Zengin olsa beni boşayıp yeni karı alacakmıs

Ben de kaldiramazdim böyle sakayi. Hele de kardesiyle konusmasini... en kotusu de sizin duyabileceginiz yerde bu salak erkek muhabbetinin yapilmasi. Tamam birileri gorumceyle sakalarini falan örnek göstermiş ama bu bir degil ki. Erkek erkege ne konusuyorsa konussun ama karisinin duyacağı yerde sınırını bilecek. Yerinde olsam ben de kapiyi gosterirdim ama sonra keyfime bakardim, aglamazdim.

Hem adamı kalaylıyor, kumandayı fırlatıyor yatağı ayırıyorsun.
Hem de ağlıyorsun.
Ben anlamadım

Adam ''zengin olsam bunu boşar yeni karı (!) alırım'' demiş.

Konu sahibi de bu sözden dolayı haklı olarak kalaylamış, adam hala üste çıkmaya çalışıp çemkirince konu sahibi kumandayı fırlatmış ve yatakları ayırmış.

Ağlama sebebi de o lafın çok zoruna gitmesi. Nesini anlamadınız ki bunun

Benimki pek kadınlıktan anlamaz o yüzden bende pek o tarz konusmam.tutar orda bi pot daha kırar bende onun kafayı kırarım bu kez. Şaka yapmasını nerde durması gerektiğini bilmiyor yası küçük biraz da ona veriyorum olgun degil. İşte yarın kardesi birine böle dese en azından evlense eşine bahsetse Benim ne kadar zoruma gider.hamilelşkten galiba gerginim zaten biraz da o yüzden böyleyim . Saol canım tavsiyelerin genede güzel belki olması gereken gibi de pek o havamda degilim bu aralar

Şaka kaka olmuş sizde. Gereksiz uzamış, olabilir. Eşiniz şaka kaldırabilir, siz kaldıramazsınız mesela. Ağlamayın, alın eşinizi karşınıza, onu ne kadar çok sevdiğinizi, böyle şakaların sizi üzdüğünü anlatın.

Çok aşırı tepki olmuş canım ya aslında pek kötü bi durum yok ortada belli ki seni kızdırmak için takılıyor

valla yasin kaç bilmiyorum ama bayildim yazina abla diycem sana:)
arada bizede ders versene hayrinaaa :)

Normalde evliliğinizde çok problem yoksa az çok eşini de tanıyorsan ne demek istediğini anlamışsındır bazen benim eşimde bana der yazık zor durumda bir Suriyeli getireyim eve sana yardımetsin falan deyip pis pis Güler ben eşimi iyi tanıdığım için yaa olur derim gülerim ama bilirim beni çok seviyor kıskançlığımı bildiği için bana takılıyor bazen babama da söyler şakasına yanında da söylemişse bence kendini çok üzme seviyordur sana takılmak istemiştir erkekler çok ince düşünemez

yanlis ve yersiz bir saka.ama gozlemlerime gore evliligi oturmus olan her erkek nedense bu sakayi cevresinde yapmaya bayiliyor.valla annem babam 24 senedir evliler bildimbileli babam bu sakayo yapar annemde dellenir.laf olsun iste yapacagndan degl.ama tepkinizi bilmesi iyi olur ilerisi acisindan.yinede uzatmayin barisin bence.uzatip zorlastirmanin anlami yok neticede saka demis tepkiden sonrada bi daha yapmaz umarin

Şu istemiyorsan kapi orda lafina bayildim. Su forumda ilk defa birinin kocasina kapiyi gosterdigini gordum, buradakiler genelde evi adama birakip gidiyorlar :)
Neyse konumuza donelim :) Esin sakayi biraz abartmis. Sonucta hamilesin hassas donemdesin, soyledigi her kelimeye dikkat etmesi lazim. Abartmamissin birak biraz ders alsin gelsin ozur dilesin

Ayy ayrıntı böyle tekk tek yazmasan anlamıyodum hakkaten eksik olma.

1. Adam mebusan meclisinde bunu boşar yeni karı alırım dememiş.

Şa-ka. Demiş ki zengin olsak daha yeni karı alıcaz. Ohoo bir sürü iş. Yani bak dalga geçmiş.

2. Konu sahibinin zoruna gitmiş. Tamam olay çıkarmış. Bi güzel içini rahatlatmış. Eee devamında niye ağlıyo dedim

Açıklama için tişikkirler cinim

Doğuda bir deyim olmuş artık.
Parayı bulan ilk arabasını, 2. De karısını değiştiriyor diye

Artık zamanında ne kadar tekrarlanmışsa bu durum millet ilk 6 aydan sonra hakkaten bu şakayı yapıyo.

Ben de diyorum arada kocama. Piyango falan çıkarsa bana ilk arabamı, sonra da seni bırakıcam. Bi tane daha erkekle uğrasmam tek basıma yerim diye

bunu duyariz yada duymayiz yanimizda yada baska yerde tum erkekler soyler isin espirisidir o laflar genelde hos deil ama artik cok alisilmis bir kelime.
bana sorarsaniz anlasamadiginiz bir adamdan cocuk yapmis olmaniz daha buyuk bir sorun

4 senedir bu adam tanimamismi sizi nelerden hoslanmadiginizi bilmiyormu tabiki sacmalik yaptigi insan esinin neyden hoslanip hoslanmadigini bilir bu durumda haketmis bu tavri bende sevmem ya bu tarz seyleri sakaninda seviyesi var

Her seyi geçtim de kari nedir arkadaşım yaaa. madem eşiniz öyle dedi bari siz bir kadin olarak burda anlatirken kari diye anlatmayin

Bence abartıyorsun. Gayette geyik yapmışlar. Ben de kocama söylüyorum. Zengin olursan açarım davamı alırım %50 mi yoluma bakarım diyorum. Sen de işte yaşına göre 10 yaş mı 20 yaş mı ne genç birilerini bulursun artık diyorum. Çünkü azicik kendini begenmis, herşeyi eleştirir, zengin olursa hiç çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…