- Konu Sahibi superisi1986
-
Evet zaten 3-5 sayfada yazi var yazi olan her yerin fotokopisini cektiriyosun2. Gün kontrol muayene 3. Gün iğne ye baslarsın canım. Ben bıde sey sorcam evlılık cuzdanın komple mi fotokopi çektirıyorsun
Bugün ilaç listem hazırlandı fostomol iğne verdi her akşam kendin yap dedi bu iğneyi kullanan varmi kaç gün sonra aşılama yapılıyor
Çarşamba çağırdılar bugün oradakilerin bazısına hep farklı ilaç listesi hazırlandı çok stresli bi süreç
Iğne fobim var ve 13tane +1tane catlatma iğnesi verildi Allah hepimize yardım etsin isteyen herkese zorlastirmadan bebek nasip eylesin açıkçası bu ay azıcık umutlanmıştım adetim 4gun geçti diye dün akşam olunca üzüldüm ilk aşılama deneyimim olucak hsg yaptirdigimdan beri butur seler bana stresli geliyo
Aynen hsg cok zordu benimde hala agrilarim varIğne fobim var ve 13tane +1tane catlatma iğnesi verildi Allah hepimize yardım etsin isteyen herkese zorlastirmadan bebek nasip eylesin açıkçası bu ay azıcık umutlanmıştım adetim 4gun geçti diye dün akşam olunca üzüldüm ilk aşılama deneyimim olucak hsg yaptirdigimdan beri butur seler bana stresli geliyo
Aynen hsg cok zordu benimde hala agrilarim var ilaclar toplam ne kadar tuttu bi de rapor cikarttin mi ilaclar icin?
Kesinlikle doğru söylüyorsun aşılama oldum yazmışsın bir dahamı dosya hazirlaniyor
Millet kac gundur sesiniz cikmiyo naptiniz ne alemdesiniz?
Moralini bozmak istemiyorum yanlis anlama ama bildigim kadariyla yumurtlama 24 saat suren bisey sen catlatma ignesini cumartesi yapicaksin pazar gunu de asilama olmasi gerekirBugün iğnemin son günü yarın çatlatma iğnesi vurcam pazartesi de aşılama için gidicem
Moralini bozmak istemiyorum yanlis anlama ama bildigim kadariyla yumurtlama 24 saat suren bisey sen catlatma ignesini cumartesi yapicaksin pazar gunu de asilama olmasi gerekir
Pazartesi yapilacak asilamanin tutmasi diger asilamalara gore cok cok dusuk yok gibi nerdeyse ama kismetinde varsa yine tutar tabi. Insallah ben yanilirim da sen mutlu haberi bize verirsin.
Ben ayın sonunda baslıcam asılamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?