayda boşanırız lafıyla sizin bağlılığınızı şuan sorguluyor olabilir .

Unutmayınız ki kavga çözüm değil . Asıl çözüm konuşmak ve küçük harflerle mini kavga oluşturmadan tartışabilmek . Gidin eşinizle bu konuyu detaylıca konuşmayı sakin bir dille teklif edin .

Bir dahaki doktor randevunuzda da eşiniz yanınızdayken hormonların şaha kalktığından bahsedin . Doktor eşinize nasıl davranmasıyla ilgili taktik versin . Sizde abartmayın zaten size de taktik verir doktor :) . Şuan ki ağlamalarınız sadece bebeğinize zarar veriyor ki küçük de değil 3,5 aylık . Lütfen daha sakin olmaya çalışın .

Git eşinin alnından öp eşin sana böle derse dedim oda öpmek ne kelime karıyı kendi elimle getiririm diyen kendisi.bu durumda ne yerine koyulması gerekir.ayrıca benim konumun kumalıkla alakası Yok hiç de bana dokunmuyor ben net insanım . Boşanılacaksa dakikasına varmaz gel boşanalım diyen Benim. Kocasına eliyle karı bulup getirecek olan ben degilim

Yok canım bizimki zengin olmaktan açılan bi konuydu zengin olursam bosucAm yeni karı alıcam dedi.arkadas da şaka yapmış bende görümceme piyango çıksa basar giderim demiş gülmüşler felan onu söyledi.
Anladım canım öyleymiş :)
Sende ağlama yazık iki canlısın az canına kıymet ver.
Valla canım olur da zengin olursan elimde çok koz var gerek dosya gerek çıplak fotoğrafların ohoo neler neler sen eşini ne sandın de dalga geç. Böyle şeyler için ne moralini bozuyorsun kahvesine tuz at beni istemeye geldiğin günü yad etmek istedim de çayına limon at bol ekşili bi içsin suratı buruşsun uzmanlar böyle için diyor de böyle kıllıklar yap inceden o lafın intikamını al

Haklısın canım boşayınca kuma olunmuyordu doğru. :)

Canım normal zamanda bu kadar kızmam bu kadar ama kardesi bunu duyduğu için benim zoruma giden bu . Ben ne yerine koyuluyorum yani.ve memnun değilmiş gibi gösteriyo benden. O zaman zaten boşasın. Ama benim de bi grurum var.evli bi insana yakışmayan şeyler bunlar.

Güzel fikirler gıcıklık parayla mı demi teşekkürler

Dangalak dungalak konuşmuş işte öküz
Sende çok güzel cevap vermişsin birdaha da ona buna karısıyla ilgili abuk subuk şakalar yapamaz artiz
Yerinde ve zamanında müdahale işte.
Ağlamaya gerek yok sinirlerini bozduğuna değmez
Kalk bir bardak süt yap kendine keyfine bak

Belki radikal, belki cinsiyetçi , belki iğrenç , belki ortaçağa uygun , belki mükemmel bir düşünce bu kişiye göre değişir ama benim fikrim ;

bağırıp çağırmak değil . Kadınlık silahını kullanmak . Gururdan bahsetmişsiniz gurursuzca değil lütfen yanlış anlamayın . Mesela o an gidip kardeşinin adı x diyelim . X görüyor musun benden ayrılamayacağını bildiği için telefonda ben yanında yokken atıp tutuyor deseydin sırnaşsaydın biraz sonra söylesene aşkım bensiz yapabilir misin deseydin . sonra x bak sesi çıkmıyor görüyor musun deyip bir kahkaha patlatsaydın yalandan ,ne olurdu? x susar kalırdı . telefon kapanınca intikamını alırdın yine demek öyle deyip sayar söverdin yine . Aranız ne kadar kötü olursa olsun çekirdek aile dışına yansıtmayın . Yarın laf olur söz olur . laf söz olacağını düşündüğünüz için bunları yazdım .

Umarım aranız düzelir :)

Way be
Bayılıyorum şöyle işveli cilveli kadınlara
40 yıl düşünsem aklıma gelmez
Bizde öyle höd höd işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…