zengin sevgili fobisi

Kızlar .. 2 hafta önce antalyada tatil dönüşü bi cocukla tanıştım.. 29 yaşında benimle aynı yaşa yani.. tip olarak benim aman aman beğendiğim bir tip değil yapılı kalıplı uzun boylu biri.. hani herkesin kendine göre beğendiği tip vardır ya işte pek tipim sayılmaz :) ama çokta fena değil işte tanıştık konuştuk iki kere buluştuk sana şans vereceğim dedim tanımak istiyorum dedim çünkü çok fazla ortak nokta bulduk sohbet ederken.. yinede kararsızdım etkilenme derecem nedir diye kendimi sorguluyordum..
bugun 3. Buluşmamızı yaptık ve artık daha özel sorular sordum işte ailen ne iş yapıyo sen tam olarak ne iş yapıyorsun felan filan..
Kızlar adamın ailesi mega zengin çıktı kendide öyle tabi azım açık kaldı şirketlerini ve yaptıkları ihaleleri üstü kapalı mütevazı bir şekilde anlattı kardeşinin ayrı bi firması varmış kendisinin ayrı babasının amcasının ayrı...
ben bir garip amele :KK70: hoş herşeyimi biliyor saklamadım da benimde iyi kötü bi kariyerim var ama öyle babamın şirketleri ofisleri yok işçi emeklisi adamcağız :)
Kızlar derdim şu ben bu adamın parasından pulundan etkilenipte devam edersem mutsuz olurum çünkü aşık olmak aşk evliliği yapmak istiyorum bem..
bi yandanda adama şans verdim sırf zengin diye terk edilir mi nerde görülmüş diyorum ben napıcam siz olsanız napardınız..

Not: aşık olmadım kesinlikle biraz hoşlantı vardı o yüzden şans vermiştim..
Aşktan daha önemlisi önce adamı tanımaya çalış in mi cin mi huyu suyu,, nasil bir insan nasıl bir eş olablir... Evlilik sadece aşkla olmaz...

bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.:kahve:
İş arkadaşlarımdan biri 2 sene önce 33 yaşındayken evlendi, evlenmeme sebebi dişe de dokunmuyordu sadece o yaşta nasip oldu. Temiz, kibar gayet beyefendi bir adam şu anda mutlu bir evliliği var. Herkes bir değil her insanın iyisi kötüsü var, insan böyle genellemeleri ya yaşadığı bi travmadan ya da yetersiz hayat tecrübesinden yapar.

Ben de Turkiye'nin en luks tatil beldelerinin oldugu sehirde yasiyorum. Unlulerin falan biri gidip biri geliyor. Ha burda yasiyorum derken yanlis anlasilmasin amelelik yapiyorum. Ucakta yanimdaki kadin tatile diyor ben mesaiye diyorum :KK70:
O kadar Istanbul'a uctum geldim. Ucagi kacirirken falan hic bir uber yakisikli zengin beni bulamadi yaa. :KK43:
Hayir ben ucagi falan da kaciramam zaten. Bilet parasi bir yerlerime kitlenir diye saatler oncesinden gidiyorum havaalanina nasil kacirayim :KK70:
Olay bana cok fantastik geldi,yok olmaz.
Hahahah sen bir prensessin :)))

Back
X