- 30 Kasım 2019
- 12.409
- 39.815
- 598
Kayınvalidenizi sevin dediğiniz için değil kayınvalide neden sevilmez , nasıl olurda anlaşılmaz dediğiniz için linç yemiş olabilir misiniz acaba ?Kayınvalidenizi sevin dedim diye linç yiyeceğim aklıma gelmezdi jajjsjjsjsj şey demem lazımdı sanırım. Madem anlaşamıyorsunuz eve geldiğinde dövüp kapıya atın bak bakalım bir daha gelebilecek mi
YoKayınvalidenizi sevin dediğiniz için değil kayınvalide neden sevilmez , nasıl olurda anlaşılmaz dediğiniz için linç yemiş olabilir misiniz acaba ?
Kendi yazdığınızı da bilmiyorsanız diyecek bir şey yok zaten.
Deme madem sanki zorla dedirtiyorumKendi yazdığınızı da bilmiyorsanız diyecek bir şey yok zaten.
Yorum yapma hakkımızı kullanırken üyelerden izin istemiyoruz.Deme madem sanki zorla dedirtiyorum
Eyv çok fena laf soktun tebrik ederimYorum yapma hakkımızı kullanırken üyelerden izin istemiyoruz.
Estafurullah.Eyv çok fena laf soktun tebrik ederim
Offf evet aşırı zor eşimle başka hiçbir sorunum yok ama şu kadın yüzünden boşanmayı düşünüyorum o kadar nefret ediyorum.Neden bu kadar geriliyorsunuz? Size geldiyse her daim yanında olmaz otunda değilsiniz ki. Normal davranın!
Sataşırsa size Siz de ağzının payını verırsınız.
Kocasından boşandığı icin sizin işiniz cok zor. Geldiğinde geride onu bekleyen kimse yok cunku.
O olayda güya onun mesajlarını bile okumuyorum ben görmedim bile dedi. Ben o zaman ciddi boşanmayı düşündüm aynı evin içinde günlerce küs kaldık vs sonra kendisi dedi barışalım falan diye. Eşimle sorunum yok zaten gerçi anasına laf geçirememesi büyük bir sorun.Peki o yazışmanın üzerine eşinizin davranışı nornal mi? 2 ay kalmaması gerekirken
Eşinizden güç almış ki gelmiş.
Şaka değil mi bu?Bence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.
Zaten kayinvalidesi ile anlaşamayan insanlara hiç anlam veremiyorum. Çocuklarının kötülüğünü isteyen bir anneye henüz rastlamadım. Allah kalbinize sevgi versin
O yüzden linç yemediniz ki. Her insan nasıl ki farklıysa her kayınvalidede farklı. Sizin şansınıza iyi bir insan çıkmış ne güzel. Benim kayınvalidemide Allah başımdan eksik etmesin gerçekten o benim öz annem gibi. Ama mesela onun kaynanası kadıncağızın yuvasını yıkmış iftira eziyet büyü yapmadık şey bırakmamış. Gavurun yapmayacağı eziyeti ettiler bana der. Bana karşı böyle mükemmel annelik yapan bir kadın kötü gelin olmuşmudur bence asla. Demem o ki Allahsıza düşürmesin rabbim kimsenin evladını. Bazen iyi insan olmak sevmek yetmez karşıdakine. Tecrübe etmesemde ben empati kurabiliyorum kaynana problemi yaşayanlarla birazda siz deneyin bunu. Sevgi dili güzeldir ama karşıdaki o dili anlamıyorsa ortada nefretten başka bişey olmazKayınvalidenizi sevin dedim diye linç yiyeceğim aklıma gelmezdi jajjsjjsjsj şey demem lazımdı sanırım. Madem anlaşamıyorsunuz eve geldiğinde dövüp kapıya atın bak bakalım bir daha gelebilecek mi
Çocuklarının değil gelinlerin kötülüğünü isterler genellikleBence her şeye rağmen iyi davranıp başınızın üstünde taşımanız lazım. Sonuçta eşinizi doğuran kadın. KAYINVALIDE olarak değil de anne olarak görürseniz her şey daha iyi olur diye düşünüyorum.
