• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep kamil Aşılama sürecim

Canım biliyorum sonucun negatifti ama benim de test günüme az kaldı belirtin var mıydı ben de kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti aşırı fazla
Duphaston kaynaklı olabilir mi acaba
Yoksa gebelik oldu mu bilmiyorum
Canım valla ben de regli ağrısı gibi kasık ağrısı arada gelip gitt sürekli sızıda vardı göğüs hassasiyetim oldu şişti hatta iştahım bile açılmıştı ama malesef duphaston ilacın belirtileriymiş yani yan etkisi olabilir onun için dua et bekle ben öncesinde sürekli test yapıp kendi psikolojimi bozmak istemedim hastane randevusunu 14. gün falan aldım direk kan testi yaptılar sonuç negatif çıktı

Canım valla ben de regli ağrısı gibi kasık ağrısı arada gelip gitt sürekli sızıda vardı göğüs hassasiyetim oldu şişti hatta iştahım bile açılmıştı ama malesef duphaston ilacın belirtileriymiş yani yan etkisi olabilir onun için dua et bekle ben öncesinde sürekli test yapıp kendi psikolojimi bozmak istemedim hastane randevusunu 14. gün falan aldım direk kan testi yaptılar sonuç negatif çıktı
Canım merhaba
Ben de mide bulantısı var ama kesin o da duphaston etkisidir diye düşünüyorum
İdrar testi yapıp kafa karışıklığı yaşamak istemedim
Yarın kan vereceğim
Öğreneceğiz bakalım

Canım merhaba
Ben de mide bulantısı var ama kesin o da duphaston etkisidir diye düşünüyorum
İdrar testi yapıp kafa karışıklığı yaşamak istemedim
Yarın kan vereceğim
Öğreneceğiz bakalım
Hadi hayırlısı canım inşallah pozitif sonuç görürsün. Yarın kan vereceğine göre 15 gün olmuştur ozman. Negatif çıkarsa çok üzülme aşılamalarda zaten tutma oranı düşük. Tabi yine de Rabbimin bileceği iş inşallah gebesindir🤲🏻🌸 haber vermeyi unutma bizede ben de ikinci aşılama için regli olmayı bekliyorum hayırlısı bakalım🤍🤍

Hadi hayırlısı canım inşallah pozitif sonuç görürsün. Yarın kan vereceğine göre 15 gün olmuştur ozman. Negatif çıkarsa çok üzülme aşılamalarda zaten tutma oranı düşük. Tabi yine de Rabbimin bileceği iş inşallah gebesindir🤲🏻🌸 haber vermeyi unutma bizede ben de ikinci aşılama için regli olmayı bekliyorum hayırlısı bakalım🤍🤍
Evet canım 15 Aralık ta aşılama olmuştum
Yarın tam 15 gün olacak Dr 30 unda kan vermeye gel demişti
Evet dediğin gibi tüp Bebek gibi değil aşılama daha düşük tutma olasılığı
Ama bir çaba içindeyiz, insan ister istemez bekliyor :)
Yarın sonucu aldığım gibi haber vereceğim
Sana da bu süreçte kolaylıklar diliyorum 🥰🙏💗

Aynı tarihte aşılama olmuşuz ben iki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı kana bakmadım . Olsa silikte olsa çıkarmış adet belirtilerim başladı gibi

Aynı tarihte aşılama olmuşuz ben iki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı kana bakmadım . Olsa silikte olsa çıkarmış adet belirtilerim başladı gibi
Merhaba, 13 Aralık'ta çatlatma vurdum
15 Aralık ta aşılama yapildi
Yumurtalariniz kaç mm di?
Bir de duphaston da adeti geciktirir diye okudum ben duphaston aldığım için adet olmadım henüz
Adet belirtileriniz neler?

Bir de duphaston da adeti geciktirir diye okudum ben duphaston aldığım için adet olmadım henüz
Süreç aynı 13 de gittiğimde 20 mm di bir önceki ayda aşılama yaptırdığım için erken gelişti .

• 15 Aralık’ta aşılama yapıldı
  • (Duphaston kullandım
  • İlk günler hafif kasık ve bel ağrıları oldu
  • Zaman zaman beyaz/sarımsı akıntı yaşadım
  • Göğüslerde sıcaklık ve çok az dolgunluk hissettim ama klasik adet öncesi sertlik gibi değildi
  • Ara ara mide ekşimesi ve bulantı hissi oldu
  • 11–13–14. günlerde yaptığım erken gebelik testleri negatif çıktı
  • Belirtilerin bir kısmı progesteron etkisiyle de olabilecek şeylerdi, o yüzden net yorum zor
  • Şimdi ise adet ağrılarım gibi kasıkta ağrılarım başladı normal takvimime göre perşembe cuma adet olmam gerekiyor bakalım ne olacak

Bu arada bende ilk sürece Zeynep kamilde başlamayı düşünüyordum sonra evime yakın diye Marmara araştırma hastanesinde başladım 2. Aşılamamdı

