- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Hem adamı kalaylıyor, kumandayı fırlatıyor yatağı ayırıyorsun.
Hem de ağlıyorsun.
Ben anlamadım
Benimki pek kadınlıktan anlamaz o yüzden bende pek o tarz konusmam.tutar orda bi pot daha kırar bende onun kafayı kırarım bu kez. Şaka yapmasını nerde durması gerektiğini bilmiyor yası küçük biraz da ona veriyorum olgun degil. İşte yarın kardesi birine böle dese en azından evlense eşine bahsetse Benim ne kadar zoruma gider.hamilelşkten galiba gerginim zaten biraz da o yüzden böyleyim . Saol canım tavsiyelerin genede güzel belki olması gereken gibi de pek o havamda degilim bu aralar
Belki radikal, belki cinsiyetçi , belki iğrenç , belki ortaçağa uygun , belki mükemmel bir düşünce bu kişiye göre değişir ama benim fikrim ;
bağırıp çağırmak değil . Kadınlık silahını kullanmak. Gururdan bahsetmişsiniz gurursuzca değil lütfen yanlış anlamayın . Mesela o an gidip kardeşinin adı x diyelim . X görüyor musun benden ayrılamayacağını bildiği için telefonda ben yanında yokken atıp tutuyor deseydin sırnaşsaydın biraz sonra söylesene aşkım bensiz yapabilir misin deseydin . sonra x bak sesi çıkmıyor görüyor musun deyip bir kahkaha patlatsaydın yalandan ne olurdu . x susar kalırdı . telefon kapanınca intikamını alırdın yine demek öyle deyip sayar söverdin yine . Aranız ne kadar kötü olursa olsun çekirdek aile dışına yansıtmayın . Yarın laf olur söz olur . laf söz olacağını düşündüğünüz için bunları yazdım .
Umarım aranız düzelir :)
valla yasin kaç bilmiyorum ama bayildim yazina abla diycem sana:)
Belki radikal, belki cinsiyetçi , belki iğrenç , belki ortaçağa uygun , belki mükemmel bir düşünce bu kişiye göre değişir ama benim fikrim ;
bağırıp çağırmak değil . Kadınlık silahını kullanmak. Gururdan bahsetmişsiniz gurursuzca değil lütfen yanlış anlamayın . Mesela o an gidip kardeşinin adı x diyelim . X görüyor musun benden ayrılamayacağını bildiği için telefonda ben yanında yokken atıp tutuyor deseydin sırnaşsaydın biraz sonra söylesene aşkım bensiz yapabilir misin deseydin . sonra x bak sesi çıkmıyor görüyor musun deyip bir kahkaha patlatsaydın yalandan ,ne olurdu? x susar kalırdı . telefon kapanınca intikamını alırdın yine demek öyle deyip sayar söverdin yine . Aranız ne kadar kötü olursa olsun çekirdek aile dışına yansıtmayın . Yarın laf olur söz olur . laf söz olacağını düşündüğünüz için bunları yazdım .
Umarım aranız düzelir :)
Ayy ayrıntı böyle tekk tek yazmasan anlamıyodum hakkaten eksik olma.Adam ''zengin olsam bunu boşar yeni karı (!) alırım'' demiş.
Konu sahibi de bu sözden dolayı haklı olarak kalaylamış, adam hala üste çıkmaya çalışıp çemkirince konu sahibi kumandayı fırlatmış ve yatakları ayırmış.
Ağlama sebebi de o lafın çok zoruna gitmesi. Nesini anlamadınız ki bunun
Doğuda bir deyim olmuş artık.yanlis ve yersiz bir saka.ama gozlemlerime gore evliligi oturmus olan her erkek nedense bu sakayi cevresinde yapmaya bayiliyor.valla annem babam 24 senedir evliler bildimbileli babam bu sakayo yapar annemde dellenir.laf olsun iste yapacagndan degl.ama tepkinizi bilmesi iyi olur ilerisi acisindan.yinede uzatmayin barisin bence.uzatip zorlastirmanin anlami yok neticede saka demis tepkiden sonrada bi daha yapmaz umarin
valla yasin kaç bilmiyorum ama bayildim yazina abla diycem sana:)
arada bizede ders versene hayrinaaa :)
iyi aksamlar kızlar.moralim cok bozuldu kavga ettik..biz 4 yıllık evliyiz.ve 3,5 aylık hamileyim.çok ii bi evlilik geçirmesem de ii kötü bi şekilde gidiyor.kardesşi ile telefonda konusuyordu öle sohbet felan.bekar kardesi.genelde şakalaşırlar gülerler felan.konu zenginlikten açıldı paradan.benimki dediki zengin olsak daha karı bosanacak yeni karı alınacak ooohoo bi sürü iş dedi.benim kafa attı gecende buna benzer bi şaka yapmıstı fazla ses cıkarmadım.bu kez iyice bozuldum dedim haddini aşıyorsun haddini bil dedim.zengin olmana gerek Yok boşanacaksan kapı orda iki ayda bosuyorlar ben hazırım boşanalım dedim sert bi şekilde .kardesi de dibliyo bu arada.şaka yaptık ciddiye vuruyorsun da felan filan sus dedi bana.Aynı lafı ben konussam kardesime sen ne düşüncen dedim. Meraklın olan Yok kapı orda dedim.telefonu kapattı ben başladım bagırmaya oda kendi haklıymış gibi beni rezil ettin niye ciddiye alıyorsun.kim kimi ediyo sen evli barklı adamsın senin ettiğin llafı kardesin etmiyor derken kavga büyüdü.ben tuttum sinirden kumandayı fırlattım. DAha da bana konuşma benle diyor . Sen hele bi konus benle bi muhatap ol bak napacam ben sana dedim.yatagı ayırdım deli gibi ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?