Zaten kayinvalidesi ile anlaşamayan insanlara hiç anlam veremiyorum. Çocuklarının kötülüğünü isteyen bir anneye henüz rastlamadım. Allah kalbinize sevgi versin
Nasıl eşinizle soeun yok? Sorununuz işteO olayda güya onun mesajlarını bile okumuyorum ben görmedim bile dedi. Ben o zaman ciddi boşanmayı düşündüm aynı evin içinde günlerce küs kaldık vs sonra kendisi dedi barışalım falan diye. Eşimle sorunum yok zaten gerçi anasına laf geçirememesi büyük bir sorun.
Kadın şehir dışında yaşıyor o yüzden geldiğinde yatılı kalıyor. Eşim dört ay önce geldiğinde izin almıştı dediğinizi yaptk ama iş değiştirdi şimdi alamıyor maalesef.
Ben ne demeliyim eşime, başka şehirde yaşıyor annem mecbur kalıyor torun görmek istiyor diyor mesela ne demeliyim? Gelemez yoksa ayrılırız mı?
Aaa ismi bile itici geliyor. Kayınnnnnvalideeee. Iyykkk. Ben pek kayınvalideleri sevemiyorum. Kaynanalık yapmasalar belki önyargım degişirKayınvalidenizi sevin dediğiniz için değil kayınvalide neden sevilmez , nasıl olurda anlaşılmaz dediğiniz için linç yemiş olabilir misiniz acaba ?
Gercekten yorumlarınızı severek okuyorumBu eş kişileri annesiyle karısının anlaşamadığını göre bile neden ısrarla uzunn uzun bir arada kalmalarına çözüm bulmazlar. Mesela izin döneminde misafir etsin annesini 1 hafta on gün gibi. Sürekli yanlarında ve ilgili olsun. Anne laf sokmaya kalktığında onu sustursun, karısı ileri gittiğinde onu frenlesin. Başa çıkamayınca alsın gezmeye, yemeğe götürsün mesela.
Kadın oğlunu 2 saat görüp 15 saat gelinle hır gür e mi geliyor? Erkek annesi olmanın onuru ille de eve yerleşip geline çemkirmek mi. Ya da gelin olmanın şanından mıdır evde tüm gün çemkirip kv den gelen pasları geri şutlayıp kaynana kalesine gol atmak.
Konu sahibi size değil genel anlamda bu söylediklerim. Gerçekten bana saçma geliyor birinin annesinin kendi evladı işteyken eve yerleşip evdekiyle günlerce birbirine maruz kalması. Hele ki böyle didiş didiş! Sonuçta ne işe yarıyor bu eylem? Koca kadın sinirden tansiyon sahibi oluyor, gelinin nefreti ve kini ikiye katlanıyor. Neymiş efendim oğlunun evinde kalmış. Ee oğluna doydun mu? Yoo o işteydi!..
Herkes kendisi evdeyken misafir edip, memnun edip, özlem giderip, gerektiğinde müdahalelerle barış sağlayıp evine götürmeli büyüklerini.
İyisinin olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar kızımsın desede kendini evladından ayırıyor. Herşey lafta.Çocuklarının değil gelinlerin kötülüğünü isterler genellikle
O sebeple oğulları işteyken, dışarıdayken, wcdeyken, misafir ortamındayken laf sokar sokuştururlar. Saygıdan cevap veremeyen gelincikler ahada sonunda böyle olur.
Nedenide kocalarının onlara çektirmesi
Onlar ne çektiyse gelinleride çeksin oğulları çektirsin isterler
Ama kızlarının asla çekmesini istemezler
Bende çevremde iyi bir kv rastlamadım mesela
Allah sizi hep iyilerle karşılaştırsın ne diyelim
Aynen katılıyorum.Evli misiniz? Kv niz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?