zengin sevgili fobisi

benim 7 göbek sülalem kredi cekse bu adamla dügün yapamam diye terk ettigim adami mankenin teki havada kapti, simdi magazinde boy boy fotolarini görüyorumBence bi akisina birak bak bakalim 4cü 5ci bulusmada neler olcak

e bir hikayenizi alırız bu konuda?? :kahve:

bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.:kahve:

belki adam sizi bırakacak. nerden biliyosunuz ki. yarın evlenelim demiyor ki.

bence sakin olup akışına bırakın. hayat ne getirirse yaşarsınız. paniğe gerek yok.

Eğer ciddi bir ilişki veya evlenmeyi düşünmüyorsanız beyefendinin telefon numarasını verir misiniz lütfen. Çalıştığım kurumda bir arkadaşım zengin koca takıntısı yüzünden iyice kafayı yemek üzere maalesef. Üç kuruşluk öğretmen maaşını sürekli estetiğe gömüp kendini şekle sokmaya çalışıyor ama sonuç yok hala. Psikolojisi bozulup evli olan bizlere hayatı zulüm etmeye başladı iyice. Çok sevaba geçersin valla, sağlığına duacı oluruz hep birlikte.

Yaz dizileri gibi olmuş.. boylu poslu zengin şirket sahibi ama asla aşık olamayan bir yağız delikanlı:deli:
Kendi halinde, zengin olmayan şirin saf güzel kızla aşk yaşarlar:21:

Emin misin anlattıklarından?
Adını sanını araştırdın mı netten?
Daha çok dizi senaryosu gibi geldi bana. Adam araba tamircisi olmasın sakın. :KK14:
Ayrıca nerede tatil yaptın da denk geldin bu mega zengin playboya? :kahve:

bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.:kahve:

28 yaş ne ki? Gözünde büyütme. 18 20 yaşında evlenenler en normali mi oluyor bu durumda? :KK12:
Ben kadın olarak 29 yaşımda evlendim. Daha da dururdum da aşk gözümü kör etti. Eşim de 31 idi. Şimdi biz arızalı mıyız?
Nasip kısmet deyip geçmek gerekiyor.:işsiz:

Ben de Turkiye'nin en luks tatil beldelerinin oldugu sehirde yasiyorum. Unlulerin falan biri gidip biri geliyor. Ha burda yasiyorum derken yanlis anlasilmasin amelelik yapiyorum. Ucakta yanimdaki kadin tatile diyor ben mesaiye diyorum :D
O kadar Istanbul'a uctum geldim. Ucagi kacirirken falan hic bir uber yakisikli zengin beni bulamadi yaa. :(
Hayir ben ucagi falan da kaciramam zaten. Bilet parasi bir yerlerime kitlenir diye saatler oncesinden gidiyorum havaalanina nasil kacirayim :D
Olay bana cok fantastik geldi,yok olmaz.

28 yaş ne ki? Gözünde büyütme. 18 20 yaşında evlenenler en normali mi oluyor bu durumda? :KK12:
Ben kadın olarak 29 yaşımda evlendim. Daha da dururdum da aşk gözümü kör etti. Eşim de 31 idi. Şimdi biz arızalı mıyız?
Nasip kısmet deyip geçmek gerekiyor.:işsiz:

Allah Allah ben böyle düşünüyorum kendi fikrimi söylüyorum yahu! Ne bu zorla kendi fikrini empoze etme hırsı?
Kendim de 29 yaşındayım zaten ve erkekler için konuşuyorum. Niye atlayıp bana cevap veriyorsunuz ki hayret bir şey
Kim size arızalısın dedi??
Sizin gibi düşünmek ya da onaylamak zorunda mıyım? Hayır!
Neden söylediklerimi çarpıtıyorsunuz ben hiçbir yerde 18-20 yasında evlenen normaldir demedim,zaten zihniyetime ters.
28 yaş ve üstü erkeklerde , dişe dokunur sebeplerle evlenmemişse var bir arızası ama duygusal, ama karakter ama huy..
Ben böyle görüyorum böyle düşünüyorum.
Başka fikirlere de saygı duymayı öğrenin.

Ben de simdi erken evlenenler arizalidir desem hos olur mu olmaz. Evleniyorlar bir de bosaniyorlar bak sen... Nasil da seviyoruz etiketlemeyi.

35 -45 -55 ... farkeder mi?

