zengin sevgili fobisi

Gizo3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
33
16
3
36
Kızlar .. 2 hafta önce antalyada tatil dönüşü bi cocukla tanıştım.. 29 yaşında benimle aynı yaşa yani.. tip olarak benim aman aman beğendiğim bir tip değil yapılı kalıplı uzun boylu biri.. hani herkesin kendine göre beğendiği tip vardır ya işte pek tipim sayılmaz :) ama çokta fena değil işte tanıştık konuştuk iki kere buluştuk sana şans vereceğim dedim tanımak istiyorum dedim çünkü çok fazla ortak nokta bulduk sohbet ederken.. yinede kararsızdım etkilenme derecem nedir diye kendimi sorguluyordum..
bugun 3. Buluşmamızı yaptık ve artık daha özel sorular sordum işte ailen ne iş yapıyo sen tam olarak ne iş yapıyorsun felan filan..
Kızlar adamın ailesi mega zengin çıktı kendide öyle tabi azım açık kaldı şirketlerini ve yaptıkları ihaleleri üstü kapalı mütevazı bir şekilde anlattı kardeşinin ayrı bi firması varmış kendisinin ayrı babasının amcasının ayrı...
ben bir garip amele :D hoş herşeyimi biliyor saklamadım da benimde iyi kötü bi kariyerim var ama öyle babamın şirketleri ofisleri yok işçi emeklisi adamcağız :)
Kızlar derdim şu ben bu adamın parasından pulundan etkilenipte devam edersem mutsuz olurum çünkü aşık olmak aşk evliliği yapmak istiyorum bem..
bi yandanda adama şans verdim sırf zengin diye terk edilir mi nerde görülmüş diyorum ben napıcam siz olsanız napardınız..

Not: aşık olmadım kesinlikle biraz hoşlantı vardı o yüzden şans vermiştim..

Daha 3.bulusmadan evlilik planlari yapmak normal gelmedi bana. Daha adami dogru duzgun tanimiyorsunuz bile, once tanimaya calisin bence. Ne olacaginiz belli degil ki boyle, evlilik ciddi bir sorumluluk.
Canım elbette haklısın bem bemen sonu düşünüyorum işte belkide ilişkimiz yürümücek bile

Korkuyorsaniz devam etmeyin ozaman ne diyelim.
Bulun kendinize gore birini ask evliligi yapin.
Zaten 3. Bulusmada evliligi dusunmek bile biraz abes ya, hakkinizda hayirlisi

Esimle universitede tanistim.

Esimin sirf ogrenci evinin kirasi benim ailemin toplam gelirinin iki katiydi.

Bunlar sorun olamaz. Onemli olan durustluk ve aşk. Ama mutevazilik amca baba sirket ayrimina kadar anlatilarak olmuyor. Ben aileler tanisana kadar kayinpederimin sadece hangi sektorde is yaptigini biliyordum. 2 sene boyunca esim bana hic bir sirketlerini mallarini mulklerini anlatmadi.

Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, az sakin. :) Adamla sevgili oldunuz, anlaştınız da sanki evlenmesi kaldı. Bu arada dikkat edin, bir arkadaşımın da sizin gibi ne hikmetse Antalya'da tatilde tanıştığı çok mega zengin olduğunu söyleyen biri vardı. Çocuk cidden çok mütevaziydi böyle şirketlerim yatlarım katlarım var diye anlatmamış bile ama işte son model arabalarla falan geliyordu kızı almaya herkes bi "Vaov" falan. Sonradan çocuğun dolandırıcı olduğu ortaya çıktı, arabalar da rent a car'dan kiralıkmış. Siz dikkat edin yine de tavsiyem, yakından tanıdığım bir arkadaşımın başına geldiği için anlatmak istedim.

Asla varlikli bir adamla birlikte olmam gibi bir kuraliniz varsa bidaha gorusmeyin.
Ama tercih etmezdim diyorsaniz biraz daha tanimaya calisin.

Kızlar .. 2 hafta önce antalyada tatil dönüşü bi cocukla tanıştım.. 29 yaşında benimle aynı yaşa yani.. tip olarak benim aman aman beğendiğim bir tip değil yapılı kalıplı uzun boylu biri.. hani herkesin kendine göre beğendiği tip vardır ya işte pek tipim sayılmaz :) ama çokta fena değil işte tanıştık konuştuk iki kere buluştuk sana şans vereceğim dedim tanımak istiyorum dedim çünkü çok fazla ortak nokta bulduk sohbet ederken.. yinede kararsızdım etkilenme derecem nedir diye kendimi sorguluyordum..
bugun 3. Buluşmamızı yaptık ve artık daha özel sorular sordum işte ailen ne iş yapıyo sen tam olarak ne iş yapıyorsun felan filan..
Kızlar adamın ailesi mega zengin çıktı kendide öyle tabi azım açık kaldı şirketlerini ve yaptıkları ihaleleri üstü kapalı mütevazı bir şekilde anlattı kardeşinin ayrı bi firması varmış kendisinin ayrı babasının amcasının ayrı...
ben bir garip amele :KK70: hoş herşeyimi biliyor saklamadım da benimde iyi kötü bi kariyerim var ama öyle babamın şirketleri ofisleri yok işçi emeklisi adamcağız :)
Kızlar derdim şu ben bu adamın parasından pulundan etkilenipte devam edersem mutsuz olurum çünkü aşık olmak aşk evliliği yapmak istiyorum bem..
bi yandanda adama şans verdim sırf zengin diye terk edilir mi nerde görülmüş diyorum ben napıcam siz olsanız napardınız..

Not: aşık olmadım kesinlikle biraz hoşlantı vardı o yüzden şans vermiştim..
Önce tanıyaydınız birbirinizi.
Ayrıca Türkçe'de hoşlantı diye bir kelime yoktur.

Farzerki zengin degil senin gibi....ona gore ilerlet iliskini...parasini dusunmeden iliskinize sans ver...dogrusu bu

Back
X