- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Öncelikle cinsel ilişki mekanik bişey değildir, yaptım oldu bitti olmaz yani.gece gece sataşacak yer arıyosun herhalde
paçaları tutuşmuş şekilde gelip sorana ya tam yap arkasında dur ya da yapma denir
yok değdirdik yok ucu değdi senin lügatında yer alıyorsa onu ben bilemem
bir daha alıntı yapmayın yorumumu istediğim şekilde yaparım karışamazsınız
Tamam ben de senin yorumlarından rahatsız oluyorum işte ben de söylüyorum. Görüşürüz.seninde bana hesap sorar gibi yazmaya hakkın yok kimseye hakaret etmediğim sürece istediğim yorumu yazmakta özgürüm. hoşuma gitmeyen şeyleri bal gibi de söylerim. lütfen uzatma tanımıyoruz etmiyoruz kırmanın kırılmanın mantığı yok!
Ya sen ne tatlı şeysin öyle.Öldürüyor beni yorumlarınZar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...
Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)
Kızlar çok kötü durumdayım ben nasıl böyle bir şey yaptım anlamadımşehir dışından sevgilim geldi bizde kaldı 2 gün beraberdik ve döndü bizde o günlerde bir şeyler üzerimizde bir şeyler yoktu ama tam birleşme olmadı sadece sürtünme ve dokunmayla oldu zevk suyu gelmişti değdirirken sizce hamile kalmışmıyımdır adetimde 1 hafta önce bitti çok zor durumdayım napacam ben ya nasıl yaptım böle bişi
Hamile kaliniyo ornek veriyim halamdan halam nisanliyken nisanlisiyla nasil olmussa olmus beraber olmuslar sadece birliktelik olmamis ve de nasil olduysa hamile kaldi doktora gotuurmusler hatta doktor demiski kizligin duruyo zevk suyuyla kalmis demis yani diyeceğim o ki oluyo maalesef eger istemiyosaniz cok dikkatli olmaniz lazim bu tur islerde
kızlar ya adetten 4 gün önce kan değerim 1,20 idi...
bugün adet olmam gereken gün fakat olmadım kan verdim yine 1,20 çıktı...
neden sıfır değil, veya bu 4 gün içinde neden düşme veya yükselme olmadı acaba..
bilgi verir misiniz..
Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...
Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)
Arkadaşlar hepimiz işin uzmanı kesilmesek de biliyorsak konuşsak. Herkes bilirkişi olmuş. Kalmazsın canım. Sürtünme ile hamile kalan duymadım falan. Bu konuda bir sürü çalışma yapılmış ve içinde canlı sperme raslanmış. Ve evet çok düşük de olsa hamile kalma riski bulunabilir denmiş. Ama korunarak hamile kalmakta bile risk var. Bu ondan ne kadar düşük ya da yüksek bilemiyorum. Yani bu tarz konularda bunu deneylerini yapan adamlar sizin kadar kesin konuşamıyorken çok takdir ediyorum bilimsel gözlemlerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?