Ne alaka yahu? Erken evlilik nerede geçiyor?
Hiç sevmem böyle polemik amaçlı alıntı yapılıp, cımbızla laf ayıklanıp tartışmaya zemin hazırlanmasını...
Siz de bana yapmazsanız sevinirim, kendi fikrimi söyledim.

Ne alaka yahu? Erken evlilik nerede geçiyor?
Hiç sevmem böyle polemik amaçlı alıntı yapılıp, cımbızla laf ayıklanıp tartışmaya zemin hazırlanmasını...
Siz de bana yapmazsınız sevinirim, kendi fikrimi söyledim.

Ben de sevmem . Ben de bunun dogru olmadigini soyledim. Neden celalleniyorsun. Bunun yas siniri 35 de degil 75 de degil.

Diyelim ki; evlenenler ariza diyorum ben. Ne yapacaksin evlenmeyecek misin? Arizali oldugunu mu dusuneceksin.

Benim fikrim seni baglar mi? Fikirden gidiyorsak eger.

Ben de sevmem . Ben de bunun dogru olmadigini soyledim. Neden celalleniyorsun. Bunun yas siniri 35 de degil 75 de degil.

Diyelim ki; evlenenler ariza diyorum ben. Ne yapacaksin evlenmeyecek misin? Arizali oldugunu mu dusuneceksin.

Benim fikrim seni baglar mi? Fikirden gidiyorsak eger.

Bana karşı saygı çerçevesinde "sizli, bizli" üslubu bırakmadan konuşursanız sevinirim. Ben sizin yakın dostunuz,arkadaşınız değilim.
Kimsenin fikri beni bağlamıyor, bu yüzden kimseden alıntı yapıp gereksiz yere sataşmıyorum işte.
Nasıl istiyorsanız öyle yazarsınız? Sorun yok bunda zaten.Benim fikrim sizi bağlıyor mu da sataşıyorsunuz? Çelişmeyin kendinizle.
Sorun kendi fikrimi yazdığım için saçma sapan yerlere çekilip hesap falan sorulması, benim fikrime karşı laf söylüyor olmanız.
Oku geç yani, amaç nedir? Bulaşıp polemik yaratınca ne oluyor?
Devam ettirmeyelim dafa fazla bence.
sizin istediğin gibi düşünecek değilim değil mi?

Bana karşı saygı çerçevesinde "sizli, bizli" üslubu bırakmadan konuşursanız sevinirim. Ben sizin yakın dostunuz,arkadaşınız değilim.
Kimsenin fikri beni bağlamıyor, bu yüzden kimseden alıntı yapıp gereksiz yere sataşmıyorum işte.
Nasıl istiyorsanız öyle yazarsınız? Sorun yok bunda zaten.Benim fikrim sizi bağlıyor mu da sataşıyorsunuz? Çelişmeyin kendinizle.
Sorun kendi fikrimi yazdığım için saçma sapan yerlere çekilip hesap falan sorulması, benim fikrime karşı laf söylüyor olmanız.
Oku geç yani, amaç nedir? Bulaşıp polemik yaratınca ne oluyor?
Devam ettirmeyelim dafa fazla bence.
sizin istediğin gibi düşünecek değilim değil mi?

Sizli bizli konusmuyorum ne yapacaksin. Bu da moda oldu forumda. Sen kalk evlenmeyenlere ariza de ondan sonra benimle sizli bizli konus de. Komik oluyor.

Goz ardi et butonu var canim arada kullan guzel oluyor.

Sizli bizli konusmuyorum ne yapacaksin. Bu da moda oldu forumda. Sen kalk evlenmeyenlere ariza de ondan sonra benimle sizli bizli konus de. Komik oluyor.

Goz ardi et butonu var canim arada kullan guzel oluyor.

Saygısız ve çirkef tavırlar, sizinle anlaşılacak bir yan yok.
Bu forumda moda falan değil, hayatın akışı içerisinde zaten olması gereken bir şey.Hayatınızda hep kaba saba konuşmalar, hakaretler vs. varsa size yabancı gelmiş olabilir anlarım.
Evlenmeyenlere arıza dedi falan diyerek yok yere kendinize taraftar toplamaya çalışmayın. Çünkü öyle bir şey demediğim gayet açık.Zaten 29 yaşında ve bekar bir birey olarak böyle bir şey söylemem çok saçma olur
Ayrıca okuma yazmanız varsa sadece erkekler için konuştuğumu da yazmıştım.
O zaman siz de gözardı edin, çirkefçe kendi fikrinizi empoze etmeyin insanlara.

Back
X