Siz gittiniz mi doktora?Aynı durum ben de var malesef evli olmama rağmen ben de hiç tik yok eşim mutlu oluyor okadar ben ne yapacam bilmiyorum
Zevk alamamaktan kastınız orgazm olmamak mı yoksa önsevişme dahil, öpüşme vs hiçbir cinsel eylemden zevk almamak mı?Selam kızlar. Benim derdim zevk almamak. Evli değilim, cinselliğe karşı da değilim. 24 yaşındayım. Bir çok kişiyle yakınlaşmam oldu ama olmuyor alamıyorum zevk. Bazen telefonda sevgilimle vs konuşurken konu oraya gidecek olursa çok istediğimi fark ediyorum o an olsa zevk alıcam. Ya da bazen hayal kuruyorum ve istediğimi hissediyorum ama iş oraya gelince yok hiç bir şey hissetmiyorum. Sorun ne olabilir sizce ve bunun için hangi doktora gitmeliyim?
Ayni sikknti bizdede var canmSelam kızlar. Benim derdim zevk almamak. Evli değilim, cinselliğe karşı da değilim. 24 yaşındayım. Bir çok kişiyle yakınlaşmam oldu ama olmuyor alamıyorum zevk. Bazen telefonda sevgilimle vs konuşurken konu oraya gidecek olursa çok istediğimi fark ediyorum o an olsa zevk alıcam. Ya da bazen hayal kuruyorum ve istediğimi hissediyorum ama iş oraya gelince yok hiç bir şey hissetmiyorum. Sorun ne olabilir sizce ve bunun için hangi doktora gitmeliyim?
Öpüşmekten de zevk almıyorum sıfır yani. Ama birisiyle tanıştığımda ilk öpüşmede bişeyler hissediyorum ama ikincide olmuyor kesinlikleZevk alamamaktan kastınız orgazm olmamak mı yoksa önsevişme dahil, öpüşme vs hiçbir cinsel eylemden zevk almamak mı?
Valla öyle. Masturbasyonda da kırk yılda bir kendi kendime hayal kurarken yaparsam oluyor. Ama hadi bir masturbasyon yapayım ya da bişeyler izleyeyim dediğimde asla olmuyor.Aynı ben. Adam şapkadan tavşan çıkartıyor ama tık yok ya. Mastürbasyondan zevvk alıyor musun
Olmuyor maalesef hiç biriTam bir ilişki yaşadınız mı oral veya elle uyarınca da mı olmuyor
Ya bunu düşünmüyor değilim ama herkes için böyle mi bu ki alanlar sadece bu şekilde mi alıyor.Sex duygusal bir eylem gerçek kişiyi bulduğunuzda onu arzulayıp isteyeceğinizi düşünüyorum
Klitorisi ve göğüs uçlarını uyarınOlmuyor maalesef hiç biritam ilişki yaşamadım ama denedim olmuyor o an yani kendimi bıraksam da sıfır hissiyat olduğu için zorlasam da olmadı
Aslında hayır. Seks temelinde fiziksel bir olay, bu nedenle seksten zevk almanın ön koşulu aşk değil, ten uyumu. Öyle olsa tek gecelik ilişki yaşayan veya fuckbuddylik yaşayan bunca insan olmazdı.Ya bunu düşünmüyor değilim ama herkes için böyle mi bu ki alanlar sadece bu şekilde mi alıyor.
Hey masAllah sanada ya eşya gibi adam değşiyorsun tabi zevk almazssin adam degistirme.birinde sabit kal.ona odaklan bak bakalim zevk nasil.aliyorsunÖpüşmekten de zevk almıyorum sıfır yani. Ama birisiyle tanıştığımda ilk öpüşmede bişeyler hissediyorum ama ikincide olmuyor kesinlikle
Bir kişiye sabit kalıp defalarca denediğim de olduHey masAllah sanada ya eşya gibi adam değşiyorsun tabi zevk almazssin adam degistirme.birinde sabit kal.ona odaklan bak bakalim zevk nasil.aliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?