Zerre anlaşamadığım kv ile günler nasıl geçecek?

Kayınvalidenizi sevin dedim diye linç yiyeceğim aklıma gelmezdi jajjsjjsjsj şey demem lazımdı sanırım. Madem anlaşamıyorsunuz eve geldiğinde dövüp kapıya atın bak bakalım bir daha gelebilecek mi
Kayınvalidenizi sevin dediğiniz için değil kayınvalide neden sevilmez , nasıl olurda anlaşılmaz dediğiniz için linç yemiş olabilir misiniz acaba ?

Nekadar kalacakki size kufur etmiyorsa iftira atmiyorsa duymamazliktan gelin bir hafta falansa idare edilir ne olcak cevap vermeyin yada laf sokuyorsa sizde gulerek cevao verin yani bir ay kalmayacaksa idare edilir

Offf evet aşırı zor eşimle başka hiçbir sorunum yok ama şu kadın yüzünden boşanmayı düşünüyorum o kadar nefret ediyorum.

Peki o yazışmanın üzerine eşinizin davranışı nornal mi? 2 ay kalmaması gerekirken
Eşinizden güç almış ki gelmiş.
O olayda güya onun mesajlarını bile okumuyorum ben görmedim bile dedi. Ben o zaman ciddi boşanmayı düşündüm aynı evin içinde günlerce küs kaldık vs sonra kendisi dedi barışalım falan diye. Eşimle sorunum yok zaten gerçi anasına laf geçirememesi büyük bir sorun.

Bu eş kişileri annesiyle karısının anlaşamadığını göre bile neden ısrarla uzunn uzun bir arada kalmalarına çözüm bulmazlar. Mesela izin döneminde misafir etsin annesini 1 hafta on gün gibi. Sürekli yanlarında ve ilgili olsun. Anne laf sokmaya kalktığında onu sustursun, karısı ileri gittiğinde onu frenlesin. Başa çıkamayınca alsın gezmeye, yemeğe götürsün mesela.

Kadın oğlunu 2 saat görüp 15 saat gelinle hır gür e mi geliyor? Erkek annesi olmanın onuru ille de eve yerleşip geline çemkirmek mi. Ya da gelin olmanın şanından mıdır evde tüm gün çemkirip kv den gelen pasları geri şutlayıp kaynana kalesine gol atmak.

Konu sahibi size değil genel anlamda bu söylediklerim. Gerçekten bana saçma geliyor birinin annesinin kendi evladı işteyken eve yerleşip evdekiyle günlerce birbirine maruz kalması. Hele ki böyle didiş didiş! Sonuçta ne işe yarıyor bu eylem? Koca kadın sinirden tansiyon sahibi oluyor, gelinin nefreti ve kini ikiye katlanıyor. Neymiş efendim oğlunun evinde kalmış. Ee oğluna doydun mu? Yoo o işteydi!..

Herkes kendisi evdeyken misafir edip, memnun edip, özlem giderip, gerektiğinde müdahalelerle barış sağlayıp evine götürmeli büyüklerini.

Şaka değil mi bu?

Kayınvalidenizi sevin dedim diye linç yiyeceğim aklıma gelmezdi jajjsjjsjsj şey demem lazımdı sanırım. Madem anlaşamıyorsunuz eve geldiğinde dövüp kapıya atın bak bakalım bir daha gelebilecek mi
O yüzden linç yemediniz ki. Her insan nasıl ki farklıysa her kayınvalidede farklı. Sizin şansınıza iyi bir insan çıkmış ne güzel. Benim kayınvalidemide Allah başımdan eksik etmesin gerçekten o benim öz annem gibi. Ama mesela onun kaynanası kadıncağızın yuvasını yıkmış iftira eziyet büyü yapmadık şey bırakmamış. Gavurun yapmayacağı eziyeti ettiler bana der. Bana karşı böyle mükemmel annelik yapan bir kadın kötü gelin olmuşmudur bence asla. Demem o ki Allahsıza düşürmesin rabbim kimsenin evladını. Bazen iyi insan olmak sevmek yetmez karşıdakine. Tecrübe etmesemde ben empati kurabiliyorum kaynana problemi yaşayanlarla birazda siz deneyin bunu. Sevgi dili güzeldir ama karşıdaki o dili anlamıyorsa ortada nefretten başka bişey olmaz

Çocuklarının değil gelinlerin kötülüğünü isterler genellikle
O sebeple oğulları işteyken, dışarıdayken, wcdeyken, misafir ortamındayken laf sokar sokuştururlar. Saygıdan cevap veremeyen gelincikler ahada sonunda böyle olur.
Nedenide kocalarının onlara çektirmesi
Onlar ne çektiyse gelinleride çeksin oğulları çektirsin isterler
Ama kızlarının asla çekmesini istemezler
Bende çevremde iyi bir kv rastlamadım mesela
Allah sizi hep iyilerle karşılaştırsın ne diyelim

Nasıl eşinizle soeun yok? Sorununuz işte
Eşiniz annesi ile sizin aramızdaki dengeyi kurmuyor.
Zaten bunların hepsi eşinizin yüzünden oluyor.
Bu kadar ruhunuz daralıyorsa ve zamanında cok problemler olduysa evet bu kadar cok kalmamalı! Bu da esınızın. Yzuunden oluyor

Evet, aynen o şekilde diyeceksin. Pandemide millet 1 yil göremedi cocuklari torunlari. 4 ay önce zaten görmüş kadin.

Torun sevdasi varsa, senin ile yüz göz olmayacakti. Kendine değer ver yaa, zaten hamilesin.

Kayınvalidenizi sevin dediğiniz için değil kayınvalide neden sevilmez , nasıl olurda anlaşılmaz dediğiniz için linç yemiş olabilir misiniz acaba ?
Aaa ismi bile itici geliyor. Kayınnnnnvalideeee. Iyykkk. Ben pek kayınvalideleri sevemiyorum. Kaynanalık yapmasalar belki önyargım degişir

Gercekten yorumlarınızı severek okuyorumÇok dogru söylediniz. Mantıklı düşünürsek gelinin annesi sanki gelmiş, gelinle hep başbaşa evde. Şuan gelini bıktırıyor. Elden ayaktan düşünce artık bilmiyorum.

İyisinin olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar kızımsın desede kendini evladından ayırıyor. Herşey lafta.

Evli misiniz? Kv niz var mı?
Aynen katılıyorum.
Bence ya evli değil yada su kvdesi mükemmel olan nadir insanlardan.
Uzaktan boş konusmak ve boş laf etmek çok kolay.
Yaşayan bilir.
Bende kvdemle hiçbir şekilde ilk evlendigim günden itibaren iyi elektrik alamadım.esimle severek evlendik ve kvde beni çok istedi hiçbir problem yoktu ama kadın resmen ruh hastası çıktı 13 yıllık evliyim ben bu insanı ne anladım nede bir Gr bu kadindan insanlık gördüm.resmen size olan giciklivini bile hissediyorsunuz.uzaktan resmi davrandım hep bayramdan bayrama görüştük onda bile kavga çıkarırdı.hep duam Allah'ım ne beni bu kadına nede onu bana muhtac etme derdim.cunku inanılmaz itici bir Gr sevgisi yoktu bende uzak durup konuşmakta buldum çareyi eşim ve çocuklar ziyaret ederdi ben görüşmezdim.
Bu sene Mayıs ayında vefat etti.ne oldu biliyormusunz ben mezarına gidip dua ettim ve ona dedimki bu dünya bak sanada kalmadı.
Çünkü bana bir gün saygı gösterip güzel bir laf etmedi hakkımı ona ASLA HELAL ETMİYORUM.BİR GR İNSANLİK GORMEDİM ONDAN BİRGUN GELİNİ OLARAK SAYGİ GORMEDİM SEVGİ GORMEDİM.
YANİ SUNU DİYECEGİM BU DUNYA KİMSEYE KALMİYOR.
NE OKDU BAK GÖÇTÜ GİTTİ COKMU ZORDU kızım nasılsın demek iyi davranmak.ben konu sahibini anlıyorum.
Malesef bazen çok itici bir wletrik oluyor.
Benimki gururliydu inanılmaz gururliydu ne o gelirdi ne ben giderdim.birgun yaşlı olsada kimseye eyvalah etmedi öyle burnu dikti.bende öyleydim biz soğuk savaş yaşadık.ama sizinki daha zor Allah sabır versin.hic konuşmayın bebeğinizle ilgilenin.
Onun yanınıza gelememsi gerekiyor hamileyken çok zor stres yasarsinz.
Eşinin kicasida olsa annesiysede olmuyor.
Benim şansım şuydu eşim bana hak verirdi hiç zorlqmazdi gidelim diye.oda gelmezdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…