Belirtilerimiz benziyor mu?
Kesinlikle benziyor
Aslında 20 mm e ulaşmış yumurtalar
Bence bir kez daha tekrarlayın testi belki pozitife döner diye umuyorum 🙏
Ben de göğüs hassasiyeti Max seviyede aşırı acıyor
Kasıklarımda da duphaston etkisiyle olabilir daha çok ağrı giriyor batma hissi gibi
Benim yumurtalar 12 Aralık'ta 11 ve 14 mm di bu yüzden de umudum yok biraz da
Dr 13 ünde çatlattı ama yeterince buyumedigini düşünüyorum
Pozitif çıkarsa benim için mucize gibi bişey olur açıkçası
Ve evet bulantı da yaşadım bunun da tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı canım inşallah pozitif olur yaz mutlaka🤲🏻🥰😍

Zaten kan testinden sonra negatif ise hemen duphaston içmeyi bırakıyorsun ondan sonra zaten o hafta içinde regli oluyorsun.duphaston kullanma amacımız gebelik var ise rahime tutunmasını sağlıyor gebelik yok ise de sonrasında hemen söktürmeye yarıyor

Bu arada bende ilk sürece Zeynep kamilde başlamayı düşünüyordum sonra evime yakın diye Marmara araştırma hastanesinde başladım 2. Aşılamamdı
Bu arada Zeynep kamili öneririm aşılama süreciniz bitmiş olsa da tüp bebek için en azından bu hastanede devam etseniz iyi olur gerçekten diğer hastanelere ve doktorlara göre iyiler bence.gerci hersey nasip inşallah Rabbim bizlere evlat sahibi olmayı nasip eder🤍🌸🥰

Zaten kan testinden sonra negatif ise hemen duphaston içmeyi bırakıyorsun ondan sonra zaten o hafta içinde regli oluyorsun.duphaston kullanma amacımız gebelik var ise rahime tutunmasını sağlıyor gebelik yok ise de sonrasında hemen söktürmeye yarıyor
Teşekkür ederim :)
Demeye çalıştığım duphaston kullanırken adet olunmadığı. Ben bilmiyordum, yapay Zekadan ogrendim dün.

Teşekkür ederim :)
Demeye çalıştığım duphaston kullanırken adet olunmadığı. Ben bilmiyordum, yapay Zekadan ogrendim dün.
Evet bende tüm süreci yapay zeka ile ilerledim bi çok soruma çok güzel cevaplar verdi gerçekten doktordan alamadığım bilgileri ondan aldım.😬 duphaston üstünde adet söktürücü yazınca insan bi tereddüt etmiyor değil ama amacı başkaymış yapay zeka arkadaştan öğrendim bende😂 sen şimdi çok heyecanlısndır yarın kan vereceğin için inşallah sonucun pozitif olur da heyecanın mutlulukla sonuclanır canım😍🤲🏻🤍

Evet bende tüm süreci yapay zeka ile ilerledim bi çok soruma çok güzel cevaplar verdi gerçekten doktordan alamadığım bilgileri ondan aldım.😬 duphaston üstünde adet söktürücü yazınca insan bi tereddüt etmiyor değil ama amacı başkaymış yapay zeka arkadaştan öğrendim bende😂 sen şimdi çok heyecanlısndır yarın kan vereceğin için inşallah sonucun pozitif olur da heyecanın mutlulukla sonuclanır canım😍🤲🏻🤍
Evet evet çok haklısın canım, Dr lar birçok hastayla hemhal oldukları için hepsiyle detaylı görüşemiyor en azından benim dr um öyleydi :)
Ama yapay zekayi sorduğum en aptalca soruyu bile aşırı iyi niyetle ele alıp açıkladığından dolayı çok seviyorum ❤️
Yarın için heyecan var evet :) sorma
Dilerim ki hepimiz pozitifi görürüz 🙏
Allah kucaklarimizi doldursun inşallah 🤲

Bu arada Zeynep kamili öneririm aşılama süreciniz bitmiş olsa da tüp bebek için en azından bu hastanede devam etseniz iyi olur gerçekten diğer hastanelere ve doktorlara göre iyiler bence.gerci hersey nasip inşallah Rabbim bizlere evlat sahibi olmayı nasip eder🤍🌸🥰
Çalıştığım için evime yakın plan daha mantıklı geldi Zeynep Kamil zorlardı. Tüp bebek aşamasında raporu alsak özelde yaparken ücret ödüyor muyuz . Yada devlette ilaçlar dışında ücret ödüyor muyuz onu merak ediyorum

Evet evet çok haklısın canım, Dr lar birçok hastayla hemhal oldukları için hepsiyle detaylı görüşemiyor en azından benim dr um öyleydi :)
Ama yapay zekayi sorduğum en aptalca soruyu bile aşırı iyi niyetle ele alıp açıkladığından dolayı çok seviyorum ❤️
Yarın için heyecan var evet :) sorma
Dilerim ki hepimiz pozitifi görürüz 🙏
Allah kucaklarimizi doldursun inşallah 🤲
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız💐

Çalıştığım için evime yakın plan daha mantıklı geldi Zeynep Kamil zorlardı. Tüp bebek aşamasında raporu alsak özelde yaparken ücret ödüyor muyuz . Yada devlette ilaçlar dışında ücret ödüyor muyuz onu merak ediyorum
Bunu bende merak ediyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Back
X