- 18 Aralık 2017
- 96
- 4
- 6
- 35
- Konu Sahibi superisi1986
-
Eski tahlilleri karistirmam gerekiyor ama nasilsa yeni sonuc cikacak bosver
Ben normal kadin hastaliklari kisirlik(infertilite) bolumune aldim smear ve servikal kultur tahlili yaptircam dedim hasekide yaptirdim benServikal kültür testini nerde yaptırdın acaba ve hangi bölümden randevu aldın
Ben jinekoloji diye bakıyorum jinekoloji onkoloji çıkıyo oraya randevu vermiyo normal kadın doğum bölümü olmuyo mu
Ben normal kadin hastaliklari kisirlik(infertilite) bolumune aldim smear ve servikal kultur tahlili yaptircam dedim hasekide yaptirdim ben
Olabilir canim hem hemen cikti ikisideBende mi ordan randevu alsam acaba çünkü normal kadın doğum bölümünden aldım
Ben normal kadin hastaliklari kisirlik(infertilite) bolumune aldim smear ve servikal kultur tahlili yaptircam dedim hasekide yaptirdim ben
E DEVLET'TEN ALABİLİRSİN CANIM.Nufus kayıt örnrğini nüfus memurluğundan yoksa edevletten mi aldınız acaba
E DEVLET'TEN ALABİLİRSİN CANIM.
Nufus mudurlugunden aldimNufus kayıt örnrğini nüfus memurluğundan yoksa edevletten mi aldınız acaba
Nufus mudurlugunden aldim
Rica ederim canim ama bana devlette ki e devletten cikarabilirsin dedi ben garanti olsun.diye nufus mudurlugunden cikarttimÖzeldeki e devletten kabul etti. Şimdi burası devletya sorim dedim .teşekkür ederim
Ben e devletten 1 tane cikti aldim ustte benim altta esimin bilgileri yaziyodu bana bir nushada da esinizin bilgileri ustte sizin bilgileriniz altta olmali dediler ayrica bu sekilde bi tane daha cikti aldik 1 tane de fotokopi aldik ama hangisiydi hatirlamiyorum soz bu sekilde 2 tane cikarin ve her ikisinin fotokopisini de yaninizda bulundurunÖzeldeki e devletten kabul etti. Şimdi burası devletya sorim dedim .teşekkür ederim
Ben zeynep kamilde infertilite 1 e gidiyordum canim doktorlar her ay degistigi icin doktorun adini bilmiyorum sen hangisine gidiyorsun
Orasi kucuk oldugu icin oyle yapmislardir canim birde kalabalik oluyor o yuzden. Sen hangi doktorda basladiysan ona git bence ben 1 e baslamistim hep orda devam ettimBen infertilite2 den muyane için gün almıştım ilk önce ama beni orda muayene etmediler 1 e gönderdiler. şimdi ben evrakları toplayınca 1 e mi gidim ikiye mi
Orasi kucuk oldugu icin oyle yapmislardir canim birde kalabalik oluyor o yuzden. Sen hangi doktorda basladiysan ona git bence ben 1 e baslamistim hep orda devam ettim
Rapor 1 hafta icinde cikiyor canimAma 5 temmuz a var 1 e ogün mü alim yirmisine kadar rapor çıkar mı
O zaman oraya devam et canimBana 1e gel dediler ama. Bide 2 de kimse yok gibi çok bekledim